2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
afiyet olsun pembişçim. ben de yedim ama inanılmaz bi tatlı istegi var icimde. ama yememem de lazım cunku çarşamba leker yüklemem var, beyaz pilavımı bile bitirmedim öğlen. ama ne yesem acaba canım çok tatlı istiyo.

meyve ye en iyi ces:)

kızlar yeni bikaç cici badi ekledim:hihi::findikim:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
afiyet olsun pembişçim. ben de yedim ama inanılmaz bi tatlı istegi var icimde. ama yememem de lazım cunku çarşamba leker yüklemem var, beyaz pilavımı bile bitirmedim öğlen. ama ne yesem acaba canım çok tatlı istiyo.

cess 1 kavonaza yakın çikolata yedim yarasın oğluşuma ama bende kilo yapcak kesin:cikolata: durdurabilsem kendimi keşke.tebrik ediom seniii

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarr ne ağırlaşması yaaa ben günde en az 1 saat yürüyorum hemde boş boş sırf spor olsun die birde primanın verdiği bir cd var ordaki yogo hareketlerini yapıorum hamilelikte yoga diye bir bölümü var cd nin :D inanın bunları yapmadığım zamanlarda daha yorgun oluyorum önemli olan pes etmemek ve hareket etmek pes edip yatarsak bir daha kalkamayız :ilknur::ilknur:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dün ben yemeğimi meyvemi dondormamı yedim... 2-3 saat sonra babamın şeker ölçme makinasıyla şekerime baktırdım.126 çıktı...
çok mu acaba?

valla ben hiç bilmiyorum bu değerleri. daha da kimse yaptırmadı galiba yüklemeyi de mi?

meyve ye en iyi ces:)

kızlar yeni bikaç cici badi ekledim:hihi::findikim:

az sonra kalkıp hazırlıyım bari kendime meyce İncicim. cicilerin linkini koysana bulcak diye ugrasmiyim simdi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cess 1 kavonaza yakın çikolata yedim yarasın oğluşuma ama bende kilo yapcak kesin:cikolata: durdurabilsem kendimi keşke.tebrik ediom seniii

hiiiiiii hem de cikolata yedin haaaaaaa, ay çok fenasın. kilo yapsın önemli degil de ben şekerden çok korkuyorum, çünkü babannem ileri derece şeker hastası benim, bende de çıkabilir yani. insulin kullanmak istemiyorum hamile hamile.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlarr ne ağırlaşması yaaa ben günde en az 1 saat yürüyorum hemde boş boş sırf spor olsun die birde primanın verdiği bir cd var ordaki yogo hareketlerini yapıorum hamilelikte yoga diye bir bölümü var cd nin :D inanın bunları yapmadığım zamanlarda daha yorgun oluyorum önemli olan pes etmemek ve hareket etmek pes edip yatarsak bir daha kalkamayız :ilknur::ilknur:

hamile kaldımm hafifledim diyosun yane :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

derus

Aktif Üye
Tepki
123
kızlar bende de aşırı tatlı isteği var ya ve dayanamayıp yiyorum ama korkuyorumm

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
hamile kaldımm hafifledim diyosun yane :)

çaktırma kızlar şimdiden pes etmeye başladı birilerinin onları gaza getirmesi lazım tabikide bebek olmadan önceki gibi atik olamayız ama şimdiden ağırlaştık dersek ağustosta yataklardan kalkamayız ohhh hadi kalkın yürüyün gezin bakiim :)

kızlar bende de aşırı tatlı isteği var ya ve dayanamayıp yiyorum ama korkuyorumm

bendede var cnm tatlı isteği bende tutmuyorum kendimi yiyorum sadece şeker yüklemesi yapılmadan 1 gün önce tüketmememiz gerekiyormuş kalan zamanlarda aşırıya kaçmazsak ve özellikle şekerle ilgili bir hastalığımız yoksa sorun değilmiş

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ben heyecanla rapor alacağım tarihi bekliyorum. doğumdan 8 hafta öncesinde raporumu alcam ondan sonra da çalışmayacağım zaten

çalışabilecek durumda olduktan sonra gelicem doğurana kadar. bebekten sonrada 3 ay ewdeyim. sonra dewam çalışmaya. izinli olduğum sürece maaş alamayacağım bu arada

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
e ama devlet verecek sigorta primin üzerinden.

sigortalı çalışmıyorummki. allahtan eşimin sigortası var ondan faydalanıyorum. ewlenmeden öncede babamdan faydalanıyordum. adamlar işine gelirse diyo. elimiz mahkumm. ama allah var maaşım asla sekmez. sigortam dışında artı artı artı iyi bir yer burası. müyaptı rtüktü derken vergilerden belimizi doğrultamıyoruz radyo olarak

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ya ben son aylarımı evimde kafama göre geçirmek istiyorum. egzersizimi yapmak, canım istediğinde uyumak, canım istediğinde çıkıp dolaşmak...... o nedenle izni olduğu gibi kullanacağım inşlh. aslında paraya da ihtiyacım var ama napalım, birdaha yaşayamayacağım bu günleri. rahat geçireyim istiyorum. tek üzüldüğüm evimde internetin olmaması :-(((

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sigortalı çalışmıyorummki. allahtan eşimin sigortası var ondan faydalanıyorum. ewlenmeden öncede babamdan faydalanıyordum. adamlar işine gelirse diyo. elimiz mahkumm. ama allah var maaşım asla sekmez. sigortam dışında artı artı artı iyi bir yer burası. müyaptı rtüktü derken vergilerden belimizi doğrultamıyoruz radyo olarak

Anladım canım, tabi eşinin sigortasından faydalanman iyi ama senin bi emeki maaşın olmıcak ilerde, en azından bireysel emeklilik yaptır bari ne dersin?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya ben son aylarımı evimde kafama göre geçirmek istiyorum. egzersizimi yapmak, canım istediğinde uyumak, canım istediğinde çıkıp dolaşmak...... o nedenle izni olduğu gibi kullanacağım inşlh. aslında paraya da ihtiyacım var ama napalım, birdaha yaşayamayacağım bu günleri. rahat geçireyim istiyorum. tek üzüldüğüm evimde internetin olmaması :-(((

tatlım bağlatırsın eve de olmadı, ya da kablosuz interneti olan bi komşundan rica edersin olmaz mı? gerçi o zaman bir de bilgisayar gerekcek eve, o da çok masraf olur di mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar