Canım 5 te yemiştim tekrar yemeyim diye salata yicem
beşte yediysen yeme hakkın var dört saat olmuş normalde bile dört saatte acıkır insan ki sen hamilesin yi yavrum yi yarasın
Canım 5 te yemiştim tekrar yemeyim diye salata yicem
beşte yediysen yeme hakkın var dört saat olmuş normalde bile dört saatte acıkır insan ki sen hamilesin yi yavrum yi yarasın
çok saol tatlım bilgin için
ben direk tüm çıkmış soruları ezberledim geçen dönem noktasını atışını boşverdim hep 80 lerde notlarım çıkmış soruları ezberliyorum şu haftalardada inşallah ikimizde bitirir büte kalmayız yoksa ben sınavda doğurmayı düşünüyorumys:
allaahhhh onayıda aldım salatayla dururmuyum ben
nöörüüyonuuzz kızlarr :bebecik:nk::zuzu::findikim:
ben fırında makarna yapmıştım ondan yedimm 2 tabak hemdee.yani 4 dilimdi sanırım.artık uyuyana kadar su içer şişerim.gecede tuvalete taşınırım artıkk :ayk::zonk::böö::sutarafa:
saol şekeryok artık ben fazla çıkmıyorum.yok korkmayın son aylarda bişey olmaz ee zaten wc ye gerek kalmaz terleyerek atarız o suları.bi de yaz olcak ya vücut emer içtiğimiz suları ya dimi öyle olur herhalde:acep:
aş erdim kocam yok aradım istedim ama kaçta gelir allah bilir :uzgun::uzgun::uzgun:
senin ilk hamileliktemi yaza denk gelmişti
selam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?
inşallahsaol şekeryok artık ben fazla çıkmıyorum.yok korkmayın son aylarda bişey olmaz ee zaten wc ye gerek kalmaz terleyerek atarız o suları.bi de yaz olcak ya vücut emer içtiğimiz suları ya dimi öyle olur herhalde:acep:
ne aşerdin söyle de eşine biz de istiyoruzaş erdim kocam yok aradım istedim ama kaçta gelir allah bilir :uzgun::uzgun::uzgun:
selam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?
hoşgeldin canımmm ben işime gelen bir yerse yorulduğumu anlamıyorum vallaselam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?
ne aşerdin yavyum ?*?
haziran 21 de doğurdum.yani sıcaklar başladı ben doğurdum allahtan.ama bunda mahfolucam valla çok korkuyorum allah yardımcımız olsun :uzgun::uzgun:
hoşgeldin canımevet öyle oluyo ya insan 2 adım atıyo yoruluyo
az kaldı kızlar ha gayret -rgulu
inşallah
ne aşerdin söyle de eşine biz de istiyoruz
hoşgeldin ben de çok yoruldum bugün sekizde geldim eve alışveriş mi yaptın sen de
inşallah
ne aşerdin söyle de eşine biz de istiyoruz
hoşgeldin ben de çok yoruldum bugün sekizde geldim eve alışveriş mi yaptın sen de
hoşbulduk canım nasılsın?