2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
biz geldikkkk...hava serinlerdi izmirde de yaaaa.... oğlumda serini sewiyor sanırım hoppidik hoppidik oynuyoorrrr...:nanik:
günaydınnnnnnnnn herkese!!!!!!!!!!!!

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııın :lululu: :lululu:

ayyyyyyyy sabah oflaya puflaya kalktım, sizin kocalarınızda kahvaltı diye başınızın etini yiyormu?
:zopa: :zopa:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

ayyyyyyyy sabah oflaya puflaya kalktım, sizin kocalarınızda kahvaltı diye başınızın etini yiyormu?

yok canım bizimki kalk kalk kalk işe geç kalıyoruz... diye başımın etini yiyor... :panter::panter:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

ben ilaç içtiğim için atıştırmak zorundayım oda biliyo, tam tekmil kahvaltıyı öğlene doğru yapiorum. dolayısıyla oda ben ne yersem, bi dilim ekmeğe krem peynir va ya nutella falan... yazıkkk idare ediyor iştee...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ben ilaç içtiğim için atıştırmak zorundayım oda biliyo, tam tekmil kahvaltıyı öğlene doğru yapiorum. dolayısıyla oda ben ne yersem, bi dilim ekmeğe krem peynir va ya nutella falan... yazıkkk idare ediyor iştee...

bişiler atıştırıcağına doğru dürüst kahvaltı hazırlasana kıızz kocana...
ah bu yeni nesil ..... :acep::acep:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

günaydın cnm akşam bizdede kahvaltı polemiği vardı ben erken yatıyorum sabahta 6:30da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum diye söyledim vay efendim kalkmayaymışım başına kakacaksam o poğaça yermiş öyle gidermiş işe. bende dedim kızımla ben nolcaz poğaçamı yicez her sabah? bi sabahta sen kalkıp hazırlasanda biz yesek dedim bozuldu:hihi: bu sabahta dalga geçiyo benimle 6:30da kalkan aşkım diyee

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bişiler atıştırıcağına doğru dürüst kahvaltı hazırlasana kıızz kocana...
ah bu yeni nesil ..... :acep::acep:

o çok kilo aldı diye, bende çok yiyorum diye hamişlikte böle bi yol deniyoruz canım. normalde her sabah kahvaltısını hazırlar yatardım... ama coştuk kilolarlar başımız dertte...oda memnun halinden.
haftasonları ama deli gibi kahvaltımızı yaparız, en büyük zevkimiz...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydın hanımlar...
bende bu kahvaltı polemiği bi tek bizde yaşanıyo sanıyodummm..sabah 6 da kalkıp 7 de evden çıkıyoruz tabi o 7 ye çeyrek kala kalkıp hazır beklediğinden isyanlardayım bende..bi günde o hazırlasa nolur sankiiii!!! :eek:ys:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın cnm akşam bizdede kahvaltı polemiği vardı ben erken yatıyorum sabahta 6:30da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum diye söyledim vay efendim kalkmayaymışım başına kakacaksam o poğaça yermiş öyle gidermiş işe. bende dedim kızımla ben nolcaz poğaçamı yicez her sabah? bi sabahta sen kalkıp hazırlasanda biz yesek dedim bozuldu:hihi: bu sabahta dalga geçiyo benimle 6:30da kalkan aşkım diyee
evet ya o kötü bak... hep bayanlardan beklerler....
ama yok benimkinin hakkını yemiyim.hasta olsam felan hazırlıyor...
yada işyerinde bazen....

o çok kilo aldı diye, bende çok yiyorum diye hamişlikte böle bi yol deniyoruz canım. normalde her sabah kahvaltısını hazırlar yatardım... ama coştuk kilolarlar başımız dertte...oda memnun halinden.
haftasonları ama deli gibi kahvaltımızı yaparız, en büyük zevkimiz...

kahvaltıdan bişi olmaz... akşam belli bir saatten sonra yememek lazım...
sıkı bir kahvaltı yapıp sabah... güne böyle başlamak lazım bence... akşam hafif şeyler yiyin...
bu arada benim kide benle kilo alıyor... :uzgun:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

günaydınnn. eşim kahvaltı demez ama ben hergün ondan yarım saat önce kalkar kahvaltı hazırlarım. benimyüzümden adamın kolestrolü tavan yapıcak. ben ne yersem onada zorla yediriyorum. muhakkak kaşar peyniri kaynamış yumurta :) o değil ben doğuracam geçicek göbek o napıcak koca göbüşünü :)

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydınnn. eşim kahvaltı demez ama ben hergün ondan yarım saat önce kalkar kahvaltı hazırlarım. benimyüzümden adamın kolestrolü tavan yapıcak. ben ne yersem onada zorla yediriyorum. muhakkak kaşar peyniri kaynamış yumurta :) o değil ben doğuracam geçicek göbek o napıcak koca göbüşünü :)
ewet yaaa... doğuramıcaklarda kalacaklar dobiş dobiş...
benimki benle bir yiyo benle uyuyooo, hatta fazla bile uyuyooo...herşey hamile bayan modunda...hergün ona yumurtalı kahvaltı hazırlarsam yandıkkk... ben ondan sonra 2. posta yapıorum ama oğlum için...yapıcak bişii yok...kıymetimi bilsin azcukkk

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Günaydınnnnnnnnn

valla ben 7,30 da iş baş yapıyorum 6.20 de kalkıyorum birde kahvaltı hazırlayacam dersem benim hiç uyumamam lazım bu yüzden kahvaltı falan yok herkes iş yerinde yesin.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ewet yaaa... doğuramıcaklarda kalacaklar dobiş dobiş...
benimki benle bir yiyo benle uyuyooo, hatta fazla bile uyuyooo...herşey hamile bayan modunda...hergün ona yumurtalı kahvaltı hazırlarsam yandıkkk... ben ondan sonra 2. posta yapıorum ama oğlum için...yapıcak bişii yok...kıymetimi bilsin azcukkk

ben çalışmazkende kalkar kahvaltı hazırlar onu yolcu eder tekrar yatardım. adamın motivasyonu düşer ya. sabahın köründe işe git karı fosur fosur uyusun. şahsen ben demoralize olurum, gıcık olurum. annem derdi kocanı güler yüzle uğurla güler yüzle karşıla. nasıl uğurlarsan öyle karşılarsın.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın herkeslere, hayırlı cumalar. ben de 7'de kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp eşini uyandıranlardanım. Ama hamilelikten önce böyle bişi yoktu tabi, yani herşey bizim için degil, içimdeki paşa için.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
akşam çok gzel uyudm günlerdir bu arada. sırtıma ince bi yastık sıkıştırıyorum. ne sırt üstü ne de yan uyumuş oluyorum, etliye sütlüye dokunmadan uyuyorum yani, tavsiye ederim uyuyamayanlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar