konu ne özgem ben okumadımda
konu cadoloz kaynanalar :zonk::zonk::zonk: melek gelinler
konu ne özgem ben okumadımda
ayşegülü bilmiorumda hande biraz rahatsozdı kayınvalidesi gelecekti yarın bir arayayım onu evden olmadı dün konuştukta burnu falan tıkalıydı
konu cadoloz kaynanalar :zonk::zonk::zonk: melek gelinler
ayşegülü bilmiorumda hande biraz rahatsozdı kayınvalidesi gelecekti yarın bir arayayım onu evden olmadı dün konuştukta burnu falan tıkalıydı
ya bugün ölesine bir başlık altında bişiler yazıorduk konu nasıl olduysa kaynanalara geldi bir ben bir buket anlatırouz swonra ben çıktım buke t bir anlatmış herkes şoklarda löe bişiler işte
aaa mesudemi ağlıor beter olsun pislikk karı
pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdamısın bişi sormam lazım
aaa mesudemi ağlıor beter olsun pislikk karı
pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdamısın bişi sormam lazım
ama meryem bak şu inciye resimlerine falan bak dünür değil melek melek
evet çooook karışııkkarışık işmiş canım ya bilemiyorum valla
anammm bu bölüm ateslı bayaaaaaaaaa:zopa:evet canım mesude ağlıyor arabaları yan yana geçerken aylin görüyor :sirin::sirin: ali kaptanın kafasına silah dayanıyor,ali kaptan cemileye ağlayarak yalvarıyor çocuğu doğur diye sonraa ali kaptan berrinnin sevgilisini dövüyor baya karışık yani
he walla formun muhtarısınmuhtarım ben :3:
uçuyorum havalarda özgem yaays: şımardım şimdi bakk-hmm canım benim çok teşekkür ederimmm-hmm
düşüncelerimiz karşılıklı:teselli::teselli:
baktım canım masalhh dıyeyım ozamnnn
olduu dünürümmm
bi mesudeyı bı anasını yolda gorsem affetmem uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:zopa::zopa:
ama öyle özgemm esımle bırlıkte gebertceez onalrııı:zopa:ay meryem çok hoşsun
saol bebemmmbuket eski yerde lithium84 burda lotus
kızlar ben kaçtım size iyi geceler :sirin::sirin:
canımmm :sirin::sirin::sirin:uçuyorum havalarda özgem yaays: şımardım şimdi bakk-hmm canım benim çok teşekkür ederimmm-hmm
düşüncelerimiz karşılıklı:teselli::teselli:
kızlar ben kaçtım size iyi geceler :sirin::sirin: