2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
cnm bende kıyafet bornoz ve battaniye işlerini hallettim 2 hafta sonra c.teside eminönüne gidip bebek şekeri yapacağım malzemeleri beşiği kaplıyacağımız kumaşı ve kendime gecelik takımı alacağım ya takımlar çok pahalı gecelik sabahlık 100 tlden başlıyor sen naıl bişi aldın ?

bebek şekeri için bayaaa bi erken değil mi :acep:
ben çok geri kaldım:hihi::hihi:

Tepki
50
teşekkür ederiz teyzeleri çok şükür bişeysi yok azcık başında kızarıklık var ama korku bize yetti :uzgun:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
bebek şekeri için bayaaa bi erken değil mi :acep:
ben çok geri kaldım:hihi::hihi:

cnm yaa malzemeleri alıcam şekerleri değil ama yazn o sıcaklarda gidip alamam şimdi almak en iyisi nasılsa en fazla 4 ay bekliyecekler :) kendim yapmak istiyorum herşeyini
birde oda konusunda eşimle anlaşabilsek aklımda bişi kalmıcak ama hala oda konusunda uzlaşamadık

Tepki
50
arkadaşlar benım 2 ci doğum olucak inş tecrubelıyım yanı efeyı 2009 eylulde doğdu kendınıze 2 3 takım pijama alın gecelıkte bı tane alın hastaneden ıstıyolar benım yoktu hastane gecelığı gıydım bıde hasta bezi alın petler yetmıyo bı ıkı gun çorap doğumdan sonra ınsna üşüyo

Tepki
50
MELİSSS bacım geldımmı cvp yazarmıısn gelıp gıdıp bakıyom hangı hastaneye gıttın kaça renklı utrosyon yaptırdın erdem 300 dedı araştırıyorum bacım melıs dıkkatıneeeeeeee:lilav:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
arkadaşlar benım 2 ci doğum olucak inş tecrubelıyım yanı efeyı 2009 eylulde doğdu kendınıze 2 3 takım pijama alın gecelıkte bı tane alın hastaneden ıstıyolar benım yoktu hastane gecelığı gıydım bıde hasta bezi alın petler yetmıyo bı ıkı gun çorap doğumdan sonra ınsna üşüyo

bende hastane için gecelik sabahlık düşünüyorum ağustos sonu eylül başı olucak havalar sıcak olacak yüksek ihtimalle ama ne olur ne olmaz sabahlığıda almak şart bence bide diyorsun ya doğumdan sonra üşüyorsun diye pfff

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
teşekkür ederiz teyzeleri çok şükür bişeysi yok azcık başında kızarıklık var ama korku bize yetti :uzgun:

yeter valla... geçen yeğenim annemle odada oynuyor sanıyoruz henüz 15 aylık.... annem yine namaz kılıyormuş..... biz mutfaktayız....
bir anda aldı çocuğu geldi.....
- gitti çocuk...... dedi.
keremden ses çıkmıyor....
elini sıkıştırmış çekmeceye... katılmış kalmış....
annesi panik yapmadı.... oluyormuş öyle... ben koptum ama....
- gitti çocuk deyince....
babam geldi kopardı beni....anneme diyor ki...
- bir daha buraya gelmiyorsun....
bu çoçuğuda görmüyorsun.... :hihi::hihi::hihi:

-yapma baba yaaa... dedim...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Serapçım nike dan nasıl bir çanta aldın?

ben hastane için küçük bir bavul , bebeiş çantası içinde sırt çantası arıyorum herkes daha kullanışlı diyor.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
cnm yaa malzemeleri alıcam şekerleri değil ama yazn o sıcaklarda gidip alamam şimdi almak en iyisi nasılsa en fazla 4 ay bekliyecekler :) kendim yapmak istiyorum herşeyini
birde oda konusunda eşimle anlaşabilsek aklımda bişi kalmıcak ama hala oda konusunda uzlaşamadık

yap bakalım... ama fotosunu yükle heee... merak ederiz sonra...:panter:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bide kızlar burda bi arkdaşım var doğum yapmış olan dediki sabahlığı muhakkak al yürütüyorlar koridorda lazım oluyor birde evde giymek için eşofman altı al dedi çok lazım oluyor dedi en az 2 adet al der evde de rahat edersin dedi

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bide kızlar burda bi arkdaşım var doğum yapmış olan dediki sabahlığı muhakkak al yürütüyorlar koridorda lazım oluyor birde evde giymek için eşofman altı al dedi çok lazım oluyor dedi en az 2 adet al der evde de rahat edersin dedi

yürütüyorlar deyince diğer anlamda yürütüyorlar aklıma geldi (çalıyorlar) :hihi::hihi:
evet lazım hakikaten... ben çok üşürüm zaten..

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
havuzlu hana sormuştum eminönünde 70 tl idi, lohusa pijaması dimi içinde sabahlığı bile yok gerçe ben beyaz bir pijama alırsam saten sabahlığım var eğer olursa alayım diyorum...

aaa ben bakırköyde sormuştum 60 tl idi havuzlu han daha uygun olduğunu duymuştum ama daha pahalıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar