2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
dün de yazmıştım canım biz eşimle ortak noktada buluşşamıyoruz hepsine kulp takıyor :uzgun: berkay çok hoşuma gidiyor sahne ismi gibiymiş :sinifsinif: tuğsan var anlamı yok. çoğu da anlamsız işte bi tek egemene ses çıkarmaadı bilmiyorum ne olacak:acep:

evet benimki de öyle bi kulp buluyo.ama bu çocuğu ben koyacam tabi.o hakkını kullandı :) evet ya tuğsan da şey gibi tuğla fabrikası adı gibi sanki.hihihi
egemen fena diil aslında...
yan binada bi bebe var adı şüheda.ne kadar tuhaf dimi.aklıma hemen istiklal marşı geldi.aslında güzel.farklı.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
meloooş gell gell kız.yahu şu gülayı da kaldırın şu oyunların başından.noldu bu kıza yaa:findikim::findikim:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
evet benimki de öyle bi kulp buluyo.ama bu çocuğu ben koyacam tabi.o hakkını kullandı :) evet ya tuğsan da şey gibi tuğla fabrikası adı gibi sanki.hihihi
egemen fena diil aslında...
yan binada bi bebe var adı şüheda.ne kadar tuhaf dimi.aklıma hemen istiklal marşı geldi.aslında güzel.farklı.

kız ismimi canım şüheda ilk kez duydum ama güzel geliyor kulağa

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
evet kız bebe.

valla şekerim hep oyun istekleri yayınlıyo.her dakka.benim duvarda çıkıyo.sizde çıkmıyomu :uzgun:
ay o oyunu ben de oynuyorum ama ara ara bakıyorum
sevindim canım.ben de aşımı oldum bugün. iyiyim kolumda bi sızı var şimdilik
geçmiş olsun tatlım
aha 30 dk önce oyundaymuş vallaha.enerjisi bitmiş.hihihih:cokkomik:

enerji depolanır birazdan:nk:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar öyle bir geçer zamankinin fragmanı çıkmış izleyebilen oldumu anlatsa mesude sonerden para istemiş ayline verdiğin gibi banada para verceksin demiş

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar