2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Günaydın kızlar...
Biz geldik umarım herkez iyidir,dün izinliydim evde hasta yattım sonrada kızım hastalandı bu gecede onunla uğraştım.
Havalar bizi mahvetti bir sıcak,bir soğuk :3:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bişi sorcam kızlar

ben bu aralar sade süt içemiyorum çilekli muzlu hazır olanlar var ya onlardan içsem birşey olur mu?

bak şekerim eğer üşenmessen şöyle bişey yapabilirsin kesinlikle çok faydalı muz,süt,ceviz birazda bal koy robota çek.süper bi karışım.atom resmen.uyumadan öncede içersin:)

hazır bişey alma derim yani.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
sıklaşmış olsa telefonda konuşamaz zaten di mi :)

aaaa tabi hayatım aklına arkadaşı felan gelmez.allahtan başkaaaaa .hahahah.suyu yavaş yavaş geliyodur.zaten en son doğumdan önce suyunuz patlar ve çocuk pırtlamaya hazır olur.hemen çatala alırlar.tabi önce kakn gelmiş gibi hissediyomusun diye sorar ebeler sonra hooooopp çocuğu fırlatmayaaaa ....

ay nasıl bi kurgu yaptım yahuuuu:zuzu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aaaa tabi hayatım aklına arkadaşı felan gelmez.allahtan başkaaaaa .hahahah.suyu yavaş yavaş geliyodur.zaten en son doğumdan önce suyunuz patlar ve çocuk pırtlamaya hazır olur.hemen çatala alırlar.tabi önce kakn gelmiş gibi hissediyomusun diye sorar ebeler sonra hooooopp çocuğu fırlatmayaaaa ....

güzel kurgu oldu bence, gayet kolay göründü gözüme dogum olayı. bi kaka hissi gelcek, suyun boşalcak, sonra pırt doguvercek.

gerçi ben boyle kolay dogurcam eminim ....

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizim sıklaşınca da öyle olsun inşallah bağırırsa da az bağıralım ama bağırmayalım ya tutalım kendimizi

bnağırmayıp nefes alıcaz karnımıza canım, sonra yavaş yavaş vercez o nefesi . ben çalışıyorum arada oyle nefes. göğüz kafesine degil, karnı doldurcaz.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
hey Allahım ya, ilaç vermedi mi sana dktorun, işe yaramadı mı o ilaç?

Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

evet kaknı yap diyolar onu yaparken çocukta çıkıyo zaten:cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:
valla dogrudur canım, ben hapşırınca kaçırdıgıma göre,, sen de öğürürken kaçırıyosundur mutlaka dogrudur. çok çok geçmiş olsun, belki yemegin icindeki kucucuk bisi bile dokunmus, bu kadar etkilemis olabilir. insallah bir daha olmaz, olsa bile bu kadar uzun ve şiddetli olmaz.

evet kaknı yap diyolar onu yaparken çocukta çıkıyo zaten:cokkomik:
a bak bunu duymamıştım. demek kaka yapar gibi cıckıyo bu veletler.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bnağırmayıp nefes alıcaz karnımıza canım, sonra yavaş yavaş vercez o nefesi . ben çalışıyorum arada oyle nefes. göğüz kafesine degil, karnı doldurcaz.

evet enerjiyi tüketiyomuş bağırmak o zaman da ıkınamıyormuş kadınlar yorgunluktan peki nasıl karna alcaz nefesi

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bizim sıklaşınca da öyle olsun inşallah bağırırsa da az bağıralım ama bağırmayalım ya tutalım kendimizi

canım ağzına bişeyler tutturursun olmassa.ama doğumda muhakkak ağzını kapalı tutman lazım.asıl o zaman bişeyler versinler sana.yazma felan yani bi tülbent felan olabilir.
güzel kurgu oldu bence, gayet kolay göründü gözüme dogum olayı. bi kaka hissi gelcek, suyun boşalcak, sonra pırt doguvercek.

gerçi ben boyle kolay dogurcam eminim ....

ahahahh ay alemsin ces :) aferin sana canım.işte böyle olmak lazımm cassaretli olmak lazıımm.böyle güçlü olursan kesin güzel doğurursun.ama pısırık davranırsan olmaz o iş işte öyle :)

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
valla dogrudur canım, ben hapşırınca kaçırdıgıma göre,, sen de öğürürken kaçırıyosundur mutlaka dogrudur. çok çok geçmiş olsun, belki yemegin icindeki kucucuk bisi bile dokunmus, bu kadar etkilemis olabilir. insallah bir daha olmaz, olsa bile bu kadar uzun ve şiddetli olmaz.

kadınlar kakam var sanıyomuş çıkarmaya çalışıyolarmış bazısı çocukla beraber çıkartıyomuş bazısı öyle zorlarken çocuğu çıkartıyomuş ıkınamayan kadınlara böyle yap diyolar galiba

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet enerjiyi tüketiyomuş bağırmak o zaman da ıkınamıyormuş kadınlar yorgunluktan peki nasıl karna alcaz nefesi

burnundan al canım, ama göğsünü şişircek şekilde degil karnını şlşişircek şekilde.

canım ağzına bişeyler tutturursun olmassa.ama doğumda muhakkak ağzını kapalı tutman lazım.asıl o zaman bişeyler versinler sana.yazma felan yani bi tülbent felan olabilir.

ahahahh ay alemsin ces :) aferin sana canım.işte böyle olmak lazımm cassaretli olmak lazıımm.böyle güçlü olursan kesin güzel doğurursun.ama pısırık davranırsan olmaz o iş işte öyle :)

çok azimliyim canım, çatlasam da patlasam da çıkartıcam onu ordan vallahim.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
çok geçmiş olsun canım şimdi naıslsınız????

Teşekkür ederim kızlar,malesef yapacak bir şey yok hamileliğin cilvelerine
katlanmak zorundayız.
Birde benim bu çocuk çok yaramaz hiç durmuyor sürekli vuruyor hareket ediyor.
Ben kızımda son ayda çok bariz hissediyordum,bu kadar hareketli değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar