2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
herkese merhabaa:cicek:
biz de geldik kızımlaa:gulbis:

meliss bence 40 gün yatakları ayırın demekle sevgili kayınvaliden sadece oğlunun rahatını düşünmüş uyusun diye rahat rahat-zebani-zebani

cesimm maşallah oğluşunaa inşallah sonuçlar da güzel çıkar canım

mervecik dün yazmışsın, ekledim seni de listeye :cak:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

meliss bence 40 gün yatakları ayırın demekle sevgili kayınvaliden sadece oğlunun rahatını düşünmüş uyusun diye rahat rahat-zebani-zebani

hoşgeldiniz incicim nasılsınız bakalım?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cescim hoşgeldin gözünaydın Maşallah oğluşuna. umarım sonuçların da güzel çıkar.Benimkide pazartesi aç gel falan da demedi drum tatlıyı çok yiyorum umarım bi sorun olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin canım , doktorun bişi dememiş olsa bile sen aç git, işin esprisi o zaten.
cesimmm ben makarna yiyorum evet ama yapabildiğim tek şey o olduğundan kokmuor ya pişirirken ondan tüketiorum açıkcası ama kaka deildir biliorum ben şişkoyum artık:sinifsinif:
buarada öğlen telefonlamı öğrenceksin sonuçlarını birde egemene bak sen yaaa amaa büyümüş maşallahhh

makarna yiyebiliyosan sadece ye tabi tatlım, ben çöp tenekesi gibi herşeyi yedigim icin makarnayı bırakıverdim hani beni çok etkilemedi, ha bi de bayz pirinç pilavı çok yukseltiyo şekeri ve kiloyu.

internetten ogrencem sonucu, doktora da fakslıyolar zaten, heyecanlıyım biraz testin sonucu acisindan bakalım.Egemene de maşallah tabi, aynı bana benziyo nbu arada, gozleri burnu ağzı aynı ben:) eşim biraz alındı ama napiyim, isteyerek olmadı kiiiiii:) gozleri esime benzese daha mutlu olurdum aslında.

bu sefer gittim ben artık, yazmayın bana bişi tutamıyotum kendimi cevap vereiyorum sonra.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar pijama takımları çok pahalı en uygunu ben sordum 60 tl siz nerelere baktınız
selam herkese :sila::sila: nasılsınız bayanlar :) güzel konular konuşuyosunuz bugün.önemli bilgiler verilmiş :) bende 3 lü pijama takımı alcam.ogün sorduk yeniinci diye bi marka 90 tl idi 70 olur dediler.güzeldi.dah bakarım ama.normal pijama takımları da 30 dan felan başlıyo :) bi de kızlar benden çok önemli bi tavsiye---- eğer normal doğum yapacaksanız muhakkak gecelik giyin.yani sancı çekerken------ penye bi gecelik giyin.çok daha rahat edersiniz.çünkü gelip bakıyolar açılma varmı diye.bi de doğum sırasında daha rahat olur.gerçi bilmiyorum belki hastanede onlar bi kıyafet veriyolarmı.özelde doğaracaksınız ya çoğunuz.onu bi sorun derim.
kızlar illa yeni pike takımı almak gerekirmi bnm pembeli bir örgü battaniyem var serin olursa diye olmaz ama olursada nomal pike takımlarımdan birini yaysak olmazmı ben beyaz sremem yaa bnm kocam kıl döker birde onunla uğraşamam buarada bnm kayınvalidem 40 gün yatakları ayırın dedi ama adamı evdenmi kovcam ayırmasak olmazmıı
selam melsiçim :) hayatım evinde kullanmadığın varsa onu aç.fazla masraf yapma.ayrıca bi hafta kadar ayrı yatmanızda fayda var.çünkü çocuk yanında yatsa daha uygun olur.ya da arada bi yaırırsın.çünkü önemli bişey bu. bi de 40 gün ayrı yatmanıza gerek yok kesinlikle.zaten 10 15 günde toparlanırsın. kayınvaliden cinsel amaçlı öyle demiştir.zaten dikişlerin felan olcak.öyle bişey olamaz zaten.başka amaçlı söylememiştir şekerim.
pike takımını den dedııgın gıbı yap zaten beyaz dayanamz canım
yatak ayırmak mı oda ne _?yok kuuzm oyle bırsey yaa sadece ablamdan bılıyom ılk gunler sen hasta olacagın ııcn we bebekle yatacagınmz ıcın kocıslere yer kalmayacak ama bız toparlanınca yatılır bırlıkteee
evet çok doğru.
kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım
hayatım muhakkak yanında biri olmalı çünkü sen kalkamayacaksın ve çocuk ağlayınca hemnen duyan birileri lazım ki sana alıp çocuğu vermeleri gerekir.
melısımm ya cok tatlısın sen he bayılıyom boyle bıseyı anlatrken kı halıneee:panter:
neyse canım bak sadece 1hafta ayrı yatılır oda bız hasta olacamz ıcın hem bebek ıcın sureklı kalkamayız oyuzden yanımzda yatar bebegımz eee esımızde yer yok ama 1hafta snra bız toparlanınca bebıs yataga gecer kocıs yerıne gelırrr

