2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:1::1::1: ilerde bizede böyle söylerler erkek anasıyız ya.valla benim gelinim nasıl olursa olsun ne laf ne başka bişe yapmam.kötülükle insan ne kazanacak ki.sonuçta bizde eemek harcanan bir evlat alıcaz.bi biz mi çocuk doğuyoruz di mi ama.emeğe saygım sonsuzdur

yaaa bişey sölim mi, zaten çok gereksiz, sen gerçekten kızın gibi davransan ne kadar kötü gelin olabilir, herşeylerine burnunu sokmasan, ne kadar gıcıklanabilir, bırak sana bişey sormuyorsa büyük insansın konuşma.. zaten saygı kazandın mı o gelir sorar sana..

ama yokkk dırdır, oğlum şöyle sever beni, şunu şöyle yapsan, bunu böyle alsan... falan filan ...

bende daha iyi bi kaynana olurum gibi geliyor, hem zaten damadım olacağına göre , daha çok sevilir bizde (doğulularda) damatlar..
rüzgar oğlum duydun mu? :ninni::ninni:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
valla çaya gelicekler işte 2-3 çeşit bişey yaparım artık..
canım aslında bizim de görüşler tamamen farklı kayınvalidemlerle fırsat buldukça yönlendirmeye çalışıyolar ama kocacım da benim kafadan yoksa anlaşamazdık tabii... ama biz de beni istememe gibi bişey olmadıı her iki tarafta pek mutluydu isteme,söz,nişan,dügündee.. onlar da diyebilirdi hani bizim gibi kapalı olsun falan, istemeyebilirlerdi... onlarla görüşeceğim zaman sadece dikkat ediyorum giydiklerime onun dışında kocacım da hiç karışmaz zaten, bi de samimi değiliz öle. melisin tabiriyle:hihi: vıcık vıcık bi ilişkimiz yokk-ciko halaa siz diye konuşurum ben her ikisiyle de

aman öyle olsun incicim mesafe her zaman iyidir.Bahsettiğin dikkatleri ben de yaparım ama benim kayınvalidem cahill kendimi de parçalasam anlamaz beni o yüzden bıraktım artık hiçbiri umrumda değil...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
evet bu bana ders oldu ama aramız iyi sanıyordum arkadaş gibi gördüm böyle davranacağını bilemedim çünkü çok sessiz birisidir görünce acırsın o cinsten yani acıdım acınacak hale düştüm :sinifsinif:

aman ya kocanın tarafında kimseyle çok içli dışlı olmıcan özellikle elti görümce böyle konuşuyorum ama benim görümcem çok çok iyidir hiç karışmaz laf söylemez bana şunu şöyle yapma dediğini duymadım daha hiç elti zaten yok senin var mı

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
yaaa bişey sölim mi, zaten çok gereksiz, sen gerçekten kızın gibi davransan ne kadar kötü gelin olabilir, herşeylerine burnunu sokmasan, ne kadar gıcıklanabilir, bırak sana bişey sormuyorsa büyük insansın konuşma.. zaten saygı kazandın mı o gelir sorar sana..

ama yokkk dırdır, oğlum şöyle sever beni, şunu şöyle yapsan, bunu böyle alsan... falan filan ...

bende daha iyi bi kaynana olurum gibi geliyor, hem zaten damadım olacağına göre , daha çok sevilir bizde (doğulularda) damatlar..
rüzgar oğlum duydun mu? :ninni::ninni:

damatlar kıymetli şekerim benim annemle babam hayatta laf söyletmezler eşime bide anne baba yok eşimde bizimkiler beni dışladılarresmen 5 senedir aradıkları buymuş meğer sevgili ailemin :zonk:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
sen sıkıntılı olunca bebişin de o yüzden etkilenmiştir canım düşünme bunu geçer eskisinden daha hareketli olur eşinin neyi var peki geçmiş olsun kayınvalidene de katlancan artık biraz ama seni de çok zorlamasın öyle bişey yaparsa eşin müdahale etsin

eşim ne müdahale edicek canım ya koca evi ben yerleştirdim taşınırken bana yardıma gelmişlerdi güya.kahvaltıyı hazırla kaldır sanki onu bile yapamaz.eşime her akşam şuram ağrıdı buram ağrıdı die yakınıp durdum annesi güya yardım etti ona göre.ayyy strese girdim gene.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
aman ya kocanın tarafında kimseyle çok içli dışlı olmıcan özellikle elti görümce böyle konuşuyorum ama benim görümcem çok çok iyidir hiç karışmaz laf söylemez bana şunu şöyle yapma dediğini duymadım daha hiç elti zaten yok senin var mı

ben görümcelerimi görmüyorum ama eltim ablamın evinin alt katında bir mağazada çalışıyor o yüzden sürekli karşılaşıyoruz aradada görüşürüz geçen gün oğşuma 2 tane çorap almış saolsun çalıştığı mağazada çorap mağazası bu arada:)))))))))

derus

Aktif Üye
Tepki
123

eşim 6 kardeş 3 görümce 2 eltim var. eltilerimle mesafeliyizdir tarzlarımız çok farklı zaten bayramdan bayrama biraraya gelinir ama büyük görümcem ve kayınvalidem çok cahildir derdini asla anlatamzsın bunu anladım hepsiyle mesafeliyim artık

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
eşim ne müdahale edicek canım ya koca evi ben yerleştirdim taşınırken bana yardıma gelmişlerdi güya.kahvaltıyı hazırla kaldır sanki onu bile yapamaz.eşime her akşam şuram ağrıdı buram ağrıdı die yakınıp durdum annesi güya yardım etti ona göre.ayyy strese girdim gene.

aaah ah bu erkek milleti neden laf söyleyemiyorlar ya üzüyolar eşlerini sen sakın stres yapma canım bebeğini bebişini düşün

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
eşim 6 kardeş 3 görümce 2 eltim var. eltilerimle mesafeliyizdir tarzlarımız çok farklı zaten bayramdan bayrama biraraya gelinir ama büyük görümcem ve kayınvalidem çok cahildir derdini asla anlatamzsın bunu anladım hepsiyle mesafeliyim artık

en iyisini yapıyosun cahil insanlarla uğraşmak zor

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
aman öyle olsun incicim mesafe her zaman iyidir.Bahsettiğin dikkatleri ben de yaparım ama benim kayınvalidem cahill kendimi de parçalasam anlamaz beni o yüzden bıraktım artık hiçbiri umrumda değil...

evet evet çok yüzgöz olsak busefer kesin biliyorum daha çok karışmaya çalışıcaklarr:kizdim:
bölesi en iyi...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
inciiii bir sizdenn birde elvinle damladan tiksiniorum ıyyykkk bu nebiçim dünür muhabbetidir yaa:3:

yuru git len kıskancccc -kizgin

Kızlar ben geldimmmmmm
Geçmişe göz atmaya çalıştım fakat olmadı net çok yavaş bu gün
Ben kendimi harika hissediyorum dün doktor randevumuz vardı.
Biliyorsunuz miğdemle başım dertteydi hergün kusuyordum yemek yemekten korkar olmuştum.
Neyseki doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına günde 1 tane bu sabah saat 05:00 de demir ilacımı içmeye kalktığımda onuda içtim ve sonuç muhteşem
kendimi kuş gibi hissediyorum :sirin:

Evet Mehtap biliyorsun gerçekten muhteşem bir ilaç.Keşke bu kadar zaman çekeceğime Düzgün beyi arasaydım da kullansaydım.
Neyse bu arada oğlumu da gördük 640 gr olmuş boyunu sormadım unuttum başka bir konuya yoğunlaşınca.Erken doğum riskim ile ilgili konuştuk.Birde hani daha evvel 2.düzeyde çıkan bazı bulgular vardı ya onları tekrar gözden geçirdi.
Evet oğlumun sol böbreğinde bir sorun varmış fakat büyütülecek birşey değilmiş.
Doğum sonrası takip edilecek belkide doğumdan sonra geçer dedi.

Elmacım dün gittim mehtap söylemiş gerçi ama sana da bi kez daha teşekkür ederim Düzgün beye yönlndiridiğin için çok çok memnun kaldım.Benim oğluşumda 640 gram olmuş ilacının işe yaramasına çok sevindim oğluşumuzun da doğumdan sonra bişeyciği kalmayacak inşallah..

benim annem de alıyo durmadan her gün arıyo şunu aldım bunu aldım diye ama işte kayınvaldemden tık yok ona yatak yastık yorgan yaptıracam görümce de taşıma seti ve anakucağı almış

Siz almadı diye bozuluyosunuz bizimki kaç haftalık, ne zaman doğacak onu bile bilmiyo.. Bişey almak bi kenara üzerine biz ona para gönderiyoruz..
Bu arada kocişin geliyomuş gözün aydın canım çoooook sevindim-ciko

Kızlarr merabalar hepinizeeee:huhuu:
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:

Hatice gözün aydın atlattın sen darısı başımıza inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar

selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:

Şimdiden eşine geçmiş olsun canım benim...

Herkese tünaydın bu arada güzellerim biz geldik hem de bugün kocaman olduuuk bakın tickera :bebecik

derus

Aktif Üye
Tepki
123
deryanın yanında sınav kazanabilme ihtimali neden yüksek ben onu anlamadım kaynanasıgil neden yolluyor ki ne saçma.bence sadece rahatsızlık vermek dünürümmmm

canım ben kendim dedim eşime aferdersin salaklık işte (üstelik ben 10 ay vajinismus sorunu yaşadım bunu duymadılar duysalar olacakları yapılacak yakıştırmaları düşünemiyorum bile) kıza acıdım okumak istediğini sandım sonuç böyle oldu ama herşeyde vardır bir hayır diyorum çünkü evime gelemiyorlar artık...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

Elmacım dün gittim mehtap söylemiş gerçi ama sana da bi kez daha teşekkür ederim Düzgün beye yönlndiridiğin için çok çok memnun kaldım.Benim oğluşumda 640 gram olmuş ilacının işe yaramasına çok sevindim oğluşumuzun da doğumdan sonra bişeyciği kalmayacak inşallah..

Siz almadı diye bozuluyosunuz bizimki kaç haftalık, ne zaman doğacak onu bile bilmiyo.. Bişey almak bi kenara üzerine biz ona para gönderiyoruz..

Hatice gözün aydın atlattın sen darısı başımıza inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar

Herkese tünaydın bu arada güzellerim biz geldik hem de bugün kocaman olduuuk bakın tickera :bebecik
oy oy maşallah size
cnm yaa çok geçmiş olsun geçiyor 2 gün içinde aklına getirmemeye çalış

öyle yapıyorum ama canım sızlıyor :uzgun::uzgun:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
canım ben kendim dedim eşime aferdersin salaklık işte (üstelik ben 10 ay vajinismus sorunu yaşadım bunu duymadılar duysalar olacakları yapılacak yakıştırmaları düşünemiyorum bile) kıza acıdım okumak istediğini sandım sonuç böyle oldu ama herşeyde vardır bir hayır diyorum çünkü evime gelemiyorlar artık...

evlendiniz hemen size mi geldi canım

derus

Aktif Üye
Tepki
123

hoşgeldin canım Maşallah orkana:sirin:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
kıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar