iyi gecelerrrrrr
gidenleree ve kalanlara....
bayüüüü
iyi geceler canımm
iyi gecelerrrrrr
gidenleree ve kalanlara....
bayüüüü
günaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııın :lululu: :lululu:
ayyyyyyyy sabah oflaya puflaya kalktım, sizin kocalarınızda kahvaltı diye başınızın etini yiyormu?
:zopa: :zopa:
ayyyyyyyy sabah oflaya puflaya kalktım, sizin kocalarınızda kahvaltı diye başınızın etini yiyormu?
ben ilaç içtiğim için atıştırmak zorundayım oda biliyo, tam tekmil kahvaltıyı öğlene doğru yapiorum. dolayısıyla oda ben ne yersem, bi dilim ekmeğe krem peynir va ya nutella falan... yazıkkk idare ediyor iştee...
bişiler atıştırıcağına doğru dürüst kahvaltı hazırlasana kıızz kocana...
ah bu yeni nesil ..... :acep::acep:
evet ya o kötü bak... hep bayanlardan beklerler....günaydın cnm akşam bizdede kahvaltı polemiği vardı ben erken yatıyorum sabahta 6:30da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum diye söyledim vay efendim kalkmayaymışım başına kakacaksam o poğaça yermiş öyle gidermiş işe. bende dedim kızımla ben nolcaz poğaçamı yicez her sabah? bi sabahta sen kalkıp hazırlasanda biz yesek dedim bozuldubu sabahta dalga geçiyo benimle 6:30da kalkan aşkım diyee
o çok kilo aldı diye, bende çok yiyorum diye hamişlikte böle bi yol deniyoruz canım. normalde her sabah kahvaltısını hazırlar yatardım... ama coştuk kilolarlar başımız dertte...oda memnun halinden.
haftasonları ama deli gibi kahvaltımızı yaparız, en büyük zevkimiz...
ewet yaaa... doğuramıcaklarda kalacaklar dobiş dobiş...günaydınnn. eşim kahvaltı demez ama ben hergün ondan yarım saat önce kalkar kahvaltı hazırlarım. benimyüzümden adamın kolestrolü tavan yapıcak. ben ne yersem onada zorla yediriyorum. muhakkak kaşar peyniri kaynamış yumurtao değil ben doğuracam geçicek göbek o napıcak koca göbüşünü
ewet yaaa... doğuramıcaklarda kalacaklar dobiş dobiş...
benimki benle bir yiyo benle uyuyooo, hatta fazla bile uyuyooo...herşey hamile bayan modunda...hergün ona yumurtalı kahvaltı hazırlarsam yandıkkk... ben ondan sonra 2. posta yapıorum ama oğlum için...yapıcak bişii yok...kıymetimi bilsin azcukkk