2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
38
maşallahh tuğbacımmm çok sevindim daha ne kadar annendesin peki birde risk ortadan kalkmışmı hala yatacakmısın yoksa
dönücem cnm pazar günü kocamı çok özledim ama öle ağar işler yok dedi ne olur ne olmaz diye sürekli yatmak yok kendini yormadan herşey serbbest mesela yemek yapıpı bulaşıkları ı halledebilirim ama öle dip köşe temzilik yok halvet dışında yasak yok :))9 kocişimi evimi çok özledim :))

Tepki
38
yelizcim acaba zayıflıkla ilgili bişimi bu mesela ben topluyum kollarımda pehlivan gibidir belkide o yüzden bana çok koymadı ama sen zayıfsın

canım bende tombulum ama en ağır benim geçti galiba şişti deliye döndüm kolum 3 katı oldu bütün kemiklerim ağrıdı o koldaki delirdim resmen romatizm gibi ağrıdı ama dr sordum bana aşı yaparken hızlı davranıldını ve daha bitmeden ilaç çekmeye başladıklarını ve deri altına ilacı kaçırdıklarını söledi hemşireler hep bu hatayı yapıyolar dedi ağrı sebebide bu oluyo dedi :(

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
dönücem cnm pazar günü kocamı çok özledim ama öle ağar işler yok dedi ne olur ne olmaz diye sürekli yatmak yok kendini yormadan herşey serbbest mesela yemek yapıpı bulaşıkları ı halledebilirim ama öle dip köşe temzilik yok halvet dışında yasak yok :))9 kocişimi evimi çok özledim :))

ayyy seni anlıorum ben berbat günler geçirirken bile evimden gidemem dedim özlerim bendee kocamı da evimide gözün aydın senindeee biran önce pazar gelsin inşallahh

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
derya bak tuğba zayıf deilmiş onunda acımış demekki bünyeden bünyeye hemşireden hemşireye deişior ama ben 2. dozada tek gidemem çünkü 10 sn de olsa yakıor ilaç enjekte edilirkenn

derya hem nereye kadar kaçacaksın yaptır bitsin gitsin tabi dr un yaptır dediyse ne kdr oyalanırsan 2. dozun okdr geç yapılacak yaz sııcağı doğuma yakın zaman gibi şeyler yaşayacaksın

derus

Aktif Üye
Tepki
123
derya bak tuğba zayıf deilmiş onunda acımış demekki bünyeden bünyeye hemşireden hemşireye deişior ama ben 2. dozada tek gidemem çünkü 10 sn de olsa yakıor ilaç enjekte edilirkenn

derya hem nereye kadar kaçacaksın yaptır bitsin gitsin tabi dr un yaptır dediyse ne kdr oyalanırsan 2. dozun okdr geç yapılacak yaz sııcağı doğuma yakın zaman gibi şeyler yaşayacaksın

kaçtığımdan değil dermişim:hihi: drum bekle biraz demişti canım.ama bugün yarın yaptırmam lazım biliyorum:acep:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar bende hem aşı olmuş hemde tahlil yapılmıştı.tahlil sonuçlarım iyiymiş.çok az kansızlık var dedi.deim zaten kullanıyorum kan ilacı.tamam dedi bi sorun yok dedi.aman olmasın ya.

kızlar çok acayip derece de şu günlerin geçüp doğurmak istiyorum.neden bilmiyorum ama mutlu olamıyorum ben hamileyim diye.oysa öyle çok istemiştim ki bi bebem daha olsun.2 yıldır bekliyoduk yani.nedendir bilmiyorum ya.kötü geçiyo diyemi acaba.bi de yazı düşünüyorum.of allahım o uzun ve sıcak günler de ne yapcaz ? rabbim yardım et bize :dertli::dertli::acep::acep:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

canım kaç haftalık oldu bebeğin

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
çok geçmiş olsun canım:hhhhhh: herkeste değişik tepki veriyo anlaşılan bu aşı:iyyyy:

ohh maşallah canım kocaman olmuş oğluşun herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm:sila:

haklısın libertycim sabırsızlık yapıyorum galiba biraz:1::1:
çok sağol cnm inş hemen geçer
yelizcim acaba zayıflıkla ilgili bişimi bu mesela ben topluyum kollarımda pehlivan gibidir belkide o yüzden bana çok koymadı ama sen zayıfsın

meliscim benmi zayıfım sağol valla ama dün 70 kilo olduğumu görünce şok oldum...

kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın..

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:1::1:selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl benim uyku hallerim başladı gene.gün içersinde uykum geliyor sürekli
ayyy bnmde başlasın uykummmm
kızlar bende hem aşı olmuş hemde tahlil yapılmıştı.tahlil sonuçlarım iyiymiş.çok az kansızlık var dedi.deim zaten kullanıyorum kan ilacı.tamam dedi bi sorun yok dedi.aman olmasın ya.

kızlar çok acayip derece de şu günlerin geçüp doğurmak istiyorum.neden bilmiyorum ama mutlu olamıyorum ben hamileyim diye.oysa öyle çok istemiştim ki bi bebem daha olsun.2 yıldır bekliyoduk yani.nedendir bilmiyorum ya.kötü geçiyo diyemi acaba.bi de yazı düşünüyorum.of allahım o uzun ve sıcak günler de ne yapcaz ? rabbim yardım et bize :dertli::dertli::acep::acep:

tahlilllierne sevindimde neden böle düşündüğüne üzüldüm belkide bir yandan kızına bakıorsun yorgun düşüorsun ondanmı bu sıkıntın acaba neslim buarada yazı düşündükçe banada afakanlar basıorrr:ilknur:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
hoşçakal deryacım:gulegule:

selam canım hoşgeldin:cicek:
benim de çok uykum geliyoo:uyku:

ay sürekli uyku haliyle mi gezicez:1:

ayyy bnmde başlasın uykummmm

tahlilllierne sevindimde neden böle düşündüğüne üzüldüm belkide bir yandan kızına bakıorsun yorgun düşüorsun ondanmı bu sıkıntın acaba neslim buarada yazı düşündükçe banada afakanlar basıorrr:ilknur:

melisim öyle deme yaaa ye iç yat.başka bir hayat yok üstüne kilo da alıyorsun

canımmm geçicek bu günler merak etmee.bir bakmışsın bebişler kucağımızda.ben şimdiden hafif bir sıcakta çıldırıyorum yazın ne yapcaz bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar