canımmmmys:
ys: hoşgeldinnn
hoşbuldum tatlımmmmmmmmm:sila::sila:
canımmmmys:
ys: hoşgeldinnn
geldimmmmmmmmmmmmmm:zuzu::zuzu::zuzu::zuzu:
dün de yazmıştım canım biz eşimle ortak noktada buluşşamıyoruz hepsine kulp takıyor :uzgun: berkay çok hoşuma gidiyor sahne ismi gibiymiş :sinifsinif: tuğsan var anlamı yok. çoğu da anlamsız işte bi tek egemene ses çıkarmaadı bilmiyorum ne olacak:acep:
hoşgeldin meloşşşşş :sila: özlettin kendini bugün nasılsın canım
evet benimki de öyle bi kulp buluyo.ama bu çocuğu ben koyacam tabi.o hakkını kullandıevet ya tuğsan da şey gibi tuğla fabrikası adı gibi sanki.hihihi
egemen fena diil aslında...
yan binada bi bebe var adı şüheda.ne kadar tuhaf dimi.aklıma hemen istiklal marşı geldi.aslında güzel.farklı.
meloooş gell gell kız.yahu şu gülayı da kaldırın şu oyunların başından.noldu bu kıza yaa:findikim::findikim:
evet kız bebe.kız ismimi canım şüheda ilk kez duydum ama güzel geliyor kulağa
gülay oyunda mı şu annnnnnnnnnn
saol canım iyiyim bugünn sen nasılsın?
ay o oyunu ben de oynuyorum ama ara ara bakıyorumevet kız bebe.
valla şekerim hep oyun istekleri yayınlıyo.her dakka.benim duvarda çıkıyo.sizde çıkmıyomu :uzgun:
geçmiş olsun tatlımsevindim canım.ben de aşımı oldum bugün. iyiyim kolumda bi sızı var şimdilik
aha 30 dk önce oyundaymuş vallaha.enerjisi bitmiş.hihihih
off ya ne isim koyacam ben.hiçbişey de beğenmiyorum.üff pakize mi koysam. mualla,muzeyyen.hürrem koyayım olmassa:zonk:
bende geldimmmmm deryacım geçmiş olsun tam yapılırken yandımı seninde
bende geldimmmmm deryacım geçmiş olsun tam yapılırken yandımı seninde
yok ya baktım nette de saçma isimler var.çok farklı istemiyorum.basitte istemiyorum.telaffuzu kolay olsun istiyorum.bi daha bakarım artık nete. :findikim:
geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmbende yaptırdım bugün içimi yakıp geçti valla
kızlar öyle bir geçer zamankinin fragmanı çıkmış izleyebilen oldumu anlatsa mesude sonerden para istemiş ayline verdiğin gibi banada para verceksin demiş
evet nidayı düşünmüştüm bi ara.azra ismini sevmiyorum.nida da güzel ve farklı
kızlar öyle bir geçer zamankinin fragmanı çıkmış izleyebilen oldumu anlatsa mesude sonerden para istemiş ayline verdiğin gibi banada para verceksin demiş