2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
hoşgeldin canımmm ben işime gelen bir yerse yorulduğumu anlamıyorum valla :cokkomik::cokkomik:

etsiz çiğ köfte istiyorummm :uzgun::uzgun: allah cümlemizin yardımcısı olsun yaa yanıcaz resmen

ben de öyleydim canım ama artık yorulmaya başladım.tüh yaa eşin geç mi gelecek?

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bi haFTa yoktum sayfa 1000 olmuş nerdeyse geçmişi bile okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...

selam herkese
ben de geçmişi okumadan daldım nasılsınız bakalım bu akşam

hoşgeldiniz kızlar,genel olarak maşallah herkes iyi.sizde iyisinizdir inşallah:huhuu:

burdayız meloşşşş

selam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?

deryacım hoşgeldin pantolon aramışsın işallah bulursun şekerim.bizlerde de aynı sorunlar var hemencecik yoruluveriyoruz sen bide gün boyu ayaktasındır kolay gelsin kuzum sana

derus

Aktif Üye
Tepki
123
iyi olmaya zorluyorum kendimi canım.bi hamile kadın ne kadar iyi olabilir ki dimi? halimize şükür tabisi :) senin de iyi gidiyodur inşaalah-ciko

şükredelim tabi canım. ben de iyiyim söylemeyi unuttum şeker sonuçlarım iyi çıktı çok şükür 150 üst sınır dedi benimki 105 miş bunu da atllattım bakalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
Emine hanım sapığın olarak benim neden haberim yok 8 de gelmişsin eve :cokkomik::cokkomik:tam sapıklık saati :cokkomik::cokkomik:
yolumu mu kesecektin amann tam sapık çıktın ayol sen

yok canım gezdim fikir edindim öyle. hamilelik pantolonu almak istedim dar paça kot aradım bulamadım ya lcw de hiç beğenmedim bildiğiniz yer var mı kızlar ?

canım ben kot değil de kumaş aldım malum okulda kot yasak onu da verdim terziye dar paça olacak pantolon çünkü dar paça hamile pantolonları olan markalar çok pahalı

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
hoşgeldiniz kızlar,genel olarak maşallah herkes iyi.sizde iyisinizdir inşallah:huhuu:

burdayız meloşşşş

deryacım hoşgeldin pantolon aramışsın işallah bulursun şekerim.bizlerde de aynı sorunlar var hemencecik yoruluveriyoruz sen bide gün boyu ayaktasındır kolay gelsin kuzum sana

hoşbulduk cnm biz iyiyiz sen nasılsın

derus

Aktif Üye
Tepki
123

burdayız meloşşşş

hoşbulduk canım inş.genellikle evdeyim .göbeğim çok çıkmadı daha beden konusunda nasıl alacağımı anlayamadım o yüzden...

derus

Aktif Üye
Tepki
123

canım ben kot değil de kumaş aldım malum okulda kot yasak onu da verdim terziye dar paça olacak pantolon çünkü dar paça hamile pantolonları olan markalar çok pahalı

doğru canım. ben de dar paça giyinmeye çok alıştım baktığım modellerde çok boldu muhtemelen terzide yaptırırım ben de...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

evet yavyummm kesecektimm :biyik::biyik::biyik::biyik::biyik:
bakayım canım. kızılayda izgiye de bakacağım...

bak canım güzel şeyler oluyorr

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar