2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Esracım yine alıntı yaptım çıkmadı.. Kabızlık bende zaten hep olan bi problem o yüzden bilemiyorum etkisini. Ben daha önce sabah 7 de kalkıp içiyodum 9-10 arası kahvaltı yaptığım için ( 2 saat doluyodu uyurken) sonra doktora söyledim gerek yok gece yatmadan iç uykunu bölme dedi. Öyle yapıyorum ama kafamı bişi karıştırdı gece yatmadan süt içiyorum. aradan 10 dk geçtikten sonra da demiri içiyorum sanırım öyle de yapmamalıyım. Sütü daha erken saatte içicem artık.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ben süt içemiyorum canım :uzgun::uzgun:eek:nunda ilacını içiyorum malesef o yüzden fark etmiyor bende

canım bi tarif vermiştim onu bi dene belki içebilirsin süt:) puhahah sanki ben içiyomda bi de tarif veriyorum:nk: kızlardan biri yazmışta ya muzlu çilekli süt içsem olurmu diye.bende evde hazırla demiştim.ceviz bal muz süt robotta çekip iç belki öyle içebilirsin.valla ben kendimde dahil süt içemeyenlere üzülüyorumm:uzgun::uzgun:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
canım bi tarif vermiştim onu bi dene belki içebilirsin süt:) puhahah sanki ben içiyomda bi de tarif veriyorum:nk: kızlardan biri yazmışta ya muzlu çilekli süt içsem olurmu diye.bende evde hazırla demiştim.ceviz bal muz süt robotta çekip iç belki öyle içebilirsin.valla ben kendimde dahil süt içemeyenlere üzülüyorumm:uzgun::uzgun:

bende çok üzülüyorum canım yaa :uzgun: deneyeyim bakalım sağol tarif için

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Esracım yine alıntı yaptım çıkmadı.. Kabızlık bende zaten hep olan bi problem o yüzden bilemiyorum etkisini. Ben daha önce sabah 7 de kalkıp içiyodum 9-10 arası kahvaltı yaptığım için ( 2 saat doluyodu uyurken) sonra doktora söyledim gerek yok gece yatmadan iç uykunu bölme dedi. Öyle yapıyorum ama kafamı bişi karıştırdı gece yatmadan süt içiyorum. aradan 10 dk geçtikten sonra da demiri içiyorum sanırım öyle de yapmamalıyım. Sütü daha erken saatte içicem artık.

2 saat dolmalı canım bildiğin gibi.
Sütü daha erken içersen sorun olmaz.
Kabızlıktan ben de korkuyorum,bende de var o problem.
Umarım dafa da kötü etkilemez..

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
2 saat dolmalı canım bildiğin gibi.
Sütü daha erken içersen sorun olmaz.
Kabızlıktan ben de korkuyorum,bende de var o problem.
Umarım dafa da kötü etkilemez..

kızlar bahsettiğiniz kan ilacı galiba iki saat dolmalı derken ne demek istediniz ben de kullanıyorum da merak ettim

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
iyidir meloşum ya bir yandan öyle bir geçer zamankiye bakıyorum bir yandanda sizlerle muhabbet ediyorum.karnım acıktı yahu salata yapsamda yesem ne güzel olur

ya şu salatayla doyanlara hayranım ben ancak makarna salatası patates salatası ve bunların yanında tabi hamur işi tarzı bişey anca öyle doyarım sade salata ı ıh bana göre değil :3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar