2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın cnm akşam bizdede kahvaltı polemiği vardı ben erken yatıyorum sabahta 6:30da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum diye söyledim vay efendim kalkmayaymışım başına kakacaksam o poğaça yermiş öyle gidermiş işe. bende dedim kızımla ben nolcaz poğaçamı yicez her sabah? bi sabahta sen kalkıp hazırlasanda biz yesek dedim bozuldu:hihi: bu sabahta dalga geçiyo benimle 6:30da kalkan aşkım diyee

günaydın hanımlar...
bende bu kahvaltı polemiği bi tek bizde yaşanıyo sanıyodummm..sabah 6 da kalkıp 7 de evden çıkıyoruz tabi o 7 ye çeyrek kala kalkıp hazır beklediğinden isyanlardayım bende..bi günde o hazırlasa nolur sankiiii!!! :eek:ys:

bizimki daha yatmadan sabah kahvaltı edelim demeye başlar, yanlışlıkla uyuya kalmıyayım diye.. 6:45 te kalkarım kahvaltı hazırlarım 7:30 eşim işe çıkar. ben 8:30 da iş başı yapıyorum.. benimde kötü bi huyum var, bi kere uyandım mı bi daha yatamıyorum, bu aralar uyku öyle tatlı geliyoki işininde eşininde diyesim geliyoooo :lululu:

bu arada ben bayaa bayaa aş eriyorum. dün nasıl aklıma düştü şu tatlı varya sonu ......rol olan. dün yorgundum yapamadım. bugün gidip hemen yapıcam. ay hep zor şeyleri istiyor benim canımda:sila:

ne var onu yapmaya, hazır hamuru satılıyo, hazır iç krem şanti satılıyo, hazır çikolata sosu satılıyo kat karıştır al sana ..... rol :lululu:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
inş. canım ya çok korkuyorum kızımızla ilgilenmez sevmez diye:eek:lmaz: belkide dediğin gibi görmediği ilgiyi sevgiyi çocuğuna gösterir allah başımızdan eksik etmesinde elbet herşey zamanla yoluna girer. kocacım diye demiyorum ama içkisi kumarı hiçbir kötü alışkanlığı yok kahveye bile gitmez evden işe işten eve kızımızı beraber büyütücez bende çalışıyorum sonuçta yardımcı olacak mecburen

erkekler kucaklarına almadan bilmezmiş baba olmayı..bizim gibi doğuştan anne modunda değillermiş..içini ferah tut bi görsün yüzünü kızının nasıl değişir herşey..kız babası olmak farklı bişey zaten oğluşum duymasın kızlar daha bi sevimli daha bi cici sanki ben çok istemiştim eşim kız babası olsun kısmet olurda karar verirsek ikinciye nasipse..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ne var onu yapmaya, hazır hamuru satılıyo, hazır iç krem şanti satılıyo, hazır çikolata sosu satılıyo kat karıştır al sana ..... rol :lululu:

onu biliyorumda iç kremşantisini sewmiyorum. ben içine muhallebi yapıyorum beyaz çukulatalı. potakal kabuğuda rendeliyorum. hem hazır şeyleri sewmiyo benim kociş. hemde oburiks olarak bizim aile yetmezki o bizee

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
bizimki daha yatmadan sabah kahvaltı edelim demeye başlar, yanlışlıkla uyuya kalmıyayım diye.. 6:45 te kalkarım kahvaltı hazırlarım 7:30 eşim işe çıkar. ben 8:30 da iş başı yapıyorum.. benimde kötü bi huyum var, bi kere uyandım mı bi daha yatamıyorum, bu aralar uyku öyle tatlı geliyoki işininde eşininde diyesim geliyoooo :lululu:

bizdede tam tersi eşim uykuyu kahvaltıya tercih eder sorun çıkaran hep ben olurum kalkta beraber yiyelim diye hazır kahvaltıyı bile yemeden gider nası dayanıyo anlamıyorumm aynı kötü huydan bendede var uyandım mı asla uyuyamam :uzgun:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
228558_10150191236103684_714073683_6972846_5616841_n.jpg bakın hanımlar arkadaşın 8 nisanda doğum yaptı. kızı oldu beren adını verdi. oda hazırladı kızına o. vee ismine özel duvar kağıdı hazırlattı. üzerinde doğum tarihi falan da yazıyo. öneririm çok güzel duruyor. bende yaptırcam arslan oğluma

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaaa akşam yemekten sonra, sabah kahvaltıdan sonra iğde bulantısı çekiyorum ne zamandır, nolcak benim bu halim, yatarken miğdeeeeeeeeeeeem, miğdeeeeeeeeeeeeeeeem diye diye yatıyorum, eşim bizim 2. çocuk sevdası olmuycak galiba diyo.. sen bu kadar zor geçirirsen 2. istemezsin, onuda evlatlık alırız artık diyo.. düdük..... :lululu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
geldim canım benim müşterim vardı naber-ciko

iyiyim canım seni sormalı, ne zaman bitecek bu yogunlugun senin, eski sohbetleri ozledim ben. bir de ben sana bişi sorcam , sigorta prim ödemelerine nasıl bakıyoruz artık internetten? değişmiş galiba, sgkdan bakılmıyo akşam denedim bulamadım, bi bilgin var mı?

yaaa akşam yemekten sonra, sabah kahvaltıdan sonra iğde bulantısı çekiyorum ne zamandır, nolcak benim bu halim, yatarken miğdeeeeeeeeeeeem, miğdeeeeeeeeeeeeeeeem diye diye yatıyorum, eşim bizim 2. çocuk sevdası olmuycak galiba diyo.. sen bu kadar zor geçirirsen 2. istemezsin, onuda evlatlık alırız artık diyo.. düdük..... :lululu:

Canım benim ya, nasıl geçircez snein bu mideni? gerçi bu dönemde mide bulantıları normalmiş ama senin keyfini kaçırdıktan sonra normal ya da anormal farketmiyo. doktoruna mı sorsak acabam?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
inş. canım ya çok korkuyorum kızımızla ilgilenmez sevmez diye:eek:lmaz: belkide dediğin gibi görmediği ilgiyi sevgiyi çocuğuna gösterir allah başımızdan eksik etmesinde elbet herşey zamanla yoluna girer. kocacım diye demiyorum ama içkisi kumarı hiçbir kötü alışkanlığı yok kahveye bile gitmez evden işe işten eve kızımızı beraber büyütücez bende çalışıyorum sonuçta yardımcı olacak mecburen
benimde acaba kızımızı sevecekmi korkum var mesela bizim şuandaki kavgamız şu o hep bnm olamamış diyip herşeyi alaya çalışıor bende bnm herşeyim olmuş neyi hatırlıorum gereksiz yere para harcama onun yerine kızımı kucağına al sev öp kokla senden korkmasın seni çok sevsin okdr özgüveni olsun ki yanlış insanlara kapılmasın ayy ağladım yazarken çok ileriyi düşünüorum ama bu böle bebeklikten temel atmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 7644 bakın hanımlar arkadaşın 8 nisanda doğum yaptı. kızı oldu beren adını verdi. oda hazırladı kızına o. vee ismine özel duvar kağıdı hazırlattı. üzerinde doğum tarihi falan da yazıyo. öneririm çok güzel duruyor. bende yaptırcam arslan oğluma

aaa deniz harikaymış ok orjinal bir fikir yaa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
iyiyim canım seni sormalı, ne zaman bitecek bu yogunlugun senin, eski sohbetleri ozledim ben. bir de ben sana bişi sorcam , sigorta prim ödemelerine nasıl bakıyoruz artık internetten? değişmiş galiba, sgkdan bakılmıyo akşam denedim bulamadım, bi bilgin var mı?

Canım benim ya, nasıl geçircez snein bu mideni? gerçi bu dönemde mide bulantıları normalmiş ama senin keyfini kaçırdıktan sonra normal ya da anormal farketmiyo. doktoruna mı sorsak acabam?

ahhhhhh ahhhh bilmiom ki, yinede çok şükür hamilelğin ilk dönemi gibi değil en azından o da bişey...
yarın saat 13:00 de randevumuz var doktor amcayla bakalım neler söyliycek, inşaallah iyi haberler verirde rahatlarız azıcık.. Sorucam bakim miğde bulantımıda ama bişey yapabileceğini sanmıyorum... :lululu:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
aaa çalışan kızları görünce sorayım dün gece saadet sbecit soruordu 32. haftada izne çıkılıormuş ya o 31+.. mı 31+6 mı yoksa 32+0 mı yoksa 32+6 damı oluyormuş

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ahhhhhh ahhhh bilmiom ki, yinede çok şükür hamilelğin ilk dönemi gibi değil en azından o da bişey...
yarın saat 13:00 de randevumuz var doktor amcayla bakalım neler söyliycek, inşaallah iyi haberler verirde rahatlarız azıcık.. Sorucam bakim miğde bulantımıda ama bişey yapabileceğini sanmıyorum... :lululu:
İnşallah iyi haberler verir canım, benim oğlan Damlanınki bi de liberty Tubanın oglanlar kilodaş oldu. üçümüz de tam 23+6 da gittik, üçümüzünkü de 640 gr çıktı :)seninki de tosun olmuştur inşallah Mervecik.
aaa çalışan kızları görünce sorayım dün gece saadet sbecit soruordu 32. haftada izne çıkılıormuş ya o 31+.. mı 31+6 mı yoksa 32+0 mı yoksa 32+6 damı oluyormuş

tam 32+0'den sonra çıkma hakkı kazanıyosun Melisim.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benimde acaba kızımızı sevecekmi korkum var mesela bizim şuandaki kavgamız şu o hep bnm olamamış diyip herşeyi alaya çalışıor bende bnm herşeyim olmuş neyi hatırlıorum gereksiz yere para harcama onun yerine kızımı kucağına al sev öp kokla senden korkmasın seni çok sevsin okdr özgüveni olsun ki yanlış insanlara kapılmasın ayy ağladım yazarken çok ileriyi düşünüorum ama bu böle bebeklikten temel atmak lazım

aaa deniz harikaymış ok orjinal bir fikir yaa

bizimki para sıkıntısı çekmesin diye az büyüyünce ek kart çıkartacakmış..
yok yaaa dedim, bizim çocukluğumuzda ek kart mı vardı, babamın cebinde parası varsa verirdi, yoksa evden götürürdük yemeğimizi. hiiiiiiiiiiiiiç öyle parasal işlere karışma dedim. el kadar çocucuğun parayla hiç bir işi olamaz, reşit olur kendi başına bişeyler yapmaya başlar o zaman parayla işi olur. sen sevgini, önemsediğini, saygı duyduğunu göster kafi dedim.. :zonk:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

iyiyim ben de
canım devlet şifresi alman lazım postaneden sonra devlet.com var oraya gircen
şifreni değiştireceksin sonra sayfaya giriyorsun zaten ordan sonrasını tarif ederim ben sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar