evet nidayı düşünmüştüm bi ara.azra ismini sevmiyorum.
demeee.amaaann o kız varya yollu resmen.ama nasıl soner başediyo ondan eferin sonere.
evet nidayı düşünmüştüm bi ara.azra ismini sevmiyorum.
demeee.amaaann o kız varya yollu resmen.ama nasıl soner başediyo ondan eferin sonere.
yaaa tam yollu yaa öldüresim geliorr karıyı buarada dün bir isim söledi hamile arkadaş kızım olursa bunu koycam diyee neydi yaa kuranda bulmuşlar
efra mıydı acaba yanlış hatırlıor olabilirim ama o an duyunca çok hoşuma gitmişti ama ismi öğrenir öğrenmez sana sölicem neslim gerçi ben hala neslişaha takılıyım çok güzel isim yaaa ya da haticenura atıfta bulunup nurşah ta koyabilirsin
hayatım evet duymuştum bu ismi.ama kuranda sayılı isimler geçiyo.aslında arapça bilmeyenler ya da kuranı bilmeyenler böyle uydurabiliyolar.nedense hep cennetteki nehir yok kapı yok ağaç.yani bunların doğruluğu varmı kesin diil o.mesela aleyna koyuyolar.isim değil ki bu bi zamir.üstünde üzerimize demek.bende takıntı yapmıyorum açıkçası illa kuranda olsun diye.ne biliyim yaa.zor iş valla.
bnm isimde mahalleliyi gerdi de sahilmi o ne ne gerke var öle bir isme falan diye yüz ekşitmeler bilmemne bende dedim sahil olmazsa melis olcak başka alternatifim yok dedim yani ben karar vermişim görüorsunuz ki ben sizin gibi deilim e bnm adım melis ne bekliorlar benden anlamıorum yaaa
zümra nasıl*? zeki bilgili kadın demekmiş... biraz ilginç
kimi ne ilgilendirir anlamıyorum ya.üüf şu mahalle baskısı var ya insanı deli ediyo.kıskanıyolar bence.kompleksli anam bu millet :zopa::zopa:
bende öle düşünüorumda tam sölediklerinde inssan konuları allatn alamıor
yaa kızlar bende bugün bir sniri vardı ki anlatamam nedensiz yanii cidden bugün katil olsam olurdum bnm hormonlar ayaklandı galiba
merhaba kızlarr biz de geldik kızımlaa:gulbis:
bugün bi sürü kıyafet aldım yafrıcağımaa
damlacımm maşallah orkanımıza haberlerine çok sevindimm
bu arada sizce KAMELYA nasıl kızlaarrr????
merhaba kızlarr biz de geldik kızımlaa:gulbis:
bugün bi sürü kıyafet aldım yafrıcağımaa
damlacımm maşallah orkanımıza haberlerine çok sevindimm
sağol bebemmm sizinde ciciler hayırlı olsun ekle de bakalım. Ben de bugün oğluma mont aldım çok beğendim eklerim demiştim ama popoyu kaldırıpta resmini çekemedim
evet canım çiçek ismi kamelya ama bilemiyorum iştevallaaaaaa bilmemm ki.sanki bana ayçiçekyağı markası gibi geldi birden.ama tabi zevk meselesi..sen mi düşünüyosun inci bu ismi ??
canım kameriye oinci kamelya bana çardağı anımsattı onadamı kamelya derlerdi acaba birde güneş yaa aklım güneşte kaldı bnm böle güneş defne tarzı isimler bekliorums enden ayvalıklı biri olarak
hoşgeldin inci güle güle giyinsin kıjın
bende öle düşünüorumda tam sölediklerinde inssan konuları allatn alamıor
yaa kızlar bende bugün bir sniri vardı ki anlatamam nedensiz yanii cidden bugün katil olsam olurdum bnm hormonlar ayaklandı galiba
evet canım çiçek ismi kamelya ama bilemiyorum işte
canım kameriye o![]()
güneşi barış istemiyo:uzgun:
saol meloşumm