2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
oooo bizim küçük kız şanslı desene babamızda pek uyanıkmış haaa:kptmya::kptmya: olsun şekerim yapın yapın iyi olur bizde yapalım oğluşa yatırım sonra vermezsiniz falan kızı

yapalım da 3 5 sene açmayalım diyoruz bakalım yapın dünür yatırım iyi olur ama yapmasanız da veririm ben kızı sana senden ii dünür mü bulcam ayol:panter:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
yapalım da 3 5 sene açmayalım diyoruz bakalım yapın dünür yatırım iyi olur ama yapmasanız da veririm ben kızı sana senden ii dünür mü bulcam ayol:panter:

alıcam zaten senin kızı canım vermesende:dill:.merak etme babamız yatırım yapar kesin oğluşa.en iyi şartlarda bakarız ecrin kızımızaaa.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
:hihi::hihi::hihi:
evet ya doru diyosun erkek aklı:gul:
herşeye hemen çok pratik çözümleri oluyoo:deli::deli:
ayy sorma incim delirtiyo beni :zonk:
ah canım ya hem maddi olarak cok zorlayacak hem de sen cok yorulucaksın.. Bi günde biticek iş değil ki..Al al bitmiyo valla. Allah yardımcınız olsun.

ben içime sinen bişey olsun istiyorum ama bu gidişle ilk meğazadan alıp çıkıcam :acep::acep:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cnmm burdanda yazayım allah acil şifalar versin kendimi çok kötü hissettim kaç gündür sürekli bir işim ooluor hiç msj bile atamadım sana

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
meryemcimmm kendini üzme canım Allah ın izniyle güzel haberler alcaksınız inşallah.hastane ortamına çok girme psikolojik olarak etkilenebilirsin en iyisi evde durman bencee

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
cnmm burdanda yazayım allah acil şifalar versin kendimi çok kötü hissettim kaç gündür sürekli bir işim ooluor hiç msj bile atamadım sana
ne demek melsım ole seymı olur dusunmen yeter cok saol
ozledım szıı cokkkkk
meryemcimmm kendini üzme canım Allah ın izniyle güzel haberler alcaksınız inşallah.hastane ortamına çok girme psikolojik olarak etkilenebilirsin en iyisi evde durman bencee

yok sewal gırmem zaten esım ızın wermz ewdeyım annmde cocukalrın yanında duruyom gerek olunca cok sagolunnn

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
mutlu olacaaanı bilseydim acuna sölerdim daha önce yollardık onu :deli::deli:
:hihi::hihi::hihi: saol canımm
önce bebek odası al 3 4 sene sonra genç odası ikinci bebek olursa o kullanır tamam ama büyügüne de oda küçügüne de kocaman bi ev lazım
haklısın canım biz kiracı insanız tayinciyiz
hoşgeldiniz

kızlar ben düşün düşün buldum sonunda beğendiğimiz oda takımının yatağını almıcaz büyüyen yatak veya beşik olanı yani. gardırop ve şifonyerini alıp baza alıcaz. park yatağımız var zaten sonra yatağa geçer gerekirse yatak koruyucu bariyer alırız yanına
canım senin tayin işin olmaz al tabiki içine sineni
ben geldım nasılsınzzz kızlarr

iyiyiz canım seni gördük daha iyi olduk

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızlar yaaa aklıma geldi yarın şeker yüklemesi yaptırcam giderken su içsem olur mu kesin susarım ben acil cevappp-yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar