günaydın kızlar, umarım herkes iyidir
Günaydın kızlar...
Biz geldik umarım herkez iyidir,dün izinliydim evde hasta yattım sonrada kızım hastalandı bu gecede onunla uğraştım.
Havalar bizi mahvetti bir sıcak,bir soğuk :3:
bişi sorcam kızlar
ben bu aralar sade süt içemiyorum çilekli muzlu hazır olanlar var ya onlardan içsem birşey olur mu?
Ay canım noldu sana, grip mi oldun??
Ah Cesim sorma içimdeki bu canavar beni mahvetti pazar gecesi sahbaha kadar lavaboda çıkartma yaptık.
Ne olacak benim bu halim bu velet tam bir canavar çok yaramazzzz :3:
sıklaşmış olsa telefonda konuşamaz zaten di mi
günaydınlar kısslaarr
dur hele canım daha onun sancıları sıklaşmamıştırrrrrr
aaaa tabi hayatım aklına arkadaşı felan gelmez.allahtan başkaaaaa .hah.suyu yavaş yavaş geliyodur.zaten en son doğumdan önce suyunuz patlar ve çocuk pırtlamaya hazır olur.hemen çatala alırlar.tabi önce kakn gelmiş gibi hissediyomusun diye sorar ebeler sonra hooooopp çocuğu fırlatmayaaaa ....
ay nasıl bi kurgu yaptım yahuuuu:zuzu:
bizim sıklaşınca da öyle olsun inşallah bağırırsa da az bağıralım ama bağırmayalım ya tutalım kendimizi
hey Allahım ya, ilaç vermedi mi sana dktorun, işe yaramadı mı o ilaç?
aaaa tabi hayatım aklına arkadaşı felan gelmez.allahtan başkaaaaa .hah.suyu yavaş yavaş geliyodur.zaten en son doğumdan önce suyunuz patlar ve çocuk pırtlamaya hazır olur.hemen çatala alırlar.tabi önce kakn gelmiş gibi hissediyomusun diye sorar ebeler sonra hooooopp çocuğu fırlatmayaaaa ....
ay nasıl bi kurgu yaptım yahuuuu:zuzu:
Günaydın kızlar...
Biz geldik umarım herkez iyidir,dün izinliydim evde hasta yattım sonrada kızım hastalandı bu gecede onunla uğraştım.
Havalar bizi mahvetti bir sıcak,bir soğuk :3:
valla dogrudur canım, ben hapşırınca kaçırdıgıma göre,, sen de öğürürken kaçırıyosundur mutlaka dogrudur. çok çok geçmiş olsun, belki yemegin icindeki kucucuk bisi bile dokunmus, bu kadar etkilemis olabilir. insallah bir daha olmaz, olsa bile bu kadar uzun ve şiddetli olmaz.Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:
a bak bunu duymamıştım. demek kaka yapar gibi cıckıyo bu veletler.evet kaknı yap diyolar onu yaparken çocukta çıkıyo zaten
bnağırmayıp nefes alıcaz karnımıza canım, sonra yavaş yavaş vercez o nefesi . ben çalışıyorum arada oyle nefes. göğüz kafesine degil, karnı doldurcaz.
bizim sıklaşınca da öyle olsun inşallah bağırırsa da az bağıralım ama bağırmayalım ya tutalım kendimizi
güzel kurgu oldu bence, gayet kolay göründü gözüme dogum olayı. bi kaka hissi gelcek, suyun boşalcak, sonra pırt doguvercek.
gerçi ben boyle kolay dogurcam eminim ....
valla dogrudur canım, ben hapşırınca kaçırdıgıma göre,, sen de öğürürken kaçırıyosundur mutlaka dogrudur. çok çok geçmiş olsun, belki yemegin icindeki kucucuk bisi bile dokunmus, bu kadar etkilemis olabilir. insallah bir daha olmaz, olsa bile bu kadar uzun ve şiddetli olmaz.
a bak bunu duymamıştım. demek kaka yapar gibi cıckıyo bu veletler.
evet enerjiyi tüketiyomuş bağırmak o zaman da ıkınamıyormuş kadınlar yorgunluktan peki nasıl karna alcaz nefesi
canım ağzına bişeyler tutturursun olmassa.ama doğumda muhakkak ağzını kapalı tutman lazım.asıl o zaman bişeyler versinler sana.yazma felan yani bi tülbent felan olabilir.
ahh ay alemsin ces
aferin sana canım.işte böyle olmak lazımm cassaretli olmak lazıımm.böyle güçlü olursan kesin güzel doğurursun.ama pısırık davranırsan olmaz o iş işte öyle
çok geçmiş olsun canım şimdi naıslsınız????
valla dogrudur canım, ben hapşırınca kaçırdıgıma göre,, sen de öğürürken kaçırıyosundur mutlaka dogrudur. çok çok geçmiş olsun, belki yemegin icindeki kucucuk bisi bile dokunmus, bu kadar etkilemis olabilir. insallah bir daha olmaz, olsa bile bu kadar uzun ve şiddetli olmaz.
a bak bunu duymamıştım. demek kaka yapar gibi cıckıyo bu veletler.