selam canım geçmişi okuyordum
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım
Hepimizin anneler günü kutlu mutlu olsuunnnn-ciko
selam canım geçmişi okuyordum
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım
HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN KIZLAR SEVGİYLE MUTLULUKLA KALIN
ardila, esila4, mervecik Selam kızlaarrrrr:cicek::cicek::cicek:
selam esracım nasılsın?anneler günün kutlu olsun
Selam canım,iyiyim sen nasılsın?
Topic bekçisi gibi oldum bugün:zuzu:
Senin de anneler günün kutlu olsun-ciko
eşin çalışıyormu canım bugün
Evet canım,19.30 gibi gelecek,kayınvalidemlere gideceğiz-ciko
oh oh ne güzel canımm :lilav::lilav::lilav:
ben konyayı çokm severim güzeldir doğan çantada gerçekten kaliteli güle güle kullansın annelerinizhmm burda okudun demek güzel mi konyamız evet oranın malları iyi oluyor senelerce kullanılıyor
cok mutluyum, inanılmaz mutluyum, anlatayım da acılayım azcık cici anneler
uyandım sabah eşimden önce, mutfaga girdim aç karna hapımı içmekiçin masanın üstünde vazoda kırmızı güller, tomurcukları daha cok ama ( düşünülmüşte öyle alınmıştır mutlaka ) vazonun önünde not "hayatında bir ilk daha karıcığım, ilk anneler günün kutlu olsun" :lilav:
ben kocaman gülümsemeyle duşa girdim cıktım, interneti açmaya geldim odaya, orta sehbanın üzerinde bi kutu,üstünde not "henüz adını tam bilmediği oğlun Ömür' den paketi kötü yapılmış bir kutucuk ( öğrenecek annesi!!! ) " tabi bende kahkahayla karısık kocaman gülümseme daha. actım paketi bir not daha işte bu beni kopardı ya " Ömrüm, oğlumuz dedi ki: "baba, sana ve anneme o vefakar,güzel anneme kavuşamadım ama lütfen benim için ona bir hediye al ve benim için yaptıkları her şey için teşekkür etme fırsatı ver bana ne olur! " Elçiye seval olmazmış..! seni çok seven kocan ve oğlun "" notun arkasında da "herşeyiyle sana ait olan, hayatındaki iki erkek" bu son cümleyle ben salya sümük ağlayarak uyuyan kocama kostum ıslak saclarımla öptüm öptüm ağladım yaa :gitme::gitme::gitme: ben nasıl layık olucam böyle bi kocaya hep düşünürdüm, bugun daha bi düşünmeye başladım -hmm-hmm
Sen ne yapıyorsun,evde mi eşin??
selam kızlar nasılsınız bi geçmişe bakayım 2 gündür giremedim evde yoktum
selam kızlar nasılsınız bi geçmişe bakayım 2 gündür giremedim evde yoktum
iyiyiz canım sen nasılsın.geçmişte fazla bişey yok haftasonu olduğu için çabuk bitirirsin
evde canım 2 gündür bizim yaramaz oğlan oynamıyordu korktum sabah dr a gittim :lilav::lilav: halinden keyfinden memnundu tembelliğinden oynamıyormuş yaramaz oğlum içim çok rahat etti.sonra biraz dışarıda gezdik sonrada eve geldik eşim saolsun sadece anneler günün kutlu olsun dedi o kadar önceden hediye al dememe rağmen benimde moralim bozuldu öyle pc de oturuyorum ne yapıyım :uzgun::uzgun:
ben de iyiyim canım eşimi gönderdim bi size bakayım dedim okumam gereken 100 sayfa var
Hoşgeldin canım,nerelerdeydinnnnnn
Canım üzülme ya,bak benim eşim kutlamadı bile
Ama ben beklemiodum zaten,sen de sıkma canını lütfen:lilav:
Canım üzülme ya,bak benim eşim kutlamadı bile
Ama ben beklemiodum zaten,sen de sıkma canını lütfen:lilav: