2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
iyi akşamlar kızlar :) herkes iyidir işallah.ben dün çok kötüydüm.akşam bi başağrısı tutmuştu.2 tane ağrıkesici içmtim ama kesmedi.sabaha anca geçti.bu akşam yine hafiften yoklamaya başladı.anlamıyorum neden böyle oluyo. :(

bugün günüm vardı.yani bendeydi.kısırı fazla kaçırdım.çok acıkmıştım ama.sonra oturamaz oldum tabi.öyle işte.

ha unuttum.dün çarşıya bi baktık ta fiyat araştırması yaptık arkadaşla hamiledaşımla.hastane çıkışı,zıbınlar felan.bi de lohusa pijama takımlarını sorduk.sabahlıklı istiyorum ben yani 3 parça.bi yerde sorduk yeniincinin 90 dı 70 olur dediler.fazla bulamadık gerçi küçük bi çarşımız olduğu için.hastane çıkışları normal 5 parçalı 9 lira dedi bi yer.tabi kalitesine göre artıyo fiyatlar.çıtçıtlı atletler 2 liradan başlıyo.fityatlar pek artmamış 5 yıl öncesine göre yani.7.aya gireyim öyle alırım diyorum.şimdi erken dha.topluca gider alırım artık.
gecmıs olsun canımm bendede war 3gundr bas agrısı yaa
canm sen ıstbdmydın carsı bızım carsımı
ben de uzanacağım canım...
anam ne bu boyle herkes uzanıyo yaaa
tembellestık yaaa:zonk:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Hu huuuu biz geldikkkkkk.....
Kimse yok muuuuuuuu??????
Kizlar noluyosunuz yaw silkelenin bi kendinize gelin canimmmmmm.....

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ben buralardayım canım hafta sonu istanbul a gittik giremedim nete.iştah aldı başını gidiyor-kop can boğazdan gelir ama yemek lazım

bizde iyiyiz canım iyi olmanıza sevindimmm.sen gene çok kilo almamıştın yanlış hatırlamıyorsam ben en son 8 di.şimdi tartılmak bile istemiyorum:eek:ys:

ooo dünür güle güle kullan yeni saçlarını.bende geçen haftalarda boyattım valla.kendini iyi hissediyorsan ne mutlu saana:sirin:

sağolasın datlumm iyi oluyo böyle arada değişiklik sen ne renge boyatmıştın

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
GÜNAYDIN KIZLARRR

Şahika daha iyi bir iş bulduğu için ve patronum ona vaadettiklerini yapmadığı için ayrılmaya karar vermiş Cuma sonmuş....

bizde yürümeye başladık 2 km kadar yürüyoruz yürümek şart başka yolu yok bence ama bende çok çabuk yoruluyorum ya, koca göbüşümle bişi yapamıyorum artık.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
GÜNAYDIN KIZLARRR

Şahika daha iyi bir iş bulduğu için ve patronum ona vaadettiklerini yapmadığı için ayrılmaya karar vermiş Cuma sonmuş....

bizde yürümeye başladık 2 km kadar yürüyoruz yürümek şart başka yolu yok bence ama bende çok çabuk yoruluyorum ya, koca göbüşümle bişi yapamıyorum artık.

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar :lululu: :lululu:

şahikaaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, daha benim bebek odası işini halledecedik, daha bana çin malı İFON alacadııııın .... :kptmya::kptmya::kptmya:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
GÜNAYDIN KIZLARRR

günaydın anneler......... biz geldikkkkkk:eek:ys::eek:ys:

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar :lululu: :lululu:

şahikaaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, daha benim bebek odası işini halledecedik, daha bana çin malı İFON alacadııııın .... :kptmya::kptmya::kptmya:

günaydıın kızlar!... günaydıın sizede...
umarım bugün güzel bir gün olur.
önce güzel bir kahvaltı sonra hep birlikteyiz yine... :sirin::sirin:

Tepki
50
selamün aleyküm arkadaşlar dün kötü çok kötü oldum oğlum efe merdıvenlerden düştü 8 yada 9 basamak elım ayağım titredi bağırdım komşum koştu sesıme çok şukur bişesi yok allahım ya mınnacık çocuk ya dışardan içeri giirmiycem dıye zırırl zırıl ağaldı tam kapıyı acarken elımdne hakçtı sanıyede oldu anlamdım bıle gıttığımız mısafırlıkte ay ne uslu ay ne guzel yıyo benım kızım bıse yemedı ona bak ben nazara ınanıyorum rabbim çocuklarımızı aılemızı nazardan muhafaza etsın

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
selamün aleyküm arkadaşlar dün kötü çok kötü oldum oğlum efe merdıvenlerden düştü 8 yada 9 basamak elım ayağım titredi bağırdım komşum koştu sesıme çok şukur bişesi yok allahım ya mınnacık çocuk ya dışardan içeri giirmiycem dıye zırırl zırıl ağaldı tam kapıyı acarken elımdne hakçtı sanıyede oldu anlamdım bıle gıttığımız mısafırlıkte ay ne uslu ay ne guzel yıyo benım kızım bıse yemedı ona bak ben nazara ınanıyorum rabbim çocuklarımızı aılemızı nazardan muhafaza etsın

cnm günaydın çokkk geçmiş olsun allah korumuş görülmez kaza diye buna diyorlar

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Ben hemen yazayım belki canlanırsınız.
Dün nike den aldığım çantam geldi...Nette göründüğünden daha büyük hem hastane çantası hemde doğum sonrası kullanıcam.
Bebeğin giyim eşyalarını+battaniye+bornoz tamamladım.
Kendi gecelik+nevresim takımı+pike takımı işimim hallettim.
Haftasonu park yatak ve kozmetik işinide tamamlıyorum
liste yavaş,yavaş şekilleniyor tabi daha çok eksik var...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

geçmiş olsun canım.... bişiyi yoktur inşallah.... çocuk bu malesef durduğu yerde durmuyor....:uzgun:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Dün nike den aldığım çantam geldi...Nette göründüğünden daha büyük hem hastane çantası hemde doğum sonrası kullanıcam.

cnm bende kıyafet bornoz ve battaniye işlerini hallettim 2 hafta sonra c.teside eminönüne gidip bebek şekeri yapacağım malzemeleri beşiği kaplıyacağımız kumaşı ve kendime gecelik takımı alacağım ya takımlar çok pahalı gecelik sabahlık 100 tlden başlıyor sen naıl bişi aldın ?

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

naptın kıızz.. ben daha bir don bile almadım kızanıma.... :hihi:
hayırlı olsun erkenden bitirmişsin...
resimlerini eklemiycekmisin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar