ben geldım nasılsınzzz kızlarr
oooo bizim küçük kız şanslı desene babamızda pek uyanıkmış haaaolsun şekerim yapın yapın iyi olur bizde yapalım oğluşa yatırım sonra vermezsiniz falan kızı
hoşgeldin cnm nasıl oldun babaannen nasıl oldu Allah şifa versin inş
kuzum nasılsın??
hoşgeldin canım biz iyiyiz de sen nasılsın?
çok geçmiş olsun:cicek: Allah şifa versin babaannene canımm
yapalım da 3 5 sene açmayalım diyoruz bakalım yapın dünür yatırım iyi olur ama yapmasanız da veririm ben kızı sana senden ii dünür mü bulcam ayol
hosbuldum canlar ıyım ben
babanmede ıyı olack inş yogun bakımda sımdı
yarına kadr beklıyorz yapacak bısey yok
üzme kendini sen canım iyi olcak inşallah babaannen
alıcam zaten senin kızı canım vermesende:dill:.merak etme babamız yatırım yapar kesin oğluşa.en iyi şartlarda bakarız ecrin kızımızaaa.
ayy sorma incim delirtiyo beni :zonk:
evet ya doru diyosun erkek aklı:gul:
herşeye hemen çok pratik çözümleri oluyoo:deli::deli:
ah canım ya hem maddi olarak cok zorlayacak hem de sen cok yorulucaksın.. Bi günde biticek iş değil ki..Al al bitmiyo valla. Allah yardımcınız olsun.
hosbuldum canlar ıyım ben
babanmede ıyı olack inş yogun bakımda sımdı
yarına kadr beklıyorz yapacak bısey yok
Allah şifa versin canım inşallah çabucak kavuşur eski sağlığına.Sen de üzme kendini oğluşuna da yazık..
ayy sorma incim delirtiyo beni :zonk:
ben içime sinen bişey olsun istiyorum ama bu gidişle ilk meğazadan alıp çıkıcam :acep::acep:
ne demek melsım ole seymı olur dusunmen yeter cok saolcnmm burdanda yazayım allah acil şifalar versin kendimi çok kötü hissettim kaç gündür sürekli bir işim ooluor hiç msj bile atamadım sana
meryemcimmm kendini üzme canım Allah ın izniyle güzel haberler alcaksınız inşallah.hastane ortamına çok girme psikolojik olarak etkilenebilirsin en iyisi evde durman bencee
mutlu olacaaanı bilseydim acuna sölerdim daha önce yollardık onu :deli::deli:
haklısın canım biz kiracı insanız tayinciyizönce bebek odası al 3 4 sene sonra genç odası ikinci bebek olursa o kullanır tamam ama büyügüne de oda küçügüne de kocaman bi ev lazım
canım senin tayin işin olmaz al tabiki içine sinenihoşgeldiniz
kızlar ben düşün düşün buldum sonunda beğendiğimiz oda takımının yatağını almıcaz büyüyen yatak veya beşik olanı yani. gardırop ve şifonyerini alıp baza alıcaz. park yatağımız var zaten sonra yatağa geçer gerekirse yatak koruyucu bariyer alırız yanına
saol canımm
haklısın canım biz kiracı insanız tayinciyiz
canım senin tayin işin olmaz al tabiki içine sineni
iyiyiz canım seni gördük daha iyi olduk