2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ayşegülü bilmiorumda hande biraz rahatsozdı kayınvalidesi gelecekti yarın bir arayayım onu evden olmadı dün konuştukta burnu falan tıkalıydı

aaa geçmiş olsun bizdende çoks elam söyle canım.öyle bir geçer zamankiyi sormuşsun ben izledim fragmanı para istiyor sonraki sahnedede arabanın içinde ağlarken görünüyor ohh iyi olmuşşş

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ya bugün ölesine bir başlık altında bişiler yazıorduk konu nasıl olduysa kaynanalara geldi bir ben bir buket anlatırouz swonra ben çıktım buke t bir anlatmış herkes şoklarda löe bişiler işte

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
aaa mesudemi ağlıor beter olsun pislikk karı

pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdamısın bişi sormam lazım

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ya bugün ölesine bir başlık altında bişiler yazıorduk konu nasıl olduysa kaynanalara geldi bir ben bir buket anlatırouz swonra ben çıktım buke t bir anlatmış herkes şoklarda löe bişiler işte

anladım canımm okurum bı ara ozamn bu arada buketın burdakı rumz neydı yaww:acep::acep:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
aaa mesudemi ağlıor beter olsun pislikk karı

pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdamısın bişi sormam lazım

evet canım mesude ağlıyor arabaları yan yana geçerken aylin görüyor :sirin::sirin: ali kaptanın kafasına silah dayanıyor,ali kaptan cemileye ağlayarak yalvarıyor çocuğu doğur diye sonraa ali kaptan berrinnin sevgilisini dövüyor baya karışık yani

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
evet canım mesude ağlıyor arabaları yan yana geçerken aylin görüyor :sirin::sirin: ali kaptanın kafasına silah dayanıyor,ali kaptan cemileye ağlayarak yalvarıyor çocuğu doğur diye sonraa ali kaptan berrinnin sevgilisini dövüyor baya karışık yani
anammm bu bölüm ateslı bayaaaaaaaaa:zopa:
he walla formun muhtarısın:hihi::hihi:
uçuyorum havalarda özgem yaa:eek:ys: şımardım şimdi bakk-hmm canım benim çok teşekkür ederimmm-hmm:utan::utan:
düşüncelerimiz karşılıklı:teselli::teselli:

aşkkk ucuyorrr hawalardaa:panter::panter::panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar