2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
keşke canım bakalım eşim haziranda 20 gün izne çıkacak ilk on günü beypazarındayız ailesinde:sinifsinif:3-4 gün de istanbula gidelim diyor açıkcası ben çok küçükken gitmiştim hatırlamıyorum bile.

ay derya kaçırma bak buluşmayı bence süper olur kesin yalnız gittikleri yer yıkılır düşünsene amma muhabbet olur

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ay derya kaçırma bak buluşmayı bence süper olur kesin yalnız gittikleri yer yıkılır düşünsene amma muhabbet olur

:hihi:hakikaten öyle olur canım belirlenen tarih uymuyor ama bi değişiklik olursa bizim plan da kesinleşirse katılmayı çok isterim yüzyüze görüşüp sohbet etmenin tadı başka olur

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
tarih değişirse ve uyarsa çok isterim. kovmasın di mi ya bebek doğunca zaten çıkamıcam bi yere hem bebek küçük hem de kış mevsimi

aa evet okumuştum ya kusura bakma söyleyince hatırladım

amin canm
inşallah canım siz geldiğinizde tekrar buluşuruz olmassa
iyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
iyiyiz canım sen nasılsın
:hihi:hakikaten öyle olur canım belirlenen tarih uymuyor ama bi değişiklik olursa bizim plan da kesinleşirse katılmayı çok isterim yüzyüze görüşüp sohbet etmenin tadı başka olur

söz siz gelincede ayarlarız bir buluşmaa :hihi:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar meryem mesaj attı babannesi yoğun bakımdaymış.meryem şimdi eve geçmiş kendini iyi hissederse gelecek buraya :uzgun::uzgun::uzgun:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
kızlar meryem mesaj attı babannesi yoğun bakımdaymış.meryem şimdi eve geçmiş kendini iyi hissederse gelecek buraya :uzgun::uzgun::uzgun:

çok üzülmüştür ya Allah şifa ve sabır versin
ben üzülünce sinirlenince bişeye hemen bebişim aklıma geliyo bu sefer bebeğime zarar verdim diye yine üzülüyorum böyle bir kısır döngü içinde bebeğime yalandan gülümsemeye çalışıyorum anne iyi üzülmedi bişey yok diye teselli veriyorum

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
çok üzülmüştür ya Allah şifa ve sabır versin
ben üzülünce sinirlenince bişeye hemen bebişim aklıma geliyo bu sefer bebeğime zarar verdim diye yine üzülüyorum böyle bir kısır döngü içinde bebeğime yalandan gülümsemeye çalışıyorum anne iyi üzülmedi bişey yok diye teselli veriyorum
amin canım.:uzgun:
hoşbuldum kızlar bugün arkadaşım dogum yaptı iki hafta falan erken geldi oglu mayıs sonuydu sözde

allah analı babalı büyütsün bzlerinde kesin tutmayacak dr ların verdiği tarihle

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
kızlar dün oğlumun tekmelerini videoya çekeyim dedim ama pek belli olmadı makina bende olduğu için karşıdan çekilseydi baya belli olurdu bam bam vuruyo vallahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar