2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
selam güzel anneler ve bebişleri biz ggeldik kociş gene hastalandı onla ilgilendik oğluşumla.oğluşumda beni yormaya başladı iyice.nefes almam bile değişti yahu.karnım çok gergin üstümdeki herşeyi atasım var halbuki bolda giyiniyorum benim gibi olanınız var mı acaba

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
selam güzel anneler ve bebişleri biz ggeldik kociş gene hastalandı onla ilgilendik oğluşumla.oğluşumda beni yormaya başladı iyice.nefes almam bile değişti yahu.karnım çok gergin üstümdeki herşeyi atasım var halbuki bolda giyiniyorum benim gibi olanınız var mı acaba

canım normal bunlar hele birde son ayı gör sen ama allah kolaylığını veriyor birde doğum olduktan sonra öyle bir rahatlıyorsunki anlatamam sana

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
canım normal bunlar hele birde son ayı gör sen ama allah kolaylığını veriyor birde doğum olduktan sonra öyle bir rahatlıyorsunki anlatamam sana

şimdiden çok zorlanmaya başladım inşallah dediğin gibi olur ya.son ayları tahmin bile edemiyorum bu durumda.gerçi bebişler sağlıklı olsunda annişler bi şekilde çekecek bu durumu

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
evet canım ya yapmıyım diyorum ama dağınık ve pis bir yerde duramıyorum ben yapmadan dayanamıyorum :acep: ama bulucam bi çare:sirin:

cnm ben geçen gün isyan ettim benimki temizliğe yardım edio çamaşır bile yıkamış düşün:d azcık iş yaparken ayyyy falan de otur karnım ağrıdı de bak bebeğe bişi olucak korkusundan kaç takla atıyor :d
tabi bunu 15 günde bir falan tekrarlar yoksa hemen unutuveriolar :D

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
feyrukanın dediği gibi bazı erkekler dediğim dedik oluyo değiştiremiyosun ama ben yine de her erkeğin bir zayıf tarafının olduğuna inanıyorum yani karısının etkileyebileceği bi yanı olduğuna valla ben ne yapıp edicp bizimkini iyice bağladım bensiz bi yere gitmiyo hatta seni de yollamam annenlere faşan birliklte gitcez diyoo benim de hoşuma gidiyo tabiki-rgulu-rgulu-rgulu

süpersin valla, tebrik ediyorum seni. bence de kadın isterse erkeği parmağında oynatır ama işte akıllı olmak lazım. bende de o akıl, cilve, naz..... yok napalım :-(((

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
evet canım ya yapmıyım diyorum ama dağınık ve pis bir yerde duramıyorum ben yapmadan dayanamıyorum :acep: ama bulucam bi çare:sirin:

dün kocişe söyledim artık bundan sonra iş yapamam rahatlıkla diye.çünkü hareket etmem artık rahat değil.ama kocişe de kıyamam sanırım hastalanıp duruyor çok koşturuyor iş yerinde.ama siz benden farklısınız çalışıyorsunuz o yüzden maddi imkanlar dahilinde eve kadın almak sanırım :kedim:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
cnm ben geçen gün isyan ettim benimki temizliğe yardım edio çamaşır bile yıkamış düşün:d azcık iş yaparken ayyyy falan de otur karnım ağrıdı de bak bebeğe bişi olucak korkusundan kaç takla atıyor :d
tabi bunu 15 günde bir falan tekrarlar yoksa hemen unutuveriolar :D

vallahi yi fikir canım sağol
ewe temizlikçi alacağını söyle. her 10 güne 100 lira bayılırsa tıpış tıpış işin ucundan tutar

buda güzel hatta alıyım ödesin :3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar