2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay dayanamadım öğlen arasında yine geldim ben

ben geldim kızlar oğluşum 640 grm olmuş haftasıyla uyumlu suyumuz falan herşeyimiz çok ii çok mutlu oldum sizler neler yaptınız bakım... cess okudum seninde kontrolün ii geçmiş kilolarda ii gidiyo sıpaların aynıyız galiba boyu için 37 cm dedi uzun olıcak dedim normalde 31 olurmuş ortalama :))

evet canım bizim oğlanlar aynı gidiyolar maşallah. valla boyunu sormadım ben ama boya gore 1 hafta onde dedi, normal erkek bebeklere gore 2-3 santim fazla dogucak dedi, hayırlısı bakalım. senin oğluna da maşallah

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
melis bence çalışmak daha ii cnm yaa ben evde olsam 1 ton olurdum
hoş burdada 60 kg oldum ama
kızlar size bişi sroucam benim incecik ve zarif ayaklarım patates gibi oldular yaa niye şişiyo ben tuzda yemiyorum :(

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar ben bugün aşıya gitmeyi düşünüyorumda bizim bişey almamız gerekiyormu giderken kendilerimi kulanıyorlar aşıyı falan

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
melis bence çalışmak daha ii cnm yaa ben evde olsam 1 ton olurdum
hoş burdada 60 kg oldum ama
kızlar size bişi sroucam benim incecik ve zarif ayaklarım patates gibi oldular yaa niye şişiyo ben tuzda yemiyorum :(

oturarak çalışıyosan, aşağı sallamaktan şişiyodur canım, bi tabure koy onune, masanın altından tabureye uzat ayaklarını. ben bazen ayakkabıları çıkarıp bağdaş bile kuruyorum valla sallamıyım diye, hep de bunu yaptığımda odaya birileri geliyo.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
hamile yastığını şiddetle tavsiye ediyorum ama kocişin pek memnun kalmıyor bu durumdan onuda belirteyim cnm :eek:ky:

nasıl hamile yastıkları rahatmı ben ilk çocuğumda kare minik bir yastığım vardı onunla uyuyordum zaten yan yatınca karnım kopucak gibi acıyor sırt üstü yat yat sırtım haşat

allah kolaylık versin yazın en yapacaksınız siz çalışanlar yaaa artık iyice uykusuz olcazz sıcak olcak falan

ay valla ben yılık izin falan yani temmuz başında ayrılmayı düşünüyorum çok zor oluyor:hihi:

Tepki
38
canım kaç haftalık oldu bebeğin
24 hafta oldu cnm

oturarak çalışıyosan, aşağı sallamaktan şişiyodur canım, bi tabure koy onune, masanın altından tabureye uzat ayaklarını. ben bazen ayakkabıları çıkarıp bağdaş bile kuruyorum valla sallamıyım diye, hep de bunu yaptığımda odaya birileri geliyo.

gelsinler boşver ayakların şişmesi son aylarda çok ağrı verici oluyo ablam temmuzda doğum yaptı uykuda bile ayağı kovada uyudu cnm ya çalıştı için ayakları şişti hep evde olan anneler biraz daha şanslı

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
hamile yastığını şiddetle tavsiye ediyorum ama kocişin pek memnun kalmıyor bu durumdan onuda belirteyim cnm :eek:ky:

allah kolaylık versin yazın en yapacaksınız siz çalışanlar yaaa artık iyice uykusuz olcazz sıcak olcak falan

valla benimde çok şişiyo özelikle akşamları eve gittiğimde hissediyorum bütün gün sarkık aşşağı doğru ayaklar evde olsak yat kalk oh ne rahat olurdu akşamları ayaklarımıhavaya dikip yatıyorum çok rahat oluyor

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ayyy bnmde başlasın uykummmm

hiç boşuna bekleme şekerim o uykular oğlan analarında daha fazla oluyo.gerçekten öyle ben haticenurdada uykuyu sevmesdim bundada öyle sabah 7 8 gözlerim pörtlüyo.:zonk::zonk:
tahlilllierne sevindimde neden böle düşündüğüne üzüldüm belkide bir yandan kızına bakıorsun yorgun düşüorsun ondanmı bu sıkıntın acaba neslim buarada yazı düşündükçe banada afakanlar basıorrr:ilknur:
saol canım.evet öyle bi de haticeyle ilgilenmek beni yoruyo.allahtan büyük ya o da küçük olsaydı :ayk::ayk: evet bi de ya aklımdan çıkmıyo.bi de dediğim gibi haticeyi yazın nasıl idare edicem.o da sıkılacak dışarı çıkmak isteyecek.bütün gün evde ben onu nasıl oyalayacam.sadece akşamüstü dışarı çıkabiliriz.of of
kızlar ben bugün aşıya gitmeyi düşünüyorumda bizim bişey almamız gerekiyormu giderken kendilerimi kulanıyorlar aşıyı falan

hayır hayatım hiçbişey götürmnene gerek yok.ssadece gebelik kartı verdilerse onu götür.:nk:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
sevalcim nasılsın şekerim uyuyun bakalım erkek anneleri:cokkomik: biz kız anaları çekeriz bütün acıları :mendil::mendil: siz rahat uyuyun hüüüüüüüüüü.:3::3::3:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

ya işin enteresanı ben iş yerinde aştım kendimi yanımdaki sandalyeye uzatıyorum artık ayaklarımı şişmesinler diye ama oda sıkıcı oluyor pc de rahat hareket edemiyorum falan off inşallah çok şişmez bu kadarla kalsa razıyım :(

nasıl hamile yastıkları rahatmı ben ilk çocuğumda kare minik bir yastığım vardı onunla uyuyordum zaten yan yatınca karnım kopucak gibi acıyor sırt üstü yat yat sırtım haşat

ay valla ben yılık izin falan yani temmuz başında ayrılmayı düşünüyorum çok zor oluyor:hihi:

benimki kocaman bir yastık cnm C şeklinde bacaklarımı arasına sokuyorum rahat rahat yan yatıyorum ama kocaman olduğu için eşim pek mutsuz çünkü hiç bir şekilde yastıktan bana yaklaşamıo :dill::dill:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sağol tatlım ben niye bilmiyorum yahuu:uzgun::uzgun:
soormaaa cess şok oldum sabah sabahh yaaa

canım valla sabah çıkarken balçova alsancak gayet güneşliydi. testi yaptırdım ofise geldim çalışmaya başlıcam,, bi gümbürtü,, ana bi baktım yağmır yağıyiiiii, gerçekten izmirin havasına güven olmuyo.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
sevalcim nasılsın şekerim uyuyun bakalım erkek anneleri:cokkomik: biz kız anaları çekeriz bütün acıları :mendil::mendil: siz rahat uyuyun hüüüüüüüüüü.:3::3::3:

kıyamam sana kuzum valla bir uyku basıyor ki sorma gitsin canım.son aylarda zaten uyuyamayacakmışız.sizdde inşallah uyursunuz da diğer aylar hem uykusuzluk hem sıcak daha da bunaltmaz .bu arada haticenin bir arkadaşı yok mu oturduğunuz yerde,öyle bir olanak varsa yazın arkadaşıyla oynar evde

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
canım valla sabah çıkarken balçova alsancak gayet güneşliydi. testi yaptırdım ofise geldim çalışmaya başlıcam,, bi gümbürtü,, ana bi baktım yağmır yağıyiiiii, gerçekten izmirin havasına güven olmuyo.

aynenn canım aynenn biz de akşam dışarı öıkacaktık..gerçi akşama belki dururr:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar