2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ayrıntılıya girmedin tamam da şekeri yaptır canım, zaten çok ucuz bişi o. hem de şekerli su içtigin için elin ayagin titremez. şeker önemli hamilelikte. normal şeker degil zaten o hamilelik şekeri diye geçiyo, belirti de vermiyo Allah korusun ben yaptır derim.

yok şekerim parası için yaptırmıyor diilim.beni hastane geriyo o yüzden.sıkıntı basıyo.sıra almak zaten bin bela.biliyorum hamilelik şekerine bakıyolar.ama dedim ya 1.hamileleikte hiçbişey yaptırmadık.son ayda da gitmemiştim doktora.direkt doğuma gitmiştim.çok kurcalayınca insanın kafası allak bullak oluyo.ee tabi sizin ilk bebeler ya siz hevesle ve zevkle yapıyosunuz -ciko
of benim canım bu cücükte bişey yapmak istemiyoo.

sadeeeeceeeeee dooooooğuuurrrrmmaaaakkkk isstiiyyooruummm:sinifsinif::sinifsinif:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
İvet ben de mümkün degil diye düsünmüstüm zaten.
senin esin kendi yerini mi acti canim sehir planci olarak? nerde calisiyo?

Yok kuzum nerdeee daha kendi yerini açmak.Ankara genel merkezli bir gayrimenkul değerleme firmasında eksper olarak başladı 4 yıl önce.şimdi ofis sorumlusu.rapor kontrol ediyor falan.ofiste balçovada.kendi yerini açması için daha en az 5 seneye ihtiyacımız var sanırım:uzgun:
aman sağlık olsun.şuanda gayet rahat sayılırız aslında.Bu günümüze şükür Yarabbiiii:hihi:
Babannem gibi konuştummmm:panter:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
size birşey anlatcam hep unutıyorum.

benim bir arkadaş var 6,5 aylık hamile olsa gerek, plesantasında yırtık oluşmuş kızın doktor tuzlu hiçbirşey yemeyeceksin, asla ve asla dumanlı yerde durmayacaksın sigara egzos vs. plesantası görevini tam olarak yapmıyormuş ekstra dikkat edeceksin, senin bebek arasında en önemli bağ zarar görmüş demiş, 2 doktora gitmiş ikiside aynısı söylemiş ama iyi olan erken doğum falan gibi riski yok sadece bizlerden daha fazla dikkat etmesi lazımmış, ayrıntılıda çıkmış

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
yok şekerim parası için yaptırmıyor diilim.beni hastane geriyo o yüzden.sıkıntı basıyo.sıra almak zaten bin bela.biliyorum hamilelik şekerine bakıyolar.ama dedim ya 1.hamileleikte hiçbişey yaptırmadık.son ayda da gitmemiştim doktora.direkt doğuma gitmiştim.çok kurcalayınca insanın kafası allak bullak oluyo.ee tabi sizin ilk bebeler ya siz hevesle ve zevkle yapıyosunuz -ciko
of benim canım bu cücükte bişey yapmak istemiyoo.

sadeeeeceeeeee dooooooğuuurrrrmmaaaakkkk isstiiyyooruummm:sinifsinif::sinifsinif:

ayyy canım cok hossuun :nanik::nanik::nanik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlarr sey soracagım ya benım oglusum suanda400gr azmı ne yaaa lutfen yazınn

yok yok az degil bence, maşallahı vardır onun.

Yok kuzum nerdeee daha kendi yerini açmak.Ankara genel merkezli bir gayrimenkul değerleme firmasında eksper olarak başladı 4 yıl önce.şimdi ofis sorumlusu.rapor kontrol ediyor falan.ofiste balçovada.kendi yerini açması için daha en az 5 seneye ihtiyacımız var sanırım:uzgun:
aman sağlık olsun.şuanda gayet rahat sayılırız aslında.Bu günümüze şükür Yarabbiiii:hihi:
Babannem gibi konuştummmm:panter:

e şükür tabi ya, 5 sene dedigin hemen gecer kendi yeriniz acar, bakarsın beraber çalışırsınız. şehir plancı olunca is alanı baya az oluyo da ondan sordum. ama gayrimenul degerleme uzmanı olarak cok sey katmıs kndine tebrik ediyorum . onun sınavı çok zor cunku.ben de dusunuyorum hatta o sınava girmeyi. bakalım cocuktan sonra belki de girerim beeli olmaz.Eşinin Allah başarılarını arttırsın.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
sevgili kuzular elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrıntılıya girmedim.girsende kesin bişey diyemeyiz diyolarmış.ya kızlar işte hastane sıkıntısından dolayı diyorum ya doğru dürüst bi takip edemiyom bebemi.amaa baaak nasıııll kuduruyooo içerde pisliikk yaa demindenn beri tepikleyüp duruyo.yemek yedik ya ondan.bi sağdan bi soldan kuduruk cadı nolcak:dill::dill:
ayyy kızzlarr nasıll kuduruyo yaa.bi de yukarı çıkmış galiba.kasıklarımda diil yani yukardan hareket ediyo maşşaalllaahh.ay resmen oryantel yapıyo bu içerde.

neysee öyle işte.yani hastane belası yüsünden gitmek istemiyoyum.ulen adamın vakti olsa çker antebe istediğim hastaneye girer yarım saatte işi hallder çıkardım.:elis:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

e şükür tabi ya, 5 sene dedigin hemen gecer kendi yeriniz acar, bakarsın beraber çalışırsınız. şehir plancı olunca is alanı baya az oluyo da ondan sordum. ama gayrimenul degerleme uzmanı olarak cok sey katmıs kndine tebrik ediyorum . onun sınavı çok zor cunku.ben de dusunuyorum hatta o sınava girmeyi. bakalım cocuktan sonra belki de girerim beeli olmaz.Eşinin Allah başarılarını arttırsın.

saol cess teyzesıııı

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

Çok teşekkürler canım güzel dileklerin için:panter:
hadi işte şimdi kalkıyorum artıkk.çok kararlıyım bu seferr çokk.Önce ortalığı toplayayım sonra bir duşş sonraa gelirimmm-ciko
aa kızlar gitmeden size bir parça önereyimde öyle gideyimm.Teo man-yağı söylüyor:sila:
süpper olmuş benceeee

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
sevgili kuzular elimde olmayan sebeplerden dolayı ayrıntılıya girmedim.girsende kesin bişey diyemeyiz diyolarmış.ya kızlar işte hastane sıkıntısından dolayı diyorum ya doğru dürüst bi takip edemiyom bebemi.amaa baaak nasıııll kuduruyooo içerde pisliikk yaa demindenn beri tepikleyüp duruyo.yemek yedik ya ondan.bi sağdan bi soldan kuduruk cadı nolcak:dill::dill:
ayyy kızzlarr nasıll kuduruyo yaa.bi de yukarı çıkmış galiba.kasıklarımda diil yani yukardan hareket ediyo maşşaalllaahh.ay resmen oryantel yapıyo bu içerde.

neysee öyle işte.yani hastane belası yüsünden gitmek istemiyoyum.ulen adamın vakti olsa çker antebe istediğim hastaneye girer yarım saatte işi hallder çıkardım.:elis:

maşallah yavruna canım benimmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar