ben yemege cikiyorum arkadaslar. ogleden sonra gorusmek uzere.
selam güzel anneler ve bebişleri biz ggeldik kociş gene hastalandı onla ilgilendik oğluşumla.oğluşumda beni yormaya başladı iyice.nefes almam bile değişti yahu.karnım çok gergin üstümdeki herşeyi atasım var halbuki bolda giyiniyorum benim gibi olanınız var mı acaba
canım normal bunlar hele birde son ayı gör sen ama allah kolaylığını veriyor birde doğum olduktan sonra öyle bir rahatlıyorsunki anlatamam sana
arkadaşlar benim eşim çok vurdum duymaz hiç bana yardım etmiyor napsam ki acaba :uzgun:
sende yapma dicem ama bu defa da olmaz bence konuş birazcık canım artık hızla büyümeye başlıyoruz çünkü.herşey yavrularımız için!!
evet canım ya yapmıyım diyorum ama dağınık ve pis bir yerde duramıyorum ben yapmadan dayanamıyorum :acep: ama bulucam bi çare:sirin:
feyrukanın dediği gibi bazı erkekler dediğim dedik oluyo değiştiremiyosun ama ben yine de her erkeğin bir zayıf tarafının olduğuna inanıyorum yani karısının etkileyebileceği bi yanı olduğuna valla ben ne yapıp edicp bizimkini iyice bağladım bensiz bi yere gitmiyo hatta seni de yollamam annenlere faşan birliklte gitcez diyoo benim de hoşuma gidiyo tabiki-rgulu-rgulu-rgulu
evet canım ya yapmıyım diyorum ama dağınık ve pis bir yerde duramıyorum ben yapmadan dayanamıyorum :acep: ama bulucam bi çare:sirin:
cnm ben geçen gün isyan ettim benimki temizliğe yardım edio çamaşır bile yıkamış düşün:d azcık iş yaparken ayyyy falan de otur karnım ağrıdı de bak bebeğe bişi olucak korkusundan kaç takla atıyor :d
tabi bunu 15 günde bir falan tekrarlar yoksa hemen unutuveriolar
ewe temizlikçi alacağını söyle. her 10 güne 100 lira bayılırsa tıpış tıpış işin ucundan tutar
ben yemeğe gidiyim çok midem bulandı belki yemek yeyince geçer:acep: hepinizi öptüm
Kızlarrrr ne oldu bize böyle.
Topik çok sessiz biz çok bezgin nereye gidiyoruz :iyyyy: