2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
oh oh süper, konaka gel bari de vapurla git canım nasıl olur? terapi gibi, bir de mis gibi çay içersin vapurda. kız kansızım diyo, ben çay iç diyorum o da hoş yaaaaani.

Ya ben yanlış hatırlamışım o zaman kivim geldi diye. offfffffff.

geçmezdi bu günler canım yaaa.

içiyorum çay zaten canım yaa...içmem mi demir hapından sonra 2 saat geçiyo o zaman pek sorun olmazmış... çook sewwerim çayıı dayanamam

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
slmm arkadaşlar. sağlık ocağı kontrolümüzü yaptırıp geldik. idrar ve kan testi yapıldı. sonuçlar yarın çıkıcak. tetanoz aşımızı olduk. hiiiiçççç ağrımadıı. 2 saat oldu yaptıralı ama sanki yapılmamış gibi. boşuna korkmuşum. 10 haziranda 2. doz var. sonraaaa bebeğimin kalp atışlarını dinledik ebe hanımla. kilom tansiyonum herşey normal. yarına saat 16:00 ya da doktor kontrolümüzü aldık. gidip bebeğimizi görelim tahlil sonuçlarımızıda alalım. yani yarın aylık karne günümm bebeğime nasıl bakmışım doktorlar not vericek gibi hissediyorumda kontrol sonralarını

Tepki
50
selamün aleykum annecikler inş hepınuz iyisinizdire benim kemıkler sızlıyo kan hapım bıttı tekde gıdemıyorum ay ya efe olmasa neyse yavaş yavaş gıdıcemde inş yarın hallederim yahu perle ılk sayfada panoda ben yokum sat 26 yaş 28 istanbul bebiş kız ismi nasıbse merve muhtemel doğum 2 eylül :sila:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
slmm arkadaşlar. sağlık ocağı kontrolümüzü yaptırıp geldik. idrar ve kan testi yapıldı. sonuçlar yarın çıkıcak. tetanoz aşımızı olduk. hiiiiçççç ağrımadıı. 2 saat oldu yaptıralı ama sanki yapılmamış gibi. boşuna korkmuşum. 10 haziranda 2. doz var. sonraaaa bebeğimin kalp atışlarını dinledik ebe hanımla. kilom tansiyonum herşey normal. yarına saat 16:00 ya da doktor kontrolümüzü aldık. gidip bebeğimizi görelim tahlil sonuçlarımızıda alalım. yani yarın aylık karne günümm bebeğime nasıl bakmışım doktorlar not vericek gibi hissediyorumda kontrol sonralarını

geçmiş olsun canım sende atlattın ne güzel.yarında gör bakalım bebişini nasılmış :eek:ys::eek:ys:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selamün aleykum annecikler inş hepınuz iyisinizdire benim kemıkler sızlıyo kan hapım bıttı tekde gıdemıyorum ay ya efe olmasa neyse yavaş yavaş gıdıcemde inş yarın hallederim yahu perle ılk sayfada panoda ben yokum sat 26 yaş 28 istanbul bebiş kız ismi nasıbse merve muhtemel doğum 2 eylül :sila:

aleyküm selam canım iyiyiz biz sen nasılsın.aile hekimine yazdrsan ilacı olmazmı :acep::acep:

Tepki
72
Günaydın tosun analar ve onalrın dünya güzeli bebeleri -ciko

Nasılsınız ???

Herkes iyidir umarım :gulbis:

Dün sıpıcıma ufak tefek bişiler aldık ilk kez.

Magaza sahibinden askı istedim , malum biz beb askılarını kaldıralı en az bi 6 yıl oldu.

Bana aşağıda linkini gördüğünüz ürünün 5 li olanından verdi. Süper bişi kızlar. Üst üsste buruşmadan 5 tane tulum asabiliyorsunuz tek askıya. Nerden nasıl bulurum 5 lisini bilmiyorum ama , bir dünya mini mini kıyafet olacağı ve hepsi ütülendikten sonra asılacağı için böyle bir ürün bizim için bulunmaz nimet olur .

Var mı aranızda bunlardan temin edebileceğimiz bir magaza adı falan bilen. Ben fabrikasını buldum ama perakende satarmı bilmem . Ahanda ürün

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın tosun analar ve onalrın dünya güzeli bebeleri -ciko

Nasılsınız ???

Herkes iyidir umarım :gulbis:

Dün sıpıcıma ufak tefek bişiler aldık ilk kez.

Magaza sahibinden askı istedim , malum biz beb askılarını kaldıralı en az bi 6 yıl oldu.

Bana aşağıda linkini gördüğünüz ürünün 5 li olanından verdi. Süper bişi kızlar. Üst üsste buruşmadan 5 tane tulum asabiliyorsunuz tek askıya. Nerden nasıl bulurum 5 lisini bilmiyorum ama , bir dünya mini mini kıyafet olacağı ve hepsi ütülendikten sonra asılacağı için böyle bir ürün bizim için bulunmaz nimet olur .

Var mı aranızda bunlardan temin edebileceğimiz bir magaza adı falan bilen. Ben fabrikasını buldum ama perakende satarmı bilmem . Ahanda ürün

ben de bilemiyorum ki canım nerden bulunur, ama güzelmiş, ozellikle kücük dolaplar icin ideal hatta de mi. sagol paylasim icin.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar benim kurutma makinem var, bebeişin kıyafetlerini tekrar ütülemem gerekir mi sizce?

çok kırışık çımıyo makineden ama kumaşına göre gerekebilir bence ütülemen canım. genelde mikropları kırmak icin utulenir ama kurutma zaten kırıyodur mikropları. sen estetik acidan ister utulersin ister utulemz, elinle soyle bi duzeltir kaldirirsin.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
çok kırışık çımıyo makineden ama kumaşına göre gerekebilir bence ütülemen canım. genelde mikropları kırmak icin utulenir ama kurutma zaten kırıyodur mikropları. sen estetik acidan ister utulersin ister utulemz, elinle soyle bi duzeltir kaldirirsin.

ütülenmesi gereknleri dediğin gibi ütülerim ama iç çamaşırı badi tarzı şeyleri dediğin gibi ütülemem. çok sıcakta kurutuyor valla banyo hamam gibi oluyor ben kışın kurutma çalışınca banyoya giriyorum süper bişi :sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar