2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
çok saol tatlım bilgin için
ben direk tüm çıkmış soruları ezberledim geçen dönem noktasını atışını boşverdim hep 80 lerde notlarım çıkmış soruları ezberliyorum şu haftalardada inşallah ikimizde bitirir büte kalmayız yoksa ben sınavda doğurmayı düşünüyorum :eek:ys:

bende de aynı dert var yaa aöf sınavı büte kalmamam lazım giremeyebilirim yoksa sınava bende çıkmış sorulardan çalışmıştım ara sınavda çok faydası oldu yine aynı şekilde çalışcam yoksa o kadar kitabı ezberlemek hiç kolay değil

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ben fırında makarna yapmıştım ondan yedimm 2 tabak hemdee.yani 4 dilimdi sanırım.artık uyuyana kadar su içer şişerim.gecede tuvalete taşınırım artıkk :ayk::zonk::böö::sutarafa:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
nöörüüyonuuzz kızlarr :bebecik:nk::zuzu::findikim:

ben fırında makarna yapmıştım ondan yedimm 2 tabak hemdee.yani 4 dilimdi sanırım.artık uyuyana kadar su içer şişerim.gecede tuvalete taşınırım artıkk :ayk::zonk::böö::sutarafa:

hoşgeldin nesli yarasın yavyuum afiyet olsun valla be su içsem de içmesem de gece gündüz hep wc.deyim o kadar sık gidiyorum ki artık son aylarda tuvalette yatmeyı düşünüyorum :D

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
şu diziler tatile girse de burası şenlense ama o zaman da herkes akşam gezmesine çıkar yaz havası almaya

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
saol şeker :) yok artık ben fazla çıkmıyorum.yok korkmayın son aylarda bişey olmaz ee zaten wc ye gerek kalmaz terleyerek atarız o suları.bi de yaz olcak ya vücut emer içtiğimiz suları ya dimi öyle olur herhalde:acep:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
saol şeker :) yok artık ben fazla çıkmıyorum.yok korkmayın son aylarda bişey olmaz ee zaten wc ye gerek kalmaz terleyerek atarız o suları.bi de yaz olcak ya vücut emer içtiğimiz suları ya dimi öyle olur herhalde:acep:

senin ilk hamileliktemi yaza denk gelmişti

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
inşallah

aş erdim kocam yok aradım istedim ama kaçta gelir allah bilir :uzgun::uzgun::uzgun:
ne aşerdin söyle de eşine biz de istiyoruz
selam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?

hoşgeldin ben de çok yoruldum bugün sekizde geldim eve alışveriş mi yaptın sen de

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam kızlar ben geldim dışardaydım eve yeni geldim çok yorgunum .artık çabuk yorulmaya başladım sizler nasılsınız?
hoşgeldin canımmm ben işime gelen bir yerse yorulduğumu anlamıyorum valla :cokkomik::cokkomik:
ne aşerdin yavyum ?*?

haziran 21 de doğurdum.yani sıcaklar başladı ben doğurdum allahtan.ama bunda mahfolucam valla çok korkuyorum allah yardımcımız olsun :uzgun::uzgun:

etsiz çiğ köfte istiyorummm :uzgun::uzgun: allah cümlemizin yardımcısı olsun yaa yanıcaz resmen

derus

Aktif Üye
Tepki
123
inşallah

ne aşerdin söyle de eşine biz de istiyoruz

hoşgeldin ben de çok yoruldum bugün sekizde geldim eve alışveriş mi yaptın sen de

yok canım gezdim fikir edindim öyle. hamilelik pantolonu almak istedim dar paça kot aradım bulamadım ya lcw de hiç beğenmedim bildiğiniz yer var mı kızlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar