2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın dünürüm , günaydın esra... :dertli::dertli:

ay ben çok fenayım yauuuu , sabah evde 10 numara sütlü mütlü kahvaltı ettim, sonuç ne oldu dersiniz :bitter::bitter: .. şimdi poça yiyorum mecburennn :cikolata:

kolumda ağrıyo :dertli: , havada bozdu moral de düştü :dertli:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

ay ben çok fenayım yauuuu , sabah evde 10 numara sütlü mütlü kahvaltı ettim, sonuç ne oldu dersiniz :bitter::bitter: .. şimdi poça yiyorum mecburennn :cikolata:

geçmiş olsun cnm poğaçada yağlı mideni bulandırmazmı? ekmek arası bişeyler yap bence evde onu getir yanında. bende cuma günü aşı olcam:iyyyy: çok ağrıyomu kolun

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydınnnnn:)
günaydın kızlar -ciko

az az sık sık yemeyi denesen birde belki faydası olur. sabahlarımı sadece bu tatsız şey oluyor. geçmiş olsunnn canım yaa
günaydın cicişlerrrrrrrrr....
günaydınn dünyanın en güzel anneleri ve yavrularıııııı

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
geçmiş olsun cnm poğaçada yağlı mideni bulandırmazmı? ekmek arası bişeyler yap bence evde onu getir yanında. bende cuma günü aşı olcam:iyyyy: çok ağrıyomu kolun

çok aşırı değil ama ağrı var, korkma o kadar da kötü değil, güzel güzel vurdur iğneni..
minnoş zaten iş yerindeyim. evde ekmek arası hazırlayamadım.. sabah mutfak kokusundan mı neden bilmiyorum ama her sabah zor tutuyorum yediklerimi :lululu:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
:lilav::lilav: sabah güzelce kalktım saçımı başımı topladım elbisemi giydimm keyifle. vestiyer yönelip sandeletimi aldım elime giyicem. aaaaa oda neeee girmiyorr. kabusmu ne. tekrar denedim olmadı. anlatabiliyomuyum olmadı. tabii moralmen eksilerdeyim aynen. hoop tekrar üstümü değiştim. pantolumu bluzumu giydim. babetleride çektim altına geldim işe. demem o ki giysilerden sonra ayakkabılarda da eleme var demek oluyo bu.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
çok aşırı değil ama ağrı var, korkma o kadar da kötü değil, güzel güzel vurdur iğneni..
minnoş zaten iş yerindeyim. evde ekmek arası hazırlayamadım.. sabah mutfak kokusundan mı neden bilmiyorum ama her sabah zor tutuyorum yediklerimi :lululu:

tuzlu çubuk atıştır o zaman cnm o fayda ediyor bulantıya. ama bence evde ekmek arası hazırlayıp getirsen daha iyi olur poğaça falan yağlı daha çok tiksinirsin

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benimde akşama doğru ayaklarda bi zonklama oluyo artık, eee kilo aldık zor oluyo bu vücudu taşımak.. :cikolata:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
:lilav::lilav: sabah güzelce kalktım saçımı başımı topladım elbisemi giydimm keyifle. vestiyer yönelip sandeletimi aldım elime giyicem. aaaaa oda neeee girmiyorr. kabusmu ne. tekrar denedim olmadı. anlatabiliyomuyum olmadı. tabii moralmen eksilerdeyim aynen. hoop tekrar üstümü değiştim. pantolumu bluzumu giydim. babetleride çektim altına geldim işe. demem o ki giysilerden sonra ayakkabılarda da eleme var demek oluyo bu.

benimde bu günlerde ayaklarımda şişme oluyor allahtan ayaklarım çok küçük 34 numara:cokkomik: 35-36 olsa bari ayakkabı bulamıyorum yaa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
tuzlu çubuk atıştır o zaman cnm o fayda ediyor bulantıya. ama bence evde ekmek arası hazırlayıp getirsen daha iyi olur poğaça falan yağlı daha çok tiksinirsin

benim kızım faydalı şeyler yiyince çıkarıyo genelde, ben poğça filan yedimmi tık yok :cokkomik::cokkomik:
sanırım mutfakla alakalı, bi de kuşlarında etkisi olabilir, ne kadar 2 günde bir temizlesende bi hafif koku oluyo, balkonu bi yaptırsak atıcam dışarı..
offffff :3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın herkeslere,

Gülaycım çok geçmiş olsun, daha önce de boyle yüklü kahvaltı sonrası çıkarmıştın, sen en iyisi, evde ekmek arasına peynir ekmek salatalık falan koy, işe geldiginde yavaş ytavaş ye onu. mutfak seni kötü yapıyo, ya da bir anda bissrü şey yemek kötü yapıyo

Meloşçum sabah sabah seni burda gördüm bomba gibi oldum ben vallaha.

Aslanınınanası, ben de dün babetleri patlatıyodum nerdeyse. ayaklarım taştı taşt durdu içinden , ki aynı babetler geçen sezen bol geliyodu. akşama kadar mahvoldu ayaklarım ya. bi daha spor ayakkabılarımdan vazgeçmem gare bem

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim kızım faydalı şeyler yiyince çıkarıyo genelde, ben poğça filan yedimmi tık yok :cokkomik::cokkomik:
sanırım mutfakla alakalı, bi de kuşlarında etkisi olabilir, ne kadar 2 günde bir temizlesende bi hafif koku oluyo, balkonu bi yaptırsak atıcam dışarı..
offffff :3:

Kuş derdi bende de var canım, ben de balkonu kapattırmayı bekliyorum. orayı oda gibi yapıcam şu günlerde, sonra kuşu oraya koyucam. bir de bizim kuş insan gibi ilgi gostermeyince çığlık atıyo ilgi çekmek için manyak. salona da koyamıyoruz o yuzden. muhabbet kuşu degil karga mubarek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar