2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
72
Günaydın tombalak anacıklar ve onların tosuncukları :teytey:

Hepinize süper ötesi hiper bir hafta geçirmenizi diliyorum

Biz bugün tam 22 haftalık olduk :sirin:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Haftasonu esimin arkadasi geldi sehirdisindan, simdi gitti.
Yarin yine kayinvalidemler geliyor kayinpederimle birlikte.
Ya hamile insanin evine bukadar misafir gelir mi allah askina?

Herkese gunaydin buaradaaaaaa:eek:ys:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın kızlar;

baya yoğun bir hafta sonu geçirdik..

cumartesi doktora gittim kuzumu gördüm çok güzeldi, 720 gr olmuş kızım 5,5 aylık :lululu:
gayet iyiymiş. eşide biraz yukarı çıkmış. kesinlikle üzülme yok dedi, yağlı tuzlu ve turşu yemek yasakmış.. suda eritilen magnezyum ve kalsiyum verdi.
Kızımın gülerken fotoğrafı varrrrrrr :kptmya:
dün kaza yaptık, daha doğrusu biri gelip bize arkadan çarptı, ödüm koptu yauuuuu :uzgun::uzgun:
korkmazyın kimsede bişi yok, arabadada az bişi hasar var onun evrak işleri ile ilgilniyorum şimdi..
şahinimin kuyrukunu ezdiler :lululu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın yawrular.. biz geldik...çok kaşınıyoruz dünden beri... öffff

Günaydın Pembişim. havalar ısındı diye daha mı çok arttı bu kaşıntılar sanki de mi? heralde kuruluk arttığı için diyorum ben ama bilemiyorum tabi. nemlendir bakalım geçecekm mi?

Günaydın hanımlar

nasılsınız bakayım gene pazartesi oldu ya

Oldu canım ama Pembişin dedigi gibi perşembe günü tatiiiiiiiil :) çöok seviyorum böyle bedavadan tatilleri. cok sık hasra olup sirketten sık sık izin aliyor olmasam cumayi da birlestirir 4 gün tatil yapardim mis gibi ama yüzüm yok bunu yapmaya malesef.

günaydın hanımlar iyi haftalar hepinize. nasılsınız herkes iyimi haftasonu giremedim foruma. ben pek iyi değilim kaç gündür başım çok ağrıyor sağ tepeme bıçak saplıyolar sanki zonkluyo. minoset içtim akşam ama fayda etmedi. sizde de varmı baş ağrısı?

Canim bas agrisi konusu felaket bi durum. keske onerebilcegim bisi olsa ama yok malesef. zamani gelince geciyo zannedersem. minoset cok hafif bi ilac oldugu icin fayda etmiyo.

Günaydin tatlim.

bu hafta 19 mayıs tatili var kızlar.... yaşasınn kocişle temizlik yapicesss

Ben de yayilip yatcam perşembe günü. belki annemde perşembe pazarina da gidebiliriz aslinda ama penye pazari sali miydi perşembe miydi hatay'da unuttum.

cumartesi deli gibi yaz hazirligi yaptim. yorganlari hurclara doldurdup dolap tepesine attim, ivir zivirlari kaldirdim. bir tek kisliklarin kaldirilip yazliklarin cikarilmasi isi kaldi.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bu arada kaynanamlarla ilgili gelişmeler oldu uyuz oldum onlarıda gün içinde anlatırım şimdi biraz işim var onlara bakim.. :lululu:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
günaydın kızlar;

cumartesi doktora gittim kuzumu gördüm çok güzeldi, 720 gr olmuş kızım 5,5 aylık :lululu:
gayet iyiymiş. eşide biraz yukarı çıkmış. kesinlikle üzülme yok dedi, yağlı tuzlu ve turşu yemek yasakmış.. suda eritilen magnezyum ve kalsiyum verdi.
dün kaza yaptık, daha doğrusu biri gelip bize arkadan çarptı, ödüm koptu yauuuuu :uzgun::uzgun:
korkmazyın kimsede bişi yok, arabadada az bişi hasar var onun evrak işleri ile ilgilniyorum şimdi..

Gunaydin gulaycim gecmis olsun canim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Haftasonu esimin arkadasi geldi sehirdisindan, simdi gitti.
Yarin yine kayinvalidemler geliyor kayinpederimle birlikte.
Ya hamile insanin evine bukadar misafir gelir mi allah askina?

Herkese gunaydin buaradaaaaaa:eek:ys:

Günaydin canim, valla gelmemeleri lazim ama bu insanlar uzayda mi yasiyo da senin sıkıntılı durumda olabilcegini dusunemiyolar anlamiyorum ben de.

günaydın kızlar;

720 gr miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, amaaaaaan maşallah. kuzum tevekkeli senin karnin bizlerden daha buyuktu. demek ki sen baya bi besliyomussun kuzuyu. su siralar kizlarin kilolari erkeklerin kilolarini gecti zaten forumda Allahnazarlardan saklasin.

Cok cok da gecmis olsun bu arada. korkusu bile yetmistir. insallah sanayide kucuk bi mudahale ile duzeltirler sahininin kuyrugunu.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydınnn hanımlarr. bir hafta daha gerilerde kaldı. güzel bir hafta olsun. sağlıkla mutlulukla geçsin. veeeeeeeeee geçen hafta 300 gr almışım sadece. sizlerde her hafta artık basküle çıkıyosunuz dimiii.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın kızlar;

maşallah kızına tosun olcak galiba. Kaza için geçmiş olsun allah korumuş cnm

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın kızlar;

geçmiş olsun gülayy. valla korkmakta haklısın. insan kötü oluyo. bebeğinede çok sewindim. maaşşallah kızınaaaaa

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Günaydin canim, valla gelmemeleri lazim ama bu insanlar uzayda mi yasiyo da senin sıkıntılı durumda olabilcegini dusunemiyolar anlamiyorum ben de.

720 gr miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, amaaaaaan maşallah. kuzum tevekkeli senin karnin bizlerden daha buyuktu. demek ki sen baya bi besliyomussun kuzuyu. su siralar kizlarin kilolari erkeklerin kilolarini gecti zaten forumda Allahnazarlardan saklasin.

Cok cok da gecmis olsun bu arada. korkusu bile yetmistir. insallah sanayide kucuk bi mudahale ile duzeltirler sahininin kuyrugunu.

Sorma cescim ya buarada yanlis anlama olmasin kayinvalidemler sehir disindan geliyolar ve iki hafta burdalar , valla istanbulda yasiyo olsalar bana daha az eziyet olur. Sagolsun cok yardimcidir ayagina hizmet beklemez ama nolursa olsun ev sahibisin sonucta kosturmadan olmuyo yeter ya valla yaz gelsin gidicem yazliga annemin yanina annem baksin bana. Ugrasamam artik kimseye hizmetle falan benim esiminde istegi hic bitmez cunku. Masallah rahat hamilelik geciriyorum diye idrak edemedi hamile oldugumu habire birilerini davet edip duruyoooo:zopa:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Sorma cescim ya buarada yanlis anlama olmasin kayinvalidemler sehir disindan geliyolar ve iki hafta burdalar , valla istanbulda yasiyo olsalar bana daha az eziyet olur. Sagolsun cok yardimcidir ayagina hizmet beklemez ama nolursa olsun ev sahibisin sonucta kosturmadan olmuyo yeter ya valla yaz gelsin gidicem yazliga annemin yanina annem baksin bana. Ugrasamam artik kimseye hizmetle falan benim esiminde istegi hic bitmez cunku. Masallah rahat hamilelik geciriyorum diye idrak edemedi hamile oldugumu habire birilerini davet edip duruyoooo:zopa:

evet canim sanirim biraz sikayet etmeye baslaman lazim, artik oram agriyo buram agriyo de biraz da hamile oldugun anlasilsin. ben yorulunca belim be sag kaburgalarim cok agriyo malesef. nefesim kesiliyo bazen agridan. ama buna da sukur tabe.
ama yazin annene gidebilecek olman harika bisi. insanin derdinden en cok annesi anlar cunku. bebekler gibi bakar sana simdi o Pelincim.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Günaydın Pembişim. havalar ısındı diye daha mı çok arttı bu kaşıntılar sanki de mi? heralde kuruluk arttığı için diyorum ben ama bilemiyorum tabi. nemlendir bakalım geçecekm mi?

Oldu canım ama Pembişin dedigi gibi perşembe günü tatiiiiiiiil :) çöok seviyorum böyle bedavadan tatilleri. cok sık hasra olup sirketten sık sık izin aliyor olmasam cumayi da birlestirir 4 gün tatil yapardim mis gibi ama yüzüm yok bunu yapmaya malesef.

Canim bas agrisi konusu felaket bi durum. keske onerebilcegim bisi olsa ama yok malesef. zamani gelince geciyo zannedersem. minoset cok hafif bi ilac oldugu icin fayda etmiyo.

Günaydin tatlim.

Ben de yayilip yatcam perşembe günü. belki annemde perşembe pazarina da gidebiliriz aslinda ama penye pazari sali miydi perşembe miydi hatay'da unuttum.

cumartesi deli gibi yaz hazirligi yaptim. yorganlari hurclara doldurdup dolap tepesine attim, ivir zivirlari kaldirdim. bir tek kisliklarin kaldirilip yazliklarin cikarilmasi isi kaldi.

ces senin hatayda ne işin var ki

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar bişey sorcam istanbulda bebeğim için a'dan z'ye herşeyi bulabileceğim uygun bi yer varmı nereleri tavsiye edersiniz? eminönünde havuzlu han uygun diyolar ama başka bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
GÜLAYCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA..

GELİNİMEDE MAŞALLAH EEE KAYINPEDERİ TOSUN PAŞA ONA BÖYLE TOSUN GİBİ GELİN YAKIŞIRDI ZATİİ:sila:

ESRA HAVUZLU HANA GİTTİM BEN AMA BEĞENMEDİM, CİVİL BEBE YE GİT HER ŞEY VAR HATTA NETETN BAK CİVİL.COM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar