2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
bizde geldikkkk....çok uyuyamasakta dinlendi kemiklerimiz azcık...
şimdi dr. amcaya hazırlık yapıcaz... anneanneye kahvaltıya gidicez, 14:30da karşıyakada olucaz, ordanda egs falan dayımız gezdirir biz azcık, karnımızı doyururuz... ohhh sefam olsunnn

ooooo masallh sana canım guzel bı gune baslıyorsunn
bende bugunn temzlık yapacagım azıcık ew hanımı olayımm::nk::nk::nk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay okudukça dogurasın geliyo 3-5 tane. Allahım zaman cabucak gecsin nolur da gelsin kucaklarımıza paşalarımız prenseslerimiz. hasretim coştu kızlar, iş yerinde olmasam hüngürdicem şimdi. pek çok fena oluyorum galiba. dogurmak istiyorum

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ay okudukça dogurasın geliyo 3-5 tane. Allahım zaman cabucak gecsin nolur da gelsin kucaklarımıza paşalarımız prenseslerimiz. hasretim coştu kızlar, iş yerinde olmasam hüngürdicem şimdi. pek çok fena oluyorum galiba. dogurmak istiyorum

Az kaldı canım sabret çok yakında kucağımıza alıp kokularını içimize çekeceğiz
küçük mucizelerimizi

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
iyyiim canım bugün kendimi sokaklara atayım diyorum kızıma yeni ciciler almak istiyorum-ciko-hmm
sen nasılsın?
bende ıyım canım bugunn ewdeyım cok sukurr-ciko-ciko
bıraz temızlık yapayım baya ıs bırıktı esımın camasrları kırlede yıkanmayı beklıyo
ooo sen gez cnm al tabı kzıına cıcılerr

ayyy cess banada gelıyo bazen dogurma askıı
hergece oglumun yanımda hayalıyle uyuyommm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Az kaldı canım sabret çok yakında kucağımıza alıp kokularını içimize çekeceğiz
küçük mucizelerimizi

ayyy cess banada gelıyo bazen dogurma askıı
hergece oglumun yanımda hayalıyle uyuyommm

Nasıl bi tutkuysa, beklemek cok yoruyo beni valla arkadaşlaırm, biraz önce zaman su gibi akıyo dedi ya biri, bana da zaman hiç geçmiyomuş gibi geliyo.

Zaman geçirmek icin kendime bişi bulmam lazım, çalışıyor olmak, işe gelmek yyetmiyo bana cunku projecilik biraz durgun bi meslek, her zaman yogun olmuyosunuz. oyle zaman oluyo ki ha evde oturmusuuun, ha isyerinde oturmussun o kadar bos. Insallah bu yaz bi stajyerim olur diye dusunuyorum, oyalanirim onla. geçen sene 2 tane citir kizim vardi, çok hoş zamanlar geçirtmişlerdi bana, çok tatlılardı, inşallah yine gelir birilieri.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bende de hamilelikte böle oldu, bi anlam veremiyorum.eşimle kavga edip uruyorum. dün istediğim kanalı açmadı diye kabloları koparmayı denedim kumandayı fırlattım anlayacağınız kriz gçirdim sonra da tabii ki ağladım :-(((

naptın kııız... sakin ol...
Hep böyle olacak sanıp fazla dikkat etmiyordum ben.
Artık anladım dikkat etmek şartmış!
Dediğin gibi normal doğum için özellikle dikkatli olmalıyız.
Hayırlısı bakalım,kilo yönünden en tehlikeli aylardayız:acep:
evet canım dikkat etmemiz gerek... fakat yememiz gerekenleride ihmal etmememiz gerekli .... :panter:

günaydın kızlarrrr...

ne güzel tatilden bahsediyosunuz mayoların ikisinede bayıldım ces hele kırmızı çok şirinmiş fiyatları nasıl peki?

pıffff işyerinde bi kaç kişiyi boğup mahkemede hamilelikten dolayı yırtarmıyım -rgulu diye düşünmeye başladım sabır diliyorummmmm
yırtmazsın canım.... kanunlar önünde son haftalara kadar izin hakkımız bile yok...:sinifsinif:

ben de 52 kiloula hamile kaldım şuan 57 kiloyum ama dediğin gibi hızla kilo alınıyo bu zamanlar
bu sabah tartıya çıktım hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri 8 kg almış ve 60 kg olmuş bulunmaktayım ve önümde daha 18 hafta var yani 9 kilo daha demek buda toplamda en az 17 kilo alıcak olmam demek :uzgun:
kabuslardayım :mendil::mendil:
kızlar kiloları bu kadar takmayın yaa...sürekli de tartılmayın bence ayda 1 tartılın.... vede aralar da atıştırıcağınız şeyler... yoğurt,meyva felan olsun...
ben öyle yapıyorum valla....-ciko-ciko

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Nasıl bi tutkuysa, beklemek cok yoruyo beni valla arkadaşlaırm, biraz önce zaman su gibi akıyo dedi ya biri, bana da zaman hiç geçmiyomuş gibi geliyo.

Zaman geçirmek icin kendime bişi bulmam lazım, çalışıyor olmak, işe gelmek yyetmiyo bana cunku projecilik biraz durgun bi meslek, her zaman yogun olmuyosunuz. oyle zaman oluyo ki ha evde oturmusuuun, ha isyerinde oturmussun o kadar bos. Insallah bu yaz bi stajyerim olur diye dusunuyorum, oyalanirim onla. geçen sene 2 tane citir kizim vardi, çok hoş zamanlar geçirtmişlerdi bana, çok tatlılardı, inşallah yine gelir birilieri.

cok ıyı anlıyorum canım ama bak gectı zamn 6.aya gırdık yaa sunun surası ne kaldıkı dımı ama
serapın cızelgesıne baksana nasılda ılerlemıssız
az kaldı cesımm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cok ıyı anlıyorum canım ama bak gectı zamn 6.aya gırdık yaa sunun surası ne kaldıkı dımı ama
serapın cızelgesıne baksana nasılda ılerlemıssız
az kaldı cesımm

benim yarın 6 ayım doluyo bile ama yine de zaman mevhumunu kaybetmisim gibi geliyo. hayırlısıyla canım insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar