2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar ebebekten mesaj geldi 300 tl lik harcamaya 75 tl lik hediye çeki veriyorlarmış bilginiz olsun

Tepki
46
hoşgeldin ayşegül bende seni merak ediyordum yoktun bayadır nasılsın

sağol canım iyiyim ben bu ara spor derdindeyim havayı iyi buldukça yürüyüşteyim dün baya yürüdüm akşam eşimle 6 km yürümüşümdür :1: fırsat bulamıyorum nete girmeye girsemde çok ilerlemiş oluyor sayfalar yakalayamıyorum sizi konulardan kopuyorum dün ceslede msjlaştık o da sağolsun merak etmiş iyiyiz çok şükür kızımda oğlumda ama fırsat buldukça okuyup çıkıyorum ama arada takılırım artık bi ceeeee der giderim :cokkomik:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
YAAAA ben şu e-bebeği gezdim baya dışarıya göre çok pahalı bi yer bence ..
evet canım pahalı biraz kampanyaları takip etmek lazım
sağol canım iyiyim ben bu ara spor derdindeyim havayı iyi buldukça yürüyüşteyim dün baya yürüdüm akşam eşimle 6 km yürümüşümdür :1: fırsat bulamıyorum nete girmeye girsemde çok ilerlemiş oluyor sayfalar yakalayamıyorum sizi konulardan kopuyorum dün ceslede msjlaştık o da sağolsun merak etmiş iyiyiz çok şükür kızımda oğlumda ama fırsat buldukça okuyup çıkıyorum ama arada takılırım artık bi ceeeee der giderim :cokkomik:

sen arada bir gir görelim oda yeter canım bize :lilav::lilav::lilav:

Tepki
46
sen arada bir gir görelim oda yeter canım bize :lilav::lilav::lilav:

tamam canım dediğim gibi tam sohbete katılamasamda ceee der giderim şimdi gidiyorum yine hem spor hem pazar alışverişine spor zamanı :1: çok kilo aldım 7.5 -8 kilo almışım total benim bünyem alıyor oğlumdada çok aldım ya 30 kilocuk bu sefer aynı şey olmasın derdindeyim sonrası zor veriliyo yavvv :cikolata: kendinize iyi bakın iyi haftasonları diliyorum bütün kızlara çok slmlarımı iletin görüşürüz

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam kızlar ben de geldim :sirin::sirin: nasılsınız
hoşgeldin deryacımmm
tamam canım dediğim gibi tam sohbete katılamasamda ceee der giderim şimdi gidiyorum yine hem spor hem pazar alışverişine spor zamanı :1: çok kilo aldım 7.5 -8 kilo almışım total benim bünyem alıyor oğlumdada çok aldım ya 30 kilocuk bu sefer aynı şey olmasın derdindeyim sonrası zor veriliyo yavvv :cikolata: kendinize iyi bakın iyi haftasonları diliyorum bütün kızlara çok slmlarımı iletin görüşürüz
tamam canım hadi dikkat et kendine
saol özgem iyimiş bi gidip bakalımm:1:

hadi yaa pahalımıı piyasa araştırması yapmak lazım o zaman ama 75 tl hediye de iyi gibi:acep:
bende bakıcam canım bir ara :lilav::lilav:
özgee:1: nasıl oldu kolun?

bugün daha iyi şükür dedikleri gibi geçiyor artık dokunmadıkça acımıyor sen nasıl oldun

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
hoşbulduk canım gezin tabi bizim burda hava kapalı malesef ama öğleden sonra ben de anneme gideceğim...

kocacım yokk:uzgun: ancak sitenin içinde yürüyüşe çıkarız biraz:uzgun::gulbis:
ohh ne güzel yaa keşke benim annem de yakınımda olsaydıı :dertli::dertli::dertli::gitme:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
hoşgeldin deryacımmm

tamam canım hadi dikkat et kendine

bende bakıcam canım bir ara :lilav::lilav:

bugün daha iyi şükür dedikleri gibi geçiyor artık dokunmadıkça acımıyor sen nasıl oldun

bende de sızı var hala canım evet 3 gün sürüyor gerçekten...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
kocacım yokk:uzgun: ancak sitenin içinde yürüyüşe çıkarız biraz:uzgun::gulbis:
ohh ne güzel yaa keşke benim annem de yakınımda olsaydıı :dertli::dertli::dertli::gitme:

oda yeter incicim. annemlerde 1,5 saatlik mesafede yol uzun ama özledim seninkiler nerdeydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar