günaydın cnm akşam bizdede kahvaltı polemiği vardı ben erken yatıyorum sabahta 6:30da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum diye söyledim vay efendim kalkmayaymışım başına kakacaksam o poğaça yermiş öyle gidermiş işe. bende dedim kızımla ben nolcaz poğaçamı yicez her sabah? bi sabahta sen kalkıp hazırlasanda biz yesek dedim bozuldubu sabahta dalga geçiyo benimle 6:30da kalkan aşkım diyee
günaydın hanımlar...
bende bu kahvaltı polemiği bi tek bizde yaşanıyo sanıyodummm..sabah 6 da kalkıp 7 de evden çıkıyoruz tabi o 7 ye çeyrek kala kalkıp hazır beklediğinden isyanlardayım bende..bi günde o hazırlasa nolur sankiiii!!!ys:
bu arada ben bayaa bayaa aş eriyorum. dün nasıl aklıma düştü şu tatlı varya sonu ......rol olan. dün yorgundum yapamadım. bugün gidip hemen yapıcam. ay hep zor şeyleri istiyor benim canımda:sila:
inş. canım ya çok korkuyorum kızımızla ilgilenmez sevmez diyelmaz: belkide dediğin gibi görmediği ilgiyi sevgiyi çocuğuna gösterir allah başımızdan eksik etmesinde elbet herşey zamanla yoluna girer. kocacım diye demiyorum ama içkisi kumarı hiçbir kötü alışkanlığı yok kahveye bile gitmez evden işe işten eve kızımızı beraber büyütücez bende çalışıyorum sonuçta yardımcı olacak mecburen
Anaaaam Meloşum gelmiş, nasılsın canım?
kızlar 15 dakikalığına çıkıyorum hemen gelicem. Meloşum nolur gitme bir yereee.
ne var onu yapmaya, hazır hamuru satılıyo, hazır iç krem şanti satılıyo, hazır çikolata sosu satılıyo kat karıştır al sana ..... rol :lululu:
bizimki daha yatmadan sabah kahvaltı edelim demeye başlar, yanlışlıkla uyuya kalmıyayım diye.. 6:45 te kalkarım kahvaltı hazırlarım 7:30 eşim işe çıkar. ben 8:30 da iş başı yapıyorum.. benimde kötü bi huyum var, bi kere uyandım mı bi daha yatamıyorum, bu aralar uyku öyle tatlı geliyoki işininde eşininde diyesim geliyoooo :lululu:
ne var onu yapmaya, hazır hamuru satılıyo, hazır iç krem şanti satılıyo, hazır çikolata sosu satılıyo kat karıştır al sana ..... rol :lululu:
onu biliyorumda iç kremşantisini sewmiyorum. ben içine muhallebi yapıyorum beyaz çukulatalı. potakal kabuğuda rendeliyorum. hem hazır şeyleri sewmiyo benim kociş. hemde oburiks olarak bizim aile yetmezki o bizee
geldim canım benim müşterim vardı naber-ciko
hoşgeldin meloş..:lilav:
geldim canım benim müşterim vardı naber-ciko
yaaa akşam yemekten sonra, sabah kahvaltıdan sonra iğde bulantısı çekiyorum ne zamandır, nolcak benim bu halim, yatarken miğdeeeeeeeeeeeem, miğdeeeeeeeeeeeeeeeem diye diye yatıyorum, eşim bizim 2. çocuk sevdası olmuycak galiba diyo.. sen bu kadar zor geçirirsen 2. istemezsin, onuda evlatlık alırız artık diyo.. düdük..... :lululu:
benimde acaba kızımızı sevecekmi korkum var mesela bizim şuandaki kavgamız şu o hep bnm olamamış diyip herşeyi alaya çalışıor bende bnm herşeyim olmuş neyi hatırlıorum gereksiz yere para harcama onun yerine kızımı kucağına al sev öp kokla senden korkmasın seni çok sevsin okdr özgüveni olsun ki yanlış insanlara kapılmasın ayy ağladım yazarken çok ileriyi düşünüorum ama bu böle bebeklikten temel atmak lazıminş. canım ya çok korkuyorum kızımızla ilgilenmez sevmez diyelmaz: belkide dediğin gibi görmediği ilgiyi sevgiyi çocuğuna gösterir allah başımızdan eksik etmesinde elbet herşey zamanla yoluna girer. kocacım diye demiyorum ama içkisi kumarı hiçbir kötü alışkanlığı yok kahveye bile gitmez evden işe işten eve kızımızı beraber büyütücez bende çalışıyorum sonuçta yardımcı olacak mecburen
Ekli dosyayı görüntüle 7644 bakın hanımlar arkadaşın 8 nisanda doğum yaptı. kızı oldu beren adını verdi. oda hazırladı kızına o. vee ismine özel duvar kağıdı hazırlattı. üzerinde doğum tarihi falan da yazıyo. öneririm çok güzel duruyor. bende yaptırcam arslan oğluma
iyiyim canım seni sormalı, ne zaman bitecek bu yogunlugun senin, eski sohbetleri ozledim ben. bir de ben sana bişi sorcam , sigorta prim ödemelerine nasıl bakıyoruz artık internetten? değişmiş galiba, sgkdan bakılmıyo akşam denedim bulamadım, bi bilgin var mı?
Canım benim ya, nasıl geçircez snein bu mideni? gerçi bu dönemde mide bulantıları normalmiş ama senin keyfini kaçırdıktan sonra normal ya da anormal farketmiyo. doktoruna mı sorsak acabam?
İnşallah iyi haberler verir canım, benim oğlan Damlanınki bi de liberty Tubanın oglanlar kilodaş oldu. üçümüz de tam 23+6 da gittik, üçümüzünkü de 640 gr çıktıahhhhhh ahhhh bilmiom ki, yinede çok şükür hamilelğin ilk dönemi gibi değil en azından o da bişey...
yarın saat 13:00 de randevumuz var doktor amcayla bakalım neler söyliycek, inşaallah iyi haberler verirde rahatlarız azıcık.. Sorucam bakim miğde bulantımıda ama bişey yapabileceğini sanmıyorum... :lululu:
aaa çalışan kızları görünce sorayım dün gece saadet sbecit soruordu 32. haftada izne çıkılıormuş ya o 31+.. mı 31+6 mı yoksa 32+0 mı yoksa 32+6 damı oluyormuş
benimde acaba kızımızı sevecekmi korkum var mesela bizim şuandaki kavgamız şu o hep bnm olamamış diyip herşeyi alaya çalışıor bende bnm herşeyim olmuş neyi hatırlıorum gereksiz yere para harcama onun yerine kızımı kucağına al sev öp kokla senden korkmasın seni çok sevsin okdr özgüveni olsun ki yanlış insanlara kapılmasın ayy ağladım yazarken çok ileriyi düşünüorum ama bu böle bebeklikten temel atmak lazım
aaa deniz harikaymış ok orjinal bir fikir yaa
aaa çalışan kızları görünce sorayım dün gece saadet sbecit soruordu 32. haftada izne çıkılıormuş ya o 31+.. mı 31+6 mı yoksa 32+0 mı yoksa 32+6 damı oluyormuş
iyiyim canım seni sormalı, ne zaman bitecek bu yogunlugun senin, eski sohbetleri ozledim ben. bir de ben sana bişi sorcam , sigorta prim ödemelerine nasıl bakıyoruz artık internetten? değişmiş galiba, sgkdan bakılmıyo akşam denedim bulamadım, bi bilgin var mı?
Canım benim ya, nasıl geçircez snein bu mideni? gerçi bu dönemde mide bulantıları normalmiş ama senin keyfini kaçırdıktan sonra normal ya da anormal farketmiyo. doktoruna mı sorsak acabam?
ben de 32+0 diye biliyom tatlım ama ben 37+0 da ayrılacam