evet meryemcim maşşallah bilinçlisin bu konuda :) bi de eşler işe gidecekleri için uykusuz kalmasınlar yazık dimi :) bende 1 hafta kadar oturma odasında yattım.daha uygundu çünkü.yataktan inip kalkması zor olur diye.bi de gelen giden oldu.çok samimi arkadaşlarım babm felan kardeşler.o yüzden yatak odası dışında bi yer olursa daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.tabi siz evinizin uygunluğunu daha iyibilirsiniz kuzularım :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
1. aç karnına gidiyosun, hemen kan alıyolar. sonra 1 bardak glikozlu su içiyosun. 1 saat sonra tekrar kan alıyolar. sonuçlarda yarım günde çıkıyomuş, öğlen gibi alıcam sonuçları.
2. 640 gr (haftasıyla tam uyumlu) olmuş, boyu kaç santim bilmiyorum ama bacak kemigi boyuna gore 25 haftalık, 1 hafta onden gidiyo, e malum ben 183 baba 185 oolunca normalmiş. normalden ascık uzun bi bebek olucuk dedi, selvi boolu oglum benim. bu arada o kadar geniş yeri var ki bi bacagını boylu boyunca uzatıp yatmış dedi doktor :)
3. ben ayrıntılıya hiç girmedim. ama kendi doktrum sürekli beyin odaları kalp odaları, mide, idrar torbası onlara bakıp duruyo. bizim kadın dogumcu olarak bu ayrıntılı ultrasonun raporunu yazmaya yetkimiz yok dedi. hem rapor yazdırırsınız hem de sizi baska bi doktor daha gormus olur diye baskasına goderiyorum dedi. 28. haftada olma sebebi de bebegin tam olarak gelismis olarak gorunmesi icinmis. sizin 2 kere gideceginizi de ben bilmiyodum canım.

oğlen gibi alıcam sonuçlaırmı özgeicm tatlım.
ay maşallah oğluşuna inşallah sonuçlarda güzel çıkacak sen atlattın darısı başımıza

Yorgun,artık bitik bi anne ve kızı geldi:cee

hoşgeldin esra yorma canım o kadar kendini

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
hoşgeldiniz incicim nasılsınız bakalım?

ben iyiyim canım ama bebeğimin hareketlerini hala daha tam olarak hissedemiyorum:uzgun: dün bugün hiç hissetmedim daha mesela :uzgun: bu aralar ona kafayı taktımm:dertli: onun dışında bi sağlık sorunum yok
sen nasılsın deryacım?

Tepki
38
ben geldim kızlar oğluşum 640 grm olmuş haftasıyla uyumlu suyumuz falan herşeyimiz çok ii çok mutlu oldum sizler neler yaptınız bakım... cess okudum seninde kontrolün ii geçmiş kilolarda ii gidiyo sıpaların aynıyız galiba boyu için 37 cm dedi uzun olıcak dedim normalde 31 olurmuş ortalama :))

Tepki
38
ben iyiyim canım ama bebeğimin hareketlerini hala daha tam olarak hissedemiyorum:uzgun: dün bugün hiç hissetmedim daha mesela :uzgun: bu aralar ona kafayı taktımm:dertli: onun dışında bi sağlık sorunum yok
sen nasılsın deryacım?
canım daha hafta erken kafana takma böle şeyleri bazen hiisedip bazen hissedemezsin rahat ol

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
esraammm incimmmm hoşgeldinizzz inci katılıorum oğlunu düşündü o yaa
neslicim oturma odam da zaten annemle yıldız teyzem kalıor olur e halam gerzeği var gelicem diye tutturan salonda o kalır kaynanam babasının evinde yatsın yani bana yer yok evde zaten
yelizcim geçmiş olsun bnmde eşim ilk gece koluma vurmasaydı banamısın demiycektim aşıya gerçi öle çok acımıor dün akşamda yine kolumu tuttu ama mesela üstüne yatabiliorum hafif bir ağrı oluor ama bünyeden bünyeye fark ediormuş

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

hoşgeldin canımmmm :sila::sila::sila:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
hoşgeldinn aşımı yaptırmadım daha siz acıyor deyince iyice korkuyorum yaaa:uzgun:
korkma cnm sonuçta olnması gerekiyor...
esraammm incimmmm hoşgeldinizzz inci katılıorum oğlunu düşündü o yaa
neslicim oturma odam da zaten annemle yıldız teyzem kalıor olur e halam gerzeği var gelicem diye tutturan salonda o kalır kaynanam babasının evinde yatsın yani bana yer yok evde zaten
yelizcim geçmiş olsun bnmde eşim ilk gece koluma vurmasaydı banamısın demiycektim aşıya gerçi öle çok acımıor dün akşamda yine kolumu tuttu ama mesela üstüne yatabiliorum hafif bir ağrı oluor ama bünyeden bünyeye fark ediormuş

evet meliscim ben üstüne yatamıyorum daha ne yapalım geçer hemn inş.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben geldim kızlar oğluşum 640 grm olmuş haftasıyla uyumlu suyumuz falan herşeyimiz çok ii çok mutlu oldum sizler neler yaptınız bakım... cess okudum seninde kontrolün ii geçmiş kilolarda ii gidiyo sıpaların aynıyız galiba boyu için 37 cm dedi uzun olıcak dedim normalde 31 olurmuş ortalama :))

maşallahh tuğbacımmm çok sevindim daha ne kadar annendesin peki birde risk ortadan kalkmışmı hala yatacakmısın yoksa

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

maşallah oğluna

derus

Aktif Üye
Tepki
123

hoşgeldin ne güzel iyi haberlerle gelindi bugün. gözünaydın Maşallah oğluşuna darısı başımıza inş.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
merhaba güzel anneler ve onların minik melekleri
bende dün aşımı oldum bayağı ağırıyor ya kolumu kaldıramıyorum offff....

çok geçmiş olsun canım:hhhhhh: herkeste değişik tepki veriyo anlaşılan bu aşı:iyyyy:

ohh maşallah canım kocaman olmuş oğluşun herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm:sila:

canım daha hafta erken kafana takma böle şeyleri bazen hiisedip bazen hissedemezsin rahat ol

haklısın libertycim sabırsızlık yapıyorum galiba biraz:1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar