karanfilimm
Aktif Üye
Ben kaçıyorum kızlar,çok öptüm hepinizi:sirin:
görüsrsz esarcıgımmmm
Ben kaçıyorum kızlar,çok öptüm hepinizi:sirin:
ya oglumdan kaynaklanıyo cok hareketlı dunden berı yaa-rgulu-rgulu
annesıne hareketlendrdıı bırazdan kolları sıwamam lazımmm:2:
boşver Özgecim canın isteyince yaparın olmaz mı?bende kalkıp bişeyler yapsam iyi olacak ama canım istemiyorys:
ys:
oh oh süper, konaka gel bari de vapurla git canım nasıl olur? terapi gibi, bir de mis gibi çay içersin vapurda. kız kansızım diyo, ben çay iç diyorum o da hoş yaaaaani.
Ya ben yanlış hatırlamışım o zaman kivim geldi diye. offfffffff.
geçmezdi bu günler canım yaaa.
boşver Özgecim canın isteyince yaparın olmaz mı?
slmm arkadaşlar. sağlık ocağı kontrolümüzü yaptırıp geldik. idrar ve kan testi yapıldı. sonuçlar yarın çıkıcak. tetanoz aşımızı olduk. hiiiiçççç ağrımadıı. 2 saat oldu yaptıralı ama sanki yapılmamış gibi. boşuna korkmuşum. 10 haziranda 2. doz var. sonraaaa bebeğimin kalp atışlarını dinledik ebe hanımla. kilom tansiyonum herşey normal. yarına saat 16:00 ya da doktor kontrolümüzü aldık. gidip bebeğimizi görelim tahlil sonuçlarımızıda alalım. yani yarın aylık karne günümm bebeğime nasıl bakmışım doktorlar not vericek gibi hissediyorumda kontrol sonralarını
selamün aleykum annecikler inş hepınuz iyisinizdire benim kemıkler sızlıyo kan hapım bıttı tekde gıdemıyorum ay ya efe olmasa neyse yavaş yavaş gıdıcemde inş yarın hallederim yahu perle ılk sayfada panoda ben yokum sat 26 yaş 28 istanbul bebiş kız ismi nasıbse merve muhtemel doğum 2 eylül :sila:
Günaydın tosun analar ve onalrın dünya güzeli bebeleri -ciko
Nasılsınız ???
Herkes iyidir umarım :gulbis:
Dün sıpıcıma ufak tefek bişiler aldık ilk kez.
Magaza sahibinden askı istedim , malum biz beb askılarını kaldıralı en az bi 6 yıl oldu.
Bana aşağıda linkini gördüğünüz ürünün 5 li olanından verdi. Süper bişi kızlar. Üst üsste buruşmadan 5 tane tulum asabiliyorsunuz tek askıya. Nerden nasıl bulurum 5 lisini bilmiyorum ama , bir dünya mini mini kıyafet olacağı ve hepsi ütülendikten sonra asılacağı için böyle bir ürün bizim için bulunmaz nimet olur .
Var mı aranızda bunlardan temin edebileceğimiz bir magaza adı falan bilen. Ben fabrikasını buldum ama perakende satarmı bilmem . Ahanda ürünZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar benim kurutma makinem var, bebeişin kıyafetlerini tekrar ütülemem gerekir mi sizce?
çok kırışık çımıyo makineden ama kumaşına göre gerekebilir bence ütülemen canım. genelde mikropları kırmak icin utulenir ama kurutma zaten kırıyodur mikropları. sen estetik acidan ister utulersin ister utulemz, elinle soyle bi duzeltir kaldirirsin.
herkeze tünaydın arkadaşlar nasılsınız ces dün yoktun bu gün nasılın
kızlar benim kurutma makinem var, bebeişin kıyafetlerini tekrar ütülemem gerekir mi sizce?
iyiyim canım, dün çok yogundum da o yuzden pek giremedim. sen nasılsın?
benimde bu gün pek keyfim yok midem bulanıyor ancak açabildim birazda yoğunum hamilelik ilerledikçe çalışmakta zor oluyor