2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar oğluşum şuan kıpır kpır ilk defa bu saatlerde böyle:cokkomik::bebecik:bebecik
ayy ne güzell deryaaa sev onu konuş hemenn bnm kızımda gündüz kıpır kıpır akşama bişi yok
e görğmcem alacak tabi aynılarından ve daha çoğunu ben de ona aldım tabi benim kociş hiç durmuyo her görüşmelerinde bişeler alıyo onunkilere onunkiler ikiz bi de birinwe alınca öbürüne de alıyon.Ama canım yaaa üzülüyom ben de çünkü görümcemin kızında duyma problemi var 4 ay oldu doğdukları hala işitme testine yanıt vermiyormuş oğlan iyi de kız bizi yoruyo bayaa bi de yarık damak yarık dudak doğmuştu dudağını düzelttiler damak da yarıya kadar düzeltildi bi de bu duyma problemi çıktı çok üzülüyorum severim ben görümcemi

çok geçmiş olsun allah kimseyi evladı ile sınamasın inşallah tez zamandaa kızlarıda sağlığına kavuşur çok mutlu bir aile olurlarr

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
yaa düğün daha bomba bizde nikah nikahtan sonra 100 kişilik bir davet oldu bnm sülaleme tembihledik para takında düğünü ödeyelim diye herkes altın +para taktı yani kendi paramızı kendimiz ödedik geri kalanda yine düğünde takılanlarla ödendi gerçi yasin babasının 1 milyar verdiğini iddia edior ama ben inanmıorum takılanlarında ne kdr olduğunu bilmediğim için günahları boyunlarına yani biz herşeyimizi kendimi yaptık

5 senede tek koyabildiğim laftır-ciko

esirgeyebilen bir lafım yok onlara karşı susuorum huzurumuz bozulmasın diye ama yasine patlıorum bu sefer

yaptır valla ben benimkine arada çakıorum lafları şunlar eksik diye ee seninkiler almış bana bişi kalmaz dior yüzsüz

bencede buna tammen katılıorum
damla 3 gündr yoğundu bugün uyuyordur sanırım

evet baya sessizdir yani 5 yıldır tanırım ilk defa bu mart ayında annesi bunu para para diye yemiş bitirmiş telde yeter artık yaaa ben 3 yıllık evliyim daha karıma almadım size aldıklarımı demiş te hatırlasana akynanam buraya gelip bana kan ksuturmuştu
anladımm canımmm neysekı uzak senden yaa
arada gelıp hzurunu bozmasıda yetıyordur gercıı
bu gelmesınde duyma balım sahıl ıcın
meryemcim yüzmeye başlamışsın ne güzel bu arada geçen sen ayrıntılıya girebilirim demiştin ne oldu?

saol canımm
sorma derya gecen ben dewlet hastanesıne gtmıstım
sınırlerım alt ust halde gerı dondum
takıplı hastası degılım dıye yapmadılar kı bıde muamelelrı berbattı ya
bu hafta ıcı kendı hastanemde yaptıracagımm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ya nasıl uzuldum duygu yaa
rabbım kımseyı ewladı ıle imtihan etmesın
bende cok korku oluyo ya bebegım sakat olursa ws ws dıye sızde oluyomuu bu korkuu

derus

Aktif Üye
Tepki
123
off kızlar benim eşimin ailesiyle neler yaşadım bilseniz...meliscim kılzarın dediği gibi salla gitsinkayınvalidem bana açık açık defol git sen bize layık değiilsin demiş bi insan off offf eşim hakkından gelmesydi bi dk durmazdım mecbur yüzüne de bakıyorum elini de:uzgun: öpüyorum üstelik haziranda 10 gün orda geçireceğiz şimdiden kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye:acep::acep:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
off kızlar benim eşimin ailesiyle neler yaşadım bilseniz...meliscim kılzarın dediği gibi salla gitsinkayınvalidem bana açık açık defol git sen bize layık değiilsin demiş bi insan off offf eşim hakkından gelmesydi bi dk durmazdım mecbur yüzüne de bakıyorum elini de:uzgun: öpüyorum üstelik haziranda 10 gün orda geçireceğiz şimdiden kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye:acep::acep:

ayy deryacıgım sendemı kayınwalıde magdurusun :uzgun:
gıtmek zorundamısınz canımm

derus

Aktif Üye
Tepki
123
yaa düğün daha bomba bizde nikah nikahtan sonra 100 kişilik bir davet oldu bnm sülaleme tembihledik para takında düğünü ödeyelim diye herkes altın +para taktı yani kendi paramızı kendimiz ödedik geri kalanda yine düğünde takılanlarla ödendi gerçi yasin babasının 1 milyar verdiğini iddia edior ama ben inanmıorum takılanlarında ne kdr olduğunu bilmediğim için günahları boyunlarına yani biz herşeyimizi kendimi yaptık

esirgeyebilen bir lafım yok onlara karşı susuorum huzurumuz bozulmasın diye ama yasine patlıorum bu sefer

yaptır valla ben benimkine arada çakıorum lafları şunlar eksik diye ee seninkiler almış bana bişi kalmaz dior yüzsüz

anladımm canımmm neysekı uzak senden yaa
arada gelıp hzurunu bozmasıda yetıyordur gercıı
bu gelmesınde duyma balım sahıl ıcın

saol canımm
sorma derya gecen ben dewlet hastanesıne gtmıstım
sınırlerım alt ust halde gerı dondum
takıplı hastası degılım dıye yapmadılar kı bıde muamelelrı berbattı ya
bu hafta ıcı kendı hastanemde yaptıracagımm

anladım canım en güzeli takip edildiğin yere gitmek zaten...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

damla 3 gündr yoğundu bugün uyuyordur sanırım

evet baya sessizdir yani 5 yıldır tanırım ilk defa bu mart ayında annesi bunu para para diye yemiş bitirmiş telde yeter artık yaaa ben 3 yıllık evliyim daha karıma almadım size aldıklarımı demiş te hatırlasana akynanam buraya gelip bana kan ksuturmuştu

mesela benim kayınvalidem beşik alcaz demişti hamileligin ilk dönemlerinde bakalım alıcaklarmı alırlarsa ben de kendi aileme sizde bebek arabasını alın dicem ama beşigi almazlarsa kendi aileme de böyle büyük şeyleri aldırmam kesinlikle eşim soruyo geçen ne alcak sizinkiler diye bende söyledim sizinkiler beşik demişti alırlarsa bebek arabası alın derim almazlarsa kendimiz hallederiz herşeyi dedim bişey demedi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ayyy sorma şurada iki muhabbet edicem takılıcam yok rahat yok.
Kızlar ya topik iyi kaç gündür kimse yoktu birtek Cesim den başka
bende terk edildik diye üzülüyordum.

evet ben nöbetçi forumcuyum. hep burdayım ama şimdi çıkıyorum kızlar. önce yemek yiycem sonra daaaaa belediyeye gidicem. 2-3 saate dönerim heralde anca. dönünce de inşallah koyu sohbet olur öptüm hepiciginizi.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ayy ıletıler karıstıı yaaa
neyse deryaa dr dedı bana bosuna para odeme dıye oyuzden gttım
ama bı daha asla dıyorummm rabbım gostermesınnn

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

nasıl yani kayınvaliden sana o lafı söyleyince eşin ne dedi

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ayy deryacıgım sendemı kayınwalıde magdurusun :uzgun:
gıtmek zorundamısınz canımm

evet canım malesef eşimin senelik 20 gün izninin 10 günü gideriz 10 günü de tatimize gideriz ama bu sene tatile gidemeyeceğiz malumm.ben de sene de 10 gün diye sesimi çıkaramıyorum sabrediyorum. çünkü bana haksızlık yapıldığında arkamda oldu.hala da ailesiyle arası açık ama hakettiler benim çok günahıma girdiler çok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar