2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
evet canım çiçek ismi kamelya ama bilemiyorum işte:(

canım kameriye o:D
güneşi barış istemiyo:uzgun:

saol meloşumm

ahahah kameriyemiydii tamam ona benzer bişi işte :D:D

neden güneşi istemiorki yaa :(

birde kamelya ka..... uzxunda oluorr garibimin sınavlarda kodlama yapması bile uzun sürer soyadına uyumunada bak inci

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kaç aylık aldın damla ben hep alırken kaç aylık alacağıma karar veremiyorum:S
tamam canım bugün baya bi yoruldum ben de yarın eklerim artık:eek:ky:

mevsimlik bişi aldım ben İnci ilkbahar ve sonbaharda giyilebilecek bişey 3 aylık aldım.ben alırken hep ince alıyorum çünkü bi aksilik olmazsa ağustos 18-19 agustos gibi doğacak Orkan. Dolayısıyla epey sıcak olucak ben zaten çocuklara kalın giydirme taraftarı değilim o yüzden hep ince şeyler alıyorum minik minik. Kışlık daha hiç almadım çünkü kilosu nasıl olucak onu bilmiyoruz şimdilik aldıklarımın tümü 0-3 ay ve yazlık..

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
silopide çatışmada ölen polislere allahtan rahmet diliyorum...duymuştum ve çok üzülmüştüm.şimdi daha da bi yıkıldım biri kardeşimin arkadaşı ıspartada komando eğitimi aldı doğuda pkk ile çarpıştı ve işsizlik boynunu büktü ve polis oldu...alllah bildiği gibi yapsın...saygıyla eğiliyorum vatana çok emeğin geçti ruhun şad olsun:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
silopide çatışmada ölen polislere allahtan rahmet diliyorum...duymuştum ve çok üzülmüştüm.şimdi daha da bi yıkıldım biri kardeşimin arkadaşı ıspartada komando eğitimi aldı doğuda pkk ile çarpıştı ve işsizlik boynunu büktü ve polis oldu...alllah bildiği gibi yapsın...saygıyla eğiliyorum vatana çok emeğin geçti ruhun şad olsun:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

y asorma Meloşum ya bende çok üzüldüm bi tanesinin yarın kına gecesi varmış haftasonu evlenicekmiş çok üzüldüm.Allah kalanlara sabır versin...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende de alınganlık mı başladı ne ailemden ve yakın arkadaşlarımdan daha çok ilgi bekliyorum daha hiçbir arkadaşım hamile halimi görmedi:uzgun: en yakın arkadaşım kayseriden buraya ziyarete geldi bebeği var görüşemedik daha geldiğinde hep ben giderdim bu sefer o bana gelsin diye bekliyorum ama haksızmıyım yaa insan bi merak eder:uzgun:

ayy bende o ilk zamanlar vardı kimse gelmior diye üzülür ağlardım şimdi her lafı üstüme alınma gibibir huy çıktı öküz altında buzağı arıorum resmen

derus

Aktif Üye
Tepki
123
y asorma Meloşum ya bende çok üzüldüm bi tanesinin yarın kına gecesi varmış haftasonu evlenicekmiş çok üzüldüm.Allah kalanlara sabır versin...

ben de çok üzüldüm kızlar. eşimde aynı meslekten. içim daha da bi yandı Allah rahmet eylesin.ailelerine sabır versin...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar ben yoruldum bugün çok oturdum.totom ağrıyo artık.dümdüz oldu yahu.koacıkta gelir birazdan.hadi öptüm sizleri.bebcikleri de iyi gecelr.allah rahatlık versin.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

allah rahmet eylesin bende o düğünü olan deiilde diğeri türkçe öğretmeniymiş ataması yapılmayınca polisliğe başvurmuş onu duydum çöktüm kaldım okdr üzüldüm ki anlatamam

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben de çok üzüldüm kızlar. eşimde aynı meslekten. içim daha da bi yandı Allah rahmet eylesin.ailelerine sabır versin...

benim kardeşimde polisliği kazandı kasımda eğitimi işsizlik sürükledi bu duruma onu ben yaptım bunu ben yaptım diye meydanlarda ahkam keseceğine gençlere hizmet ver be adam yazık değil mi günah değil mi

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
allah rahmet eylesin bende o düğünü olan deiilde diğeri türkçe öğretmeniymiş ataması yapılmayınca polisliğe başvurmuş onu duydum çöktüm kaldım okdr üzüldüm ki anlatamam
ya melisim benim kardeşimde üni mezunu ama işsizlik polisliğe sürükledi engelleyemedik şimdi daha da üzülüyorum benim babamdan sonra kaybetmeye tahammülüm yok mecburuz işte allah ıslah etsin
ben de ona ayrı bir üzüldüm meloş yazık oldu gerçekten:uzgun:başınız sağolsun canım...

saol canım

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
offf inci işmiz zor vallaa:uzgun:

şööyle benimsemem lazım ismi.ısınmam lazım.

aynen aynen bitek güneş içime sinmişti benim de ama baba istemeyince şimdilik vazgeçtik...
ahahah kameriyemiydii tamam ona benzer bişi işte :D:D

neden güneşi istemiorki yaa :(

birde kamelya ka..... uzxunda oluorr garibimin sınavlarda kodlama yapması bile uzun sürer soyadına uyumunada bak inci
:hihi: doru diyosun melis baya uzun bi isim ama ne bileyim sölenişi falan hoşuma gidiyo artistik bi isim gibi:hihi:
güneş daha çok erkek ismi gibiymiş:zonk: öle unisex isim istemezmiş kızınaa:zonk: hoş o benim de kafama takılıyo işte biraz:acep:
merhaba incicim güle güle giyinsin bebişin...
saol deryacım amin inşallah

mevsimlik bişi aldım ben İnci ilkbahar ve sonbaharda giyilebilecek bişey 3 aylık aldım.ben alırken hep ince alıyorum çünkü bi aksilik olmazsa ağustos 18-19 agustos gibi doğacak Orkan. Dolayısıyla epey sıcak olucak ben zaten çocuklara kalın giydirme taraftarı değilim o yüzden hep ince şeyler alıyorum minik minik. Kışlık daha hiç almadım çünkü kilosu nasıl olucak onu bilmiyoruz şimdilik aldıklarımın tümü 0-3 ay ve yazlık..

valla bebekten bebeğe değişir gerçi tabi ama yeğenime 20 günlükten sonra 0-3 aylıklar olmamaya başlamıştı:zonk: o yüzden de benim kafam çok karışıyo kasadan bile dönüyorum çoğu zaman :deli: bedeni değiştiriyorum:deli: genelde 3-6 aylık alıyorum:zuzu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar