2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Anne kime denir, Baba kimdir?
‎> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.

.............veee
> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
doktor amcamıza gittik bugün, ayrıntılımızı yaptırdık....

oğlum 26 cm 360 grammış, hafta ile çok uyumluymuş doktor amcamız herşey süper canavar gibi dedi, tetenoz aşısını önermedi bileklerim şişti dedim tuzu kesmem mi lazım diye sordum tansiyonumu ölçü gerek yok dedi, hamlilelikte tuz kesmeyi ancak tansiyon yüksekliğinde istiyoruz dedi aniden tuz kesilmesi doğru değilmiş kızlar 1 kilo almışım yavrum kıpır kıpırdı bize ayağının tabanını gösterdi sonra doktor çok güzel surat pozu yakaldı yandan bize poz verdi güzel evladım yaaa. kan uyuşmazlığı testimiz var bu ay.
bu düzgün amcamızın ultrasonu birazdan ayrıntılıyı yazacam kızlar

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

oğlum 26 cm 360 grammış, hafta ile çok uyumluymuş doktor amcamız herşey süper canavar gibi dedi, tetenoz aşısını önermedi bileklerim şişti dedim tuzu kesmem mi lazım diye sordum tansiyonumu ölçü