Hımm bana yemeklerden 2 saat sonra dedi doktorum.
Tabii süt ve ürünleri tüketmemek lazım..
ben süt içemiyorum canım :uzgun::uzgun
Hımm bana yemeklerden 2 saat sonra dedi doktorum.
Tabii süt ve ürünleri tüketmemek lazım..
mıdemde bulantı yapıo benım o yuzden gece yatmadan ıcınıorum cnm ben
hem kan ılacımı hemde vıtamınımı
Elevit bende bulantı yapmadı,inşallah bu da yapmaz :böö:
Kahvaltıda süt içmiyor musun canım?
Ben kahvaltıda süt ve aralarda da yoğurt falan tükettiğim için
gece yatmadan önce içeceğim.
doktorun sölediğine göre öle içiyorum esracım
sütü de gece yatmadan önce içiyorum ben
ben süt içemiyorum canım :uzgun::uzgunnunda ilacını içiyorum malesef o yüzden fark etmiyor bende
canım bi tarif vermiştim onu bi dene belki içebilirsin sütpu
h sanki ben içiyomda bi de tarif veriyorum:nk: kızlardan biri yazmışta ya muzlu çilekli süt içsem olurmu diye.bende evde hazırla demiştim.ceviz bal muz süt robotta çekip iç belki öyle içebilirsin.valla ben kendimde dahil süt içemeyenlere üzülüyorumm:uzgun::uzgun:
Esracım yine alıntı yaptım çıkmadı.. Kabızlık bende zaten hep olan bi problem o yüzden bilemiyorum etkisini. Ben daha önce sabah 7 de kalkıp içiyodum 9-10 arası kahvaltı yaptığım için ( 2 saat doluyodu uyurken) sonra doktora söyledim gerek yok gece yatmadan iç uykunu bölme dedi. Öyle yapıyorum ama kafamı bişi karıştırdı gece yatmadan süt içiyorum. aradan 10 dk geçtikten sonra da demiri içiyorum sanırım öyle de yapmamalıyım. Sütü daha erken saatte içicem artık.
bi haFTa yoktum sayfa 1000 olmuş nerdeyse geçmişi bile okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...
2 saat dolmalı canım bildiğin gibi.
Sütü daha erken içersen sorun olmaz.
Kabızlıktan ben de korkuyorum,bende de var o problem.
Umarım dafa da kötü etkilemez..
selam herkese
ben de geçmişi okumadan daldım nasılsınız bakalım bu akşam
kimsecikler yok mu
nbr özgeyettim kızlarrr ben burdayım...kara murat benimmmm :3::3::3:
nbr özgeky:
ky:
ky:
iyidir meloşum ya bir yandan öyle bir geçer zamankiye bakıyorum bir yandanda sizlerle muhabbet ediyorum.karnım acıktı yahu salata yapsamda yesem ne güzel olur
ya şu salatayla doyanlara hayranım ben ancak makarna salatası patates salatası ve bunların yanında tabi hamur işi tarzı bişey anca öyle doyarım sade salata ı ıh bana göre değil :3: