kızlar oğluşum şuan kıpır kpır ilk defa bu saatlerde böyle:bebecik:bebecik
maşallah annesi ona maşallah
kızlar oğluşum şuan kıpır kpır ilk defa bu saatlerde böyle:bebecik:bebecik
ayy ne güzell deryaaa sev onu konuş hemenn bnm kızımda gündüz kıpır kıpır akşama bişi yokkızlar oğluşum şuan kıpır kpır ilk defa bu saatlerde böyle:bebecik:bebecik
e görğmcem alacak tabi aynılarından ve daha çoğunu ben de ona aldım tabi benim kociş hiç durmuyo her görüşmelerinde bişeler alıyo onunkilere onunkiler ikiz bi de birinwe alınca öbürüne de alıyon.Ama canım yaaa üzülüyom ben de çünkü görümcemin kızında duyma problemi var 4 ay oldu doğdukları hala işitme testine yanıt vermiyormuş oğlan iyi de kız bizi yoruyo bayaa bi de yarık damak yarık dudak doğmuştu dudağını düzelttiler damak da yarıya kadar düzeltildi bi de bu duyma problemi çıktı çok üzülüyorum severim ben görümcemi
ayy ne güzell deryaaa sev onu konuş hemenn bnm kızımda gündüz kıpır kıpır akşama bişi yok
çok geçmiş olsun allah kimseyi evladı ile sınamasın inşallah tez zamandaa kızlarıda sağlığına kavuşur çok mutlu bir aile olurlarr
yaa düğün daha bomba bizde nikah nikahtan sonra 100 kişilik bir davet oldu bnm sülaleme tembihledik para takında düğünü ödeyelim diye herkes altın +para taktı yani kendi paramızı kendimiz ödedik geri kalanda yine düğünde takılanlarla ödendi gerçi yasin babasının 1 milyar verdiğini iddia edior ama ben inanmıorum takılanlarında ne kdr olduğunu bilmediğim için günahları boyunlarına yani biz herşeyimizi kendimi yaptık
5 senede tek koyabildiğim laftır-ciko
esirgeyebilen bir lafım yok onlara karşı susuorum huzurumuz bozulmasın diye ama yasine patlıorum bu sefer
yaptır valla ben benimkine arada çakıorum lafları şunlar eksik diye ee seninkiler almış bana bişi kalmaz dior yüzsüz
bencede buna tammen katılıorumanladımm canımmm neysekı uzak senden yaadamla 3 gündr yoğundu bugün uyuyordur sanırım
evet baya sessizdir yani 5 yıldır tanırım ilk defa bu mart ayında annesi bunu para para diye yemiş bitirmiş telde yeter artık yaaa ben 3 yıllık evliyim daha karıma almadım size aldıklarımı demiş te hatırlasana akynanam buraya gelip bana kan ksuturmuştu
arada gelıp hzurunu bozmasıda yetıyordur gercıı
bu gelmesınde duyma balım sahıl ıcınmeryemcim yüzmeye başlamışsın ne güzel bu arada geçen sen ayrıntılıya girebilirim demiştin ne oldu?
saol canımm
sorma derya gecen ben dewlet hastanesıne gtmıstım
sınırlerım alt ust halde gerı dondum
takıplı hastası degılım dıye yapmadılar kı bıde muamelelrı berbattı ya
bu hafta ıcı kendı hastanemde yaptıracagımm
Okuyorum,okuyorum tam iki satır bişey yazıp muhabbete dalıcam bir iş çıkıyorrrrrr :dill:
ben de 2 hafatadır aynı durumdayım canımmm daha şimdi rahat bi nefes aldım yazayım dedim bakalım öğleden sonra ne olacak
off kızlar benim eşimin ailesiyle neler yaşadım bilseniz...meliscim kılzarın dediği gibi salla gitsinkayınvalidem bana açık açık defol git sen bize layık değiilsin demiş bi insan off offf eşim hakkından gelmesydi bi dk durmazdım mecbur yüzüne de bakıyorum elini de:uzgun: öpüyorum üstelik haziranda 10 gün orda geçireceğiz şimdiden kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye:acep::acep:
yaa düğün daha bomba bizde nikah nikahtan sonra 100 kişilik bir davet oldu bnm sülaleme tembihledik para takında düğünü ödeyelim diye herkes altın +para taktı yani kendi paramızı kendimiz ödedik geri kalanda yine düğünde takılanlarla ödendi gerçi yasin babasının 1 milyar verdiğini iddia edior ama ben inanmıorum takılanlarında ne kdr olduğunu bilmediğim için günahları boyunlarına yani biz herşeyimizi kendimi yaptık
esirgeyebilen bir lafım yok onlara karşı susuorum huzurumuz bozulmasın diye ama yasine patlıorum bu sefer
yaptır valla ben benimkine arada çakıorum lafları şunlar eksik diye ee seninkiler almış bana bişi kalmaz dior yüzsüz
bencede buna tammen katılıorumanladımm canımmm neysekı uzak senden yaa
arada gelıp hzurunu bozmasıda yetıyordur gercıı
bu gelmesınde duyma balım sahıl ıcın
saol canımm
sorma derya gecen ben dewlet hastanesıne gtmıstım
sınırlerım alt ust halde gerı dondum
takıplı hastası degılım dıye yapmadılar kı bıde muamelelrı berbattı ya
bu hafta ıcı kendı hastanemde yaptıracagımm
anladım canım en güzeli takip edildiğin yere gitmek zaten...
bencede buna tammen katılıorumdamla 3 gündr yoğundu bugün uyuyordur sanırım
evet baya sessizdir yani 5 yıldır tanırım ilk defa bu mart ayında annesi bunu para para diye yemiş bitirmiş telde yeter artık yaaa ben 3 yıllık evliyim daha karıma almadım size aldıklarımı demiş te hatırlasana akynanam buraya gelip bana kan ksuturmuştu
mesela benim kayınvalidem beşik alcaz demişti hamileligin ilk dönemlerinde bakalım alıcaklarmı alırlarsa ben de kendi aileme sizde bebek arabasını alın dicem ama beşigi almazlarsa kendi aileme de böyle büyük şeyleri aldırmam kesinlikle eşim soruyo geçen ne alcak sizinkiler diye bende söyledim sizinkiler beşik demişti alırlarsa bebek arabası alın derim almazlarsa kendimiz hallederiz herşeyi dedim bişey demedi
Ayyy sorma şurada iki muhabbet edicem takılıcam yok rahat yok.
Kızlar ya topik iyi kaç gündür kimse yoktu birtek Cesim den başka
bende terk edildik diye üzülüyordum.
Ayyy sorma şurada iki muhabbet edicem takılıcam yok rahat yok.
Kızlar ya topik iyi kaç gündür kimse yoktu birtek Cesim den başka
bende terk edildik diye üzülüyordum.
off kızlar benim eşimin ailesiyle neler yaşadım bilseniz...meliscim kılzarın dediği gibi salla gitsinkayınvalidem bana açık açık defol git sen bize layık değiilsin demiş bi insan off offf eşim hakkından gelmesydi bi dk durmazdım mecbur yüzüne de bakıyorum elini de:uzgun: öpüyorum üstelik haziranda 10 gün orda geçireceğiz şimdiden kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye:acep::acep:
evet ben nöbetçi forumcuyum. hep burdayım ama şimdi çıkıyorum kızlar. önce yemek yiycem sonra daaaaa belediyeye gidicem. 2-3 saate dönerim heralde anca. dönünce de inşallah koyu sohbet olur öptüm hepiciginizi.
ayy deryacıgım sendemı kayınwalıde magdurusun :uzgun:
gıtmek zorundamısınz canımm