2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kardeşimi dr kontorlüne götürdük ordanda alışveriş merkezini gezdim canım ama çok yoruluyorum artık
bende ole merdıwen cıkamıyorumm yaa
slm cnm hoşgeldin babaannen iyiymiş sevndm

bende de aynı sorun var hala small beden oluyo m büyük duruyo ama s de alamıyorum nasılsa büyücem diye öyle büyük büyük alıyorum napıyım :böö:

hosbuldumm cnmm saoll cok sukur ıyı sen nasılsınn

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
slm cnm hoşgeldin babaannen iyiymiş sevndm

bende de aynı sorun var hala small beden oluyo m büyük duruyo ama s de alamıyorum nasılsa büyücem diye öyle büyük büyük alıyorum napıyım :böö:

maşallah kızlar sizee büyük beden alınca da şimdi giyemiyorsun büyümeyi bekliyorsun di mi.ay ne zor bişey.ben 1 tane lcw den penye aşorfman aldım onla geçircem sanırım son aylarımı.çalışmayınca yaz sıcağında pek bir yere gitmeyi de düşünmediğimden dolayı yeter sanırım bana :eek:ky:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
maşallah kızlar sizee büyük beden alınca da şimdi giyemiyorsun büyümeyi bekliyorsun di mi.ay ne zor bişey.ben 1 tane lcw den penye aşorfman aldım onla geçircem sanırım son aylarımı.çalışmayınca yaz sıcağında pek bir yere gitmeyi de düşünmediğimden dolayı yeter sanırım bana :eek:ky:

cnm ne kadara aldın ben de beğendim 25 liraydı karşılaştırma yapayım

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
cnm ne kadara aldın ben de beğendim 25 liraydı karşılaştırma yapayım

canım sanırım bende aynı fiyata aldım çünkü alalı 1 ayı geçti nerdeyse lacivert rengi.sanırım bizde o civarlarda aldık daha boyunu bile düzelttirmedim tayt üstünede uzun bluzlarla şimdilik idare ediyorum çünküm

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
bende annmle cıkacktım alıswerıse ama babaannm hasta olunca kaldııı
olsun cnm alırsın daha çok zaman var
canım sanırım bende aynı fiyata aldım çünkü alalı 1 ayı geçti nerdeyse lacivert rengi.sanırım bizde o civarlarda aldık daha boyunu bile düzelttirmedim tayt üstünede uzun bluzlarla şimdilik idare ediyorum çünküm

tmm cnm ben lcw.da değil de başka yerde görmüştüm demek ki o civarda fiyatlar

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Kızlar huuu konuşun yahu birazdan eşim gelecek alacak pc yi :uzgun::uzgun:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ayy canım çok geç olmuş ben daha çanta hazırlıcam yarın istanbula geliyorum :eek:ynaa:halay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar