günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl bizler çok iyiyiz havalar güzelleşse tabi daha güzel olucaz
kızlar bebişlere kulak çubuğu alacakmısınız?
bebedorun 90lık korumalıklı bebek için kulak çubukları var ben aldım, ablamda ondan kullandı, banyodan sonra suyunu almak lazım..
kızlar ebebekten mesaj geldi 300 tl lik harcamaya 75 tl lik hediye çeki veriyorlarmış bilginiz olsun
hoşgeldin ayşegül bende seni merak ediyordum yoktun bayadır nasılsın
evet canım pahalı biraz kampanyaları takip etmek lazımYAAAA ben şu e-bebeği gezdim baya dışarıya göre çok pahalı bi yer bence ..
sağol canım iyiyim ben bu ara spor derdindeyim havayı iyi buldukça yürüyüşteyim dün baya yürüdüm akşam eşimle 6 km yürümüşümdür :1: fırsat bulamıyorum nete girmeye girsemde çok ilerlemiş oluyor sayfalar yakalayamıyorum sizi konulardan kopuyorum dün ceslede msjlaştık o da sağolsun merak etmiş iyiyiz çok şükür kızımda oğlumda ama fırsat buldukça okuyup çıkıyorum ama arada takılırım artık bi ceeeee der giderim
YAAAA ben şu e-bebeği gezdim baya dışarıya göre çok pahalı bi yer bence ..
sen arada bir gir görelim oda yeter canım bize :lilav::lilav::lilav:
kızlar ebebekten mesaj geldi 300 tl lik harcamaya 75 tl lik hediye çeki veriyorlarmış bilginiz olsun
YAAAA ben şu e-bebeği gezdim baya dışarıya göre çok pahalı bi yer bence ..
selam kızlar ben de geldim :sirin::sirin: nasılsınız
hoşgeldin deryacım:cicek:
iyiyiz canım ama bu güzel havada gezmek istiyoruz kızımlaa:1::1:
hoşgeldin deryacımmmselam kızlar ben de geldim :sirin::sirin: nasılsınız
tamam canım hadi dikkat et kendinetamam canım dediğim gibi tam sohbete katılamasamda ceee der giderim şimdi gidiyorum yine hem spor hem pazar alışverişine spor zamanı :1: çok kilo aldım 7.5 -8 kilo almışım total benim bünyem alıyor oğlumdada çok aldım ya 30 kilocuk bu sefer aynı şey olmasın derdindeyim sonrası zor veriliyo yavvv :cikolata: kendinize iyi bakın iyi haftasonları diliyorum bütün kızlara çok slmlarımı iletin görüşürüz
bende bakıcam canım bir ara :lilav::lilav:saol özgem iyimiş bi gidip bakalımm:1:
hadi yaa pahalımıı piyasa araştırması yapmak lazım o zaman ama 75 tl hediye de iyi gibi:acep:
özgee:1: nasıl oldu kolun?
hoşbulduk canım gezin tabi bizim burda hava kapalı malesef ama öğleden sonra ben de anneme gideceğim...
hoşgeldin deryacımmm
tamam canım hadi dikkat et kendine
bende bakıcam canım bir ara :lilav::lilav:
bugün daha iyi şükür dedikleri gibi geçiyor artık dokunmadıkça acımıyor sen nasıl oldun
kocacım yokk:uzgun: ancak sitenin içinde yürüyüşe çıkarız biraz:uzgun::gulbis:
ohh ne güzel yaa keşke benim annem de yakınımda olsaydıı :dertli::dertli::dertli::gitme:
oda yeter incicim. annemlerde 1,5 saatlik mesafede yol uzun ama özledim seninkiler nerdeydi?