ay evet 19 mayıs tatili var süper yani
günaydın yawrular.. biz geldik...çok kaşınıyoruz dünden beri... öffff
Günaydın hanımlar
nasılsınız bakayım gene pazartesi oldu ya
günaydın hanımlar iyi haftalar hepinize. nasılsınız herkes iyimi haftasonu giremedim foruma. ben pek iyi değilim kaç gündür başım çok ağrıyor sağ tepeme bıçak saplıyolar sanki zonkluyo. minoset içtim akşam ama fayda etmedi. sizde de varmı baş ağrısı?
herkeze günydın
bu hafta 19 mayıs tatili var kızlar.... yaşasınn kocişle temizlik yapicesss
günaydın kızlar;
baya yoğun bir hafta sonu geçirdik..
cumartesi doktora gittim kuzumu gördüm çok güzeldi, 720 gr olmuş kızım 5,5 aylık :lululu:
gayet iyiymiş. eşide biraz yukarı çıkmış. kesinlikle üzülme yok dedi, yağlı tuzlu ve turşu yemek yasakmış.. suda eritilen magnezyum ve kalsiyum verdi.
Kızımın gülerken fotoğrafı varrrrrrr
dün kaza yaptık, daha doğrusu biri gelip bize arkadan çarptı, ödüm koptu yauuuuu :uzgun::uzgun:
korkmazyın kimsede bişi yok, arabadada az bişi hasar var onun evrak işleri ile ilgilniyorum şimdi..
şahinimin kuyrukunu ezdiler :lululu:
Haftasonu esimin arkadasi geldi sehirdisindan, simdi gitti.
Yarin yine kayinvalidemler geliyor kayinpederimle birlikte.
Ya hamile insanin evine bukadar misafir gelir mi allah askina?
Herkese gunaydin buaradaaaaaays:
günaydın kızlar;
cumartesi doktora gittim kuzumu gördüm çok güzeldi, 720 gr olmuş kızım 5,5 aylık :lululu:
gayet iyiymiş. eşide biraz yukarı çıkmış. kesinlikle üzülme yok dedi, yağlı tuzlu ve turşu yemek yasakmış.. suda eritilen magnezyum ve kalsiyum verdi.
dün kaza yaptık, daha doğrusu biri gelip bize arkadan çarptı, ödüm koptu yauuuuu :uzgun::uzgun:
korkmazyın kimsede bişi yok, arabadada az bişi hasar var onun evrak işleri ile ilgilniyorum şimdi..
bu arada kaynanamlarla ilgili gelişmeler oldu uyuz oldum onlarıda gün içinde anlatırım şimdi biraz işim var onlara bakim.. :lululu:
günaydın kızlar;
günaydın kızlar;
Günaydin canim, valla gelmemeleri lazim ama bu insanlar uzayda mi yasiyo da senin sıkıntılı durumda olabilcegini dusunemiyolar anlamiyorum ben de.
720 gr miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, amaaaaaan maşallah. kuzum tevekkeli senin karnin bizlerden daha buyuktu. demek ki sen baya bi besliyomussun kuzuyu. su siralar kizlarin kilolari erkeklerin kilolarini gecti zaten forumda Allahnazarlardan saklasin.
Cok cok da gecmis olsun bu arada. korkusu bile yetmistir. insallah sanayide kucuk bi mudahale ile duzeltirler sahininin kuyrugunu.
Sorma cescim ya buarada yanlis anlama olmasin kayinvalidemler sehir disindan geliyolar ve iki hafta burdalar , valla istanbulda yasiyo olsalar bana daha az eziyet olur. Sagolsun cok yardimcidir ayagina hizmet beklemez ama nolursa olsun ev sahibisin sonucta kosturmadan olmuyo yeter ya valla yaz gelsin gidicem yazliga annemin yanina annem baksin bana. Ugrasamam artik kimseye hizmetle falan benim esiminde istegi hic bitmez cunku. Masallah rahat hamilelik geciriyorum diye idrak edemedi hamile oldugumu habire birilerini davet edip duruyoooo:zopa:
Günaydın Pembişim. havalar ısındı diye daha mı çok arttı bu kaşıntılar sanki de mi? heralde kuruluk arttığı için diyorum ben ama bilemiyorum tabi. nemlendir bakalım geçecekm mi?
Oldu canım ama Pembişin dedigi gibi perşembe günü tatiiiiiiiilçöok seviyorum böyle bedavadan tatilleri. cok sık hasra olup sirketten sık sık izin aliyor olmasam cumayi da birlestirir 4 gün tatil yapardim mis gibi ama yüzüm yok bunu yapmaya malesef.
Canim bas agrisi konusu felaket bi durum. keske onerebilcegim bisi olsa ama yok malesef. zamani gelince geciyo zannedersem. minoset cok hafif bi ilac oldugu icin fayda etmiyo.
Günaydin tatlim.
Ben de yayilip yatcam perşembe günü. belki annemde perşembe pazarina da gidebiliriz aslinda ama penye pazari sali miydi perşembe miydi hatay'da unuttum.
cumartesi deli gibi yaz hazirligi yaptim. yorganlari hurclara doldurdup dolap tepesine attim, ivir zivirlari kaldirdim. bir tek kisliklarin kaldirilip yazliklarin cikarilmasi isi kaldi.
ces senin hatayda ne işin var ki
İzmir'in Hatayı canım, annem orda oturuyo da
ha valla izmiri bilmediğim için bende sandım bir günlüğüne hataya gidiyosun