2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
özgem geççmiş olsun bnmde öle bir yaktı geçtiiiikiii anlatamam

derya sevindim acımadığına bende aşı yapıldıktan sonra hiçbişi olmadı maşallah sanada bu saate kdr olmadıysa olmaz artık yinede çarpma kolunu biryere

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
evet nidayı düşünmüştüm bi ara.azra ismini sevmiyorum.

demeee.amaaann o kız varya yollu resmen.ama nasıl soner başediyo ondan eferin sonere.

yaaa tam yollu yaa öldüresim geliorr karıyı buarada dün bir isim söledi hamile arkadaş kızım olursa bunu koycam diyee neydi yaa kuranda bulmuşlar

efra mıydı acaba yanlış hatırlıor olabilirim ama o an duyunca çok hoşuma gitmişti ama ismi öğrenir öğrenmez sana sölicem neslim gerçi ben hala neslişaha takılıyım çok güzel isim yaaa ya da haticenura atıfta bulunup nurşah ta koyabilirsin

bnm isimde mahalleliyi gerdi de sahilmi o ne ne gerke var öle bir isme falan diye yüz ekşitmeler bilmemne bende dedim sahil olmazsa melis olcak başka alternatifim yok dedim yani ben karar vermişim görüorsunuz ki ben sizin gibi deilim e bnm adım melis ne bekliorlar benden anlamıorum yaaa

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
yaaa tam yollu yaa öldüresim geliorr karıyı buarada dün bir isim söledi hamile arkadaş kızım olursa bunu koycam diyee neydi yaa kuranda bulmuşlar

efra mıydı acaba yanlış hatırlıor olabilirim ama o an duyunca çok hoşuma gitmişti ama ismi öğrenir öğrenmez sana sölicem neslim gerçi ben hala neslişaha takılıyım çok güzel isim yaaa ya da haticenura atıfta bulunup nurşah ta koyabilirsin

hayatım evet duymuştum bu ismi.ama kuranda sayılı isimler geçiyo.aslında arapça bilmeyenler ya da kuranı bilmeyenler böyle uydurabiliyolar.nedense hep cennetteki nehir yok kapı yok ağaç.yani bunların doğruluğu varmı kesin diil o.mesela aleyna koyuyolar.isim değil ki bu bi zamir.üstünde üzerimize demek.bende takıntı yapmıyorum açıkçası illa kuranda olsun diye.ne biliyim yaa.zor iş valla.

bnm isimde mahalleliyi gerdi de sahilmi o ne ne gerke var öle bir isme falan diye yüz ekşitmeler bilmemne bende dedim sahil olmazsa melis olcak başka alternatifim yok dedim yani ben karar vermişim görüorsunuz ki ben sizin gibi deilim e bnm adım melis ne bekliorlar benden anlamıorum yaaa

kimi ne ilgilendirir anlamıyorum ya.üüf şu mahalle baskısı var ya insanı deli ediyo.kıskanıyolar bence.kompleksli anam bu millet :zopa::zopa:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kimi ne ilgilendirir anlamıyorum ya.üüf şu mahalle baskısı var ya insanı deli ediyo.kıskanıyolar bence.kompleksli anam bu millet :zopa::zopa:

bende öle düşünüorumda tam sölediklerinde inssan konuları allatn alamıor

yaa kızlar bende bugün bir sniri vardı ki anlatamam nedensiz yanii cidden bugün katil olsam olurdum bnm hormonlar ayaklandı galiba

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
merhaba kızlarr biz de geldik kızımlaa:gulbis:
bugün bi sürü kıyafet aldım yafrıcağımaa

damlacımm maşallah orkanımıza haberlerine çok sevindimm:panter:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

yaa kızlar bende bugün bir sniri vardı ki anlatamam nedensiz yanii cidden bugün katil olsam olurdum bnm hormonlar ayaklandı galiba

amaan ha sakin.valla iyiki elinin altında başkaları yok.ben de yavrum haticenurdan çıkarıyorum sinirimi bazen.nappiim.elimin altında o var.bazen eşimden çıkarıyorum. sen kimseden alamıyomusun hırsını ??:zopa::zopa:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
merhaba kızlarr biz de geldik kızımlaa:gulbis:
bugün bi sürü kıyafet aldım yafrıcağımaa

damlacımm maşallah orkanımıza haberlerine çok sevindimm:panter:

sağol bebemmm sizinde ciciler hayırlı olsun ekle de bakalım. Ben de bugün oğluma mont aldım çok beğendim eklerim demiştim ama popoyu kaldırıpta resmini çekemedim

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben bugün pazarcıyı öldürüordumm ay birara resmen ciyak ciyaakkk önce adam oll diyee bağırıordum kolumda iki kişi beni tutuorr düşünün ne raddeye geldiğimi

inci kamelya bana çardağı anımsattı onadamı kamelya derlerdi acaba birde güneş yaa aklım güneşte kaldı bnm böle güneş defne tarzı isimler bekliorums enden ayvalıklı biri olarak

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
sağol bebemmm sizinde ciciler hayırlı olsun ekle de bakalım. Ben de bugün oğluma mont aldım çok beğendim eklerim demiştim ama popoyu kaldırıpta resmini çekemedim

kaç aylık aldın damla ben hep alırken kaç aylık alacağıma karar veremiyorum:S
tamam canım bugün baya bi yoruldum ben de yarın eklerim artık:eek:ky:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
vallaaaaaa bilmemm ki.sanki bana ayçiçekyağı markası gibi geldi birden.ama tabi zevk meselesi..sen mi düşünüyosun inci bu ismi ??
evet canım çiçek ismi kamelya ama bilemiyorum işte:(
inci kamelya bana çardağı anımsattı onadamı kamelya derlerdi acaba birde güneş yaa aklım güneşte kaldı bnm böle güneş defne tarzı isimler bekliorums enden ayvalıklı biri olarak
canım kameriye o:D
güneşi barış istemiyo:uzgun:
hoşgeldin inci güle güle giyinsin kıjın

saol meloşumm

derus

Aktif Üye
Tepki
123

bende de alınganlık mı başladı ne ailemden ve yakın arkadaşlarımdan daha çok ilgi bekliyorum daha hiçbir arkadaşım hamile halimi görmedi:uzgun: en yakın arkadaşım kayseriden buraya ziyarete geldi bebeği var görüşemedik daha geldiğinde hep ben giderdim bu sefer o bana gelsin diye bekliyorum ama haksızmıyım yaa insan bi merak eder:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar