2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
topic le ilgili bişey olduğunu sanmıyorum ama rehavet olabiilir malum hamilelik ilerledikçe daha çok uykumuz gelicek ağırlaşıcaz. hava ısındı buna bağlıyorum. biraz dışarı işleri hallediliyordur. alışınca havalara tekrar dewam ederiz. yoksa burda çeneleşmeden olmaz duramaz kimse

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
topic le ilgili bişey olduğunu sanmıyorum ama rehavet olabiilir malum hamilelik ilerledikçe daha çok uykumuz gelicek ağırlaşıcaz. hava ısındı buna bağlıyorum. biraz dışarı işleri hallediliyordur. alışınca havalara tekrar dewam ederiz. yoksa burda çeneleşmeden olmaz duramaz kimse

tabi tatlım kesinlikle topicle ilgili bir durum değil herkeste bir uyuşukluk bir yorgunluk hali var aldı başını gitti sadece geçer en kısa zamanda

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Kızlarrrr ne oldu bize böyle.
Topik çok sessiz biz çok bezgin nereye gidiyoruz :iyyyy:

havalar güzelleşti.. tabi belki ondan da olabilir... ama artık sıkıntılarımızda azaldı farkındaysanız... bulantı yok bişi yok... rahatız... paylaşıcak şeyler azaldı....
ama ben kendi adıma kardeşimin düğünü dolayısıyla işleri ve forumu sonraya bırakmıştım... o yüzden ilgilenemedim.... :uzgun::uzgun:

Amman hem de ne sıkıcı. hiçbişi kesmiyo sıkıntımı. yemek yedim o bile iyi gelmedi düşün:sinifsinif:
sana komik gelen bişiler izle.biraz keyfin yerine gelir...:sirin::sirin:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cnm sana bişe sorucam baby jemin boğulma önleyici yastığını aldım sence iyimi ettim

2 yaşına kadar yastık kullanımını önermiyolar omurga gelişimi açısından. alınmış alınmıştır, 2 yaşından sonra kullanırsın güzel bi ürün bence, delikli de mi.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
slm anneler nasılsınız bakalım biz yeni annemden geldik kociş evde uyuyormuş uyandırmadım sizin yanınıza geldim yemegimi de koydum havada çok güzel bugün burda hiç eve giresim gelmedi iyice sokakçı oldum ya

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
ben almıcaktım ama kayınvalidem yorgan ve yastık almış gelmiş sağolsun. bir de aldığım uyku setinin icinden de cikti bi tane, ama benim kararım yastık almamaktı.

o yastıklar her şekilde kullanılır cnm ya ben vereyim en iyisi çünkü bu anca 1 yaşına kadar kullanılır gibime geliyor neyse cnm çok teşekkür ederim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
slm anneler nasılsınız bakalım biz yeni annemden geldik kociş evde uyuyormuş uyandırmadım sizin yanınıza geldim yemegimi de koydum havada çok güzel bugün burda hiç eve giresim gelmedi iyice sokakçı oldum ya

fırsatın varsa ne güzel canım girme eve, ben de çalışmıyo olsam gezer durudum annemle, hayalim bu zaten.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
selam güzel anneler ve bebişleri biz ggeldik kociş gene hastalandı onla ilgilendik oğluşumla.oğluşumda beni yormaya başladı iyice.nefes almam bile değişti yahu.karnım çok gergin üstümdeki herşeyi atasım var halbuki bolda giyiniyorum benim gibi olanınız var mı acaba

çok yediğim zaman acayip geriliyo benim karnım çok yiyorum ama kilo almamışım 60 da duruyorum 6 ayda 4 kilo :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar