neyse bende uzanayım birazkaburgam batıyo da
ben de uzanacağım canım...
neyse bende uzanayım birazkaburgam batıyo da
gecmıs olsun canımm bendede war 3gundr bas agrısı yaaiyi akşamlar kızlarherkes iyidir işallah.ben dün çok kötüydüm.akşam bi başağrısı tutmuştu.2 tane ağrıkesici içmtim ama kesmedi.sabaha anca geçti.bu akşam yine hafiften yoklamaya başladı.anlamıyorum neden böyle oluyo.
bugün günüm vardı.yani bendeydi.kısırı fazla kaçırdım.çok acıkmıştım ama.sonra oturamaz oldum tabi.öyle işte.
ha unuttum.dün çarşıya bi baktık ta fiyat araştırması yaptık arkadaşla hamiledaşımla.hastane çıkışı,zıbınlar felan.bi de lohusa pijama takımlarını sorduk.sabahlıklı istiyorum ben yani 3 parça.bi yerde sorduk yeniincinin 90 dı 70 olur dediler.fazla bulamadık gerçi küçük bi çarşımız olduğu için.hastane çıkışları normal 5 parçalı 9 lira dedi bi yer.tabi kalitesine göre artıyo fiyatlar.çıtçıtlı atletler 2 liradan başlıyo.fityatlar pek artmamış 5 yıl öncesine göre yani.7.aya gireyim öyle alırım diyorum.şimdi erken dha.topluca gider alırım artık.
anam ne bu boyle herkes uzanıyo yaaaben de uzanacağım canım...
et w tawugun ne zararı warkıı
ben buralardayım canım hafta sonu istanbul a gittik giremedim nete.iştah aldı başını gidiyorcan boğazdan gelir ama yemek lazım
bizde iyiyiz canım iyi olmanıza sevindimmm.sen gene çok kilo almamıştın yanlış hatırlamıyorsam ben en son 8 di.şimdi tartılmak bile istemiyorumys:
ooo dünür güle güle kullan yeni saçlarını.bende geçen haftalarda boyattım valla.kendini iyi hissediyorsan ne mutlu saana:sirin:
GÜNAYDIN KIZLARRR
Şahika daha iyi bir iş bulduğu için ve patronum ona vaadettiklerini yapmadığı için ayrılmaya karar vermiş Cuma sonmuş....
bizde yürümeye başladık 2 km kadar yürüyoruz yürümek şart başka yolu yok bence ama bende çok çabuk yoruluyorum ya, koca göbüşümle bişi yapamıyorum artık.
GÜNAYDIN KIZLARRR
Şahika daha iyi bir iş bulduğu için ve patronum ona vaadettiklerini yapmadığı için ayrılmaya karar vermiş Cuma sonmuş....
bizde yürümeye başladık 2 km kadar yürüyoruz yürümek şart başka yolu yok bence ama bende çok çabuk yoruluyorum ya, koca göbüşümle bişi yapamıyorum artık.
günaydın anneler......... biz geldikkkkkkys:
ys:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar :lululu: :lululu:
şahikaaaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, daha benim bebek odası işini halledecedik, daha bana çin malı İFON alacadııııın ....
bizde uyuyalım azcık, kahvaltımızı yaptık...
selamün aleyküm arkadaşlar dün kötü çok kötü oldum oğlum efe merdıvenlerden düştü 8 yada 9 basamak elım ayağım titredi bağırdım komşum koştu sesıme çok şukur bişesi yok allahım ya mınnacık çocuk ya dışardan içeri giirmiycem dıye zırırl zırıl ağaldı tam kapıyı acarken elımdne hakçtı sanıyede oldu anlamdım bıle gıttığımız mısafırlıkte ay ne uslu ay ne guzel yıyo benım kızım bıse yemedı ona bak ben nazara ınanıyorum rabbim çocuklarımızı aılemızı nazardan muhafaza etsın
Kızlarrrrrrrrrrr
Neler oluyor bu topiğe inanamıyorum :ayk:
Doğuma kadar kimse kalmayacak sanırım :uzgun:
selamün aleyküm arkadaşlar dün kötü çok kötü oldum oğlum efe merdıvenlerden düştü 8 yada 9 basamak elım ayağım titredi bağırdım komşum koştu sesıme çok şukur bişesi yok allahım ya mınnacık çocuk ya dışardan içeri giirmiycem dıye zırırl zırıl ağaldı tam kapıyı acarken elımdne hakçtı sanıyede oldu anlamdım bıle gıttığımız mısafırlıkte ay ne uslu ay ne guzel yıyo benım kızım bıse yemedı ona bak ben nazara ınanıyorum rabbim çocuklarımızı aılemızı nazardan muhafaza etsın
Ben hemen yazayım belki canlanırsınız.
Dün nike den aldığım çantam geldi...Nette göründüğünden daha büyük hem hastane çantası hemde doğum sonrası kullanıcam.
Bebeğin giyim eşyalarını+battaniye+bornoz tamamladım.
Kendi gecelik+nevresim takımı+pike takımı işimim hallettim.
Haftasonu park yatak ve kozmetik işinide tamamlıyorum
liste yavaş,yavaş şekilleniyor tabi daha çok eksik var...
Ben hemen yazayım belki canlanırsınız.
Dün nike den aldığım çantam geldi...Nette göründüğünden daha büyük hem hastane çantası hemde doğum sonrası kullanıcam.
Bebeğin giyim eşyalarını+battaniye+bornoz tamamladım.
Kendi gecelik+nevresim takımı+pike takımı işimim hallettim.
Haftasonu park yatak ve kozmetik işinide tamamlıyorum
liste yavaş,yavaş şekilleniyor tabi daha çok eksik var...