yok canım gezdim fikir edindim öyle. hamilelik pantolonu almak istedim dar paça kot aradım bulamadım ya lcw de hiç beğenmedim bildiğiniz yer var mı kızlar ?
canım mineye baksaydın hamile reyonu var bildiğim kadarıyla
yok canım gezdim fikir edindim öyle. hamilelik pantolonu almak istedim dar paça kot aradım bulamadım ya lcw de hiç beğenmedim bildiğiniz yer var mı kızlar ?
hoşgeldin canımmm ben işime gelen bir yerse yorulduğumu anlamıyorum valla
etsiz çiğ köfte istiyorummm :uzgun::uzgun: allah cümlemizin yardımcısı olsun yaa yanıcaz resmen
bi haFTa yoktum sayfa 1000 olmuş nerdeyse geçmişi bile okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...
selam herkese
ben de geçmişi okumadan daldım nasılsınız bakalım bu akşam
kimsecikler yok mu
selam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?
iyi olmaya zorluyorum kendimi canım.bi hamile kadın ne kadar iyi olabilir ki dimi? halimize şükür tabisisenin de iyi gidiyodur inşaalah-ciko
ben de öyleydim canım ama artık yorulmaya başladım.tüh yaa eşin geç mi gelecek?
yolumu mu kesecektin amann tam sapık çıktın ayol senEmine hanım sapığın olarak benim neden haberim yok 8 de gelmişsin evetam sapıklık saati
canım mineye baksaydın hamile reyonu var bildiğim kadarıyla
hoşgeldiniz kızlar,genel olarak maşallah herkes iyi.sizde iyisinizdir inşallah
burdayız meloşşşş
deryacım hoşgeldin pantolon aramışsın işallah bulursun şekerim.bizlerde de aynı sorunlar var hemencecik yoruluveriyoruz sen bide gün boyu ayaktasındır kolay gelsin kuzum sana
hoşgeldiniz kızlar,genel olarak maşallah herkes iyi.sizde iyisinizdir inşallah
burdayız meloşşşş
deryacım hoşgeldin pantolon aramışsın işallah bulursun şekerim.bizlerde de aynı sorunlar var hemencecik yoruluveriyoruz sen bide gün boyu ayaktasındır kolay gelsin kuzum sana
şükredelim tabi canım. ben de iyiyim söylemeyi unuttum şeker sonuçlarım iyi çıktı çok şükür 150 üst sınır dedi benimki 105 miş bunu da atllattım bakalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yolumu mu kesecektin amann tam sapık çıktın ayol sen
canım ben kot değil de kumaş aldım malum okulda kot yasak onu da verdim terziye dar paça olacak pantolon çünkü dar paça hamile pantolonları olan markalar çok pahalı
evet yavyummm kesecektimm :biyik::biyik::biyik::biyik::biyik:yolumu mu kesecektin amann tam sapık çıktın ayol sen
canım ben kot değil de kumaş aldım malum okulda kot yasak onu da verdim terziye dar paça olacak pantolon çünkü dar paça hamile pantolonları olan markalar çok pahalı
bakayım canım. kızılayda izgiye de bakacağım...
selam canlarımm nasılsınzzz
ay sevindim cnm adına inş bizim de güzel çıkar
ben de tam özgeye seni soracaktım meryemcim çok geçmiş olsun babannene.durumu nasıl?
sagol canımm
babaannmde daha ıyı yarın normal odaya cıkacak inşş
sen nasılsınn
sevindim canım.Allahh şifa versin herkese.ben de dışardaydım yorgunum biraz...
amınn amınnn
nerdeydın bakalım gezmelerde mı canımmm
slm cnm hoşgeldin babaannen iyiymiş sevndmselam canlarımm nasılsınzzz
hoşbulduk canım inş.genellikle evdeyim .göbeğim çok çıkmadı daha beden konusunda nasıl alacağımı anlayamadım o yüzden...