2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
kızlar kardeşim kesin hamiş doktordan geldiler minicik kesesi görünmüş yiğenimin, ama kardeşimdede idrar yolu iltahabı çıkmış benşm gibi antibiyotik vermiş doktor. 12 ocak doğum tarihi gözüküyor çok mutluyuz çok

cok mutlu bir haber.tebrik ederim.annen nasil en cok o sevinmistir.:böö::böö::cokkomik::cokkomik:

ay maşallah Mehtap yaa ne güzel ikiniz arka arkaya beraber büyütüceksiniz kardeşinle..bi de keseyi görmüşler falan yazınca bizim ilk günler geldi aklıma ne çabuk geçti yaa şaka gibi..Keseyi gördük kalp atışını duyduk derken nerelere geldik..İnsallah rahat bi hamilelik geçirir kardeşin..

aynen oyle.acayip cabuk gecti...:eek:ys:

ben eve yeni geldim kizlar.bi yemek hazirliyim.yiyelim gorusuruz.sonra...:sila:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
çok geçmiş olsun canım ikinize de :hhhhhh:
eşin ne ameliyatı oldu ki?

çok geçmiş olsun sevalcim.üzüldüm ya.eşine de geçmiş olsun.rabbim beterinden saklasın.sen doktora gitmedin mi peki?

geçmiş olsun....hakikaten doktora niye gitmedin....
neden oldu eşin ameliyat... allah allah gidin bir kurşun doktürün...
çok geçmiş olsun canım...

eşim bozuk paraları biriktirmeye başladı... kızım için diyor....
umarım baya biriktirir.. :sila::sila:

şu bebeği içine koymuşlar ya... ona bayıldım... çok güzel... :sirin::sirin:

Herzaman doğurmuyoruz nede olsa içinde kalamsın canım hiçbirşey

geçmiş olsun canımm yaa hem sana hem eşine

inşallah kalırsın canım bir sorunmu var acaba :acep:

çok geçmiş olsun cicim sana da eşine de sıkıntı stres iyi gelmez bize

sağolun kızlar benim bağırsaklar sinirden stresten bozuldu sanırım:sok çok şükür sabaha geçti doktora da gitmedim devam etmedi diye.eşimde apandisit ameliyatı oldu bitti çok şükür.

çarşıdan geldik biz bi sürü şey aldık bebişime artık beşigi var 5 li seti de alındı bi tane daha hastane çıkışı kadife battaniye kundak hepsini aldılar babaannesigil sağolsunlar:hihi:

hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah.kundak dediğin eski kundaklardan mı??

kızlar kardeşim kesin hamiş doktordan geldiler minicik kesesi görünmüş yiğenimin, ama kardeşimdede idrar yolu iltahabı çıkmış benşm gibi antibiyotik vermiş doktor. 12 ocak doğum tarihi gözüküyor çok mutluyuz çok

inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşar canım kardeşin hayırlı olsun bebişler arka arkaya gelmiş ne güzel-ciko

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
sağolun kızlar benim bağırsaklar sinirden stresten bozuldu sanırım:sok çok şükür sabaha geçti doktora da gitmedim devam etmedi diye.eşimde apandisit ameliyatı oldu bitti çok şükür.

hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah.kundak dediğin eski kundaklardan mı??

inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşar canım kardeşin hayırlı olsun bebişler arka arkaya gelmiş ne güzel-ciko

penye tarzı belek bohçası da diyorlar bebek sarmak için kullanılıyo ya

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77

ayy ne güsel maaşallah tebrik ederim canımmm ne güzell

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
ay maşallah Mehtap yaa ne güzel ikiniz arka arkaya beraber büyütüceksiniz kardeşinle..bi de keseyi görmüşler falan yazınca bizim ilk günler geldi aklıma ne çabuk geçti yaa şaka gibi..Keseyi gördük kalp atışını duyduk derken nerelere geldik..İnsallah rahat bi hamilelik geçirir kardeşin..

aynenn bian benimde o aklıma geldi.. cidden zaman çabuk geçiyoorr.. ayy ne günlerdi.. güzeldi..

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
survivor mu izliyorsunuz kizlar...?
acuna bak 5 dak.ne kadar yerlerse.odul yiyebiliyorlarmis...
hem kazanicaklar hemde kurabiye canavari gibi olucaklarmis....
bu acun az degil..:zopa::zopa::zopa:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR DEDİĞİNİZ GİBİ KARDEŞ GİBİ BÜYÜYECEKLER OĞLUM DAHA DOĞMADAN AĞBİ OLDU YAA..
DAMLAM BANA ULTRASON KAĞIDINI VERDİLER BU SENŞN BEBİŞ DİYE BAKIP BAKIP BEBEĞE BENZER BİŞİLER GÖRMEYE ÇALIŞIYORDUK ŞİMSİ KAĞITLARA SIĞMIYORLAR MAŞALLAH BİZİM HAMİLELİĞİMİZ ÇABUK MU GEÇTİ NE BENDE ANLAMADIM BİŞEY BELKİ ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GEÇİRİYORUZ YA ONDANDIR :panter::panter:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR DEDİĞİNİZ GİBİ KARDEŞ GİBİ BÜYÜYECEKLER OĞLUM DAHA DOĞMADAN AĞBİ OLDU YAA..
DAMLAM BANA ULTRASON KAĞIDINI VERDİLER BU SENŞN BEBİŞ DİYE BAKIP BAKIP BEBEĞE BENZER BİŞİLER GÖRMEYE ÇALIŞIYORDUK ŞİMSİ KAĞITLARA SIĞMIYORLAR MAŞALLAH BİZİM HAMİLELİĞİMİZ ÇABUK MU GEÇTİ NE BENDE ANLAMADIM BİŞEY BELKİ ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GEÇİRİYORUZ YA ONDANDIR :panter::panter:

gercektende zaman cok cabuk geciyor....

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Selam kizlar,
Hos kimse yok bende 2 gundur evde degildim giremedim umarim herkesler iyidir.
Persembe doktora gittik oglusum 502 gr. Olmus. Kipir kipirdi.burnu kucucuk ayni babasina benziyo hokka burunlum benim.
Iki hafta sonra hem seker yuklemesi hemde tetenos asisi icin tekrar gidicem.
Opuyorum sizi gorusuruzzzzz....

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Hepinize günaydınlar,güzel pazarlar kızlaarrrr:sirin:
Bugün hava çok güzel,değerlendirelim bu güzel günü-ciko

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kayınvalde yatıyor dünürüm kocişte zaten babasıyla hastanede.sen napıon kızım iyi mi:huhuu:

iyi kız tatlım bütün gece kıpır kıpırdı içerde oynadı durdu anasına mı çekcek ne bende pek uyuyan bi insan değilim maşallah uyku falan yok bu kızda da ya şimdi uyuyo herhalde siz nasılsınız oğlumuz nasıl eşin nasıl oldu ne zaman çıkacak eve

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
tobe:Hamile kalabilecek miyim acaba?
Çok merak ediyorum.
Sizlerede çok özeniyorum.
esila4: inşallah kalırsın canım bir sorunmu var acaba
tobe: denemedik ki daha korkuyorum işte. Kızlığımda adet sorunlarım vardı. Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doktor biraz gözümü korkuttu %40 hamile kalmama rizkin olur falan demişti.
birşey olmaz canım sen bakma o doktora birçoğumuz aynı şekilde hamile kaldık
çarşıdan geldik biz bi sürü şey aldık bebişime artık beşigi var 5 li seti de alındı bi tane daha hastane çıkışı kadife battaniye kundak hepsini aldılar babaannesigil sağolsunlar:hihi:

oy oy maşallah güle güle kullansın

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kimsecikler yok hava güzel herkes kendini sokağa atmış anlaşılan.dünde tam ben ve eşim dışarı çkacaktık akşam yemeğine saat 7 de bir telefon geldi size geliyoruz diye ayy nasıl sinir oldum evde yemek yok hemen bişeyler hazırladım evi toparladım 9 gibi geldiler yemekti çaydı 12 yi buldu.sonra bizde kaldılar sabahta kahvaltılarını yaptırdık yolladık çok yoruldum ama ben :uzgun::uzgun::uzgun:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kimsecikler yok hava güzel herkes kendini sokağa atmış anlaşılan.dünde tam ben ve eşim dışarı çkacaktık akşam yemeğine saat 7 de bir telefon geldi size geliyoruz diye ayy nasıl sinir oldum evde yemek yok hemen bişeyler hazırladım evi toparladım 9 gibi geldiler yemekti çaydı 12 yi buldu.sonra bizde kaldılar sabahta kahvaltılarını yaptırdık yolladık çok yoruldum ama ben :uzgun::uzgun::uzgun:

kimler geldi canım neden sizde kaldılar sinir olmakta çok haklısın neden bu millet önceden izin vermez benim en sinir olduğum şeydir o benim bi gün önceden haberim olcak ona göre hazırlık yapcam yoksa elim ayağıma dolanır benim

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kimler geldi canım neden sizde kaldılar sinir olmakta çok haklısın neden bu millet önceden izin vermez benim en sinir olduğum şeydir o benim bi gün önceden haberim olcak ona göre hazırlık yapcam yoksa elim ayağıma dolanır benim

eşimin bir akrabası yani anlamıyorum istanbul içide yatılı kalınırmı ben başka yerde rahat edemiyorum millet nasıl rahat ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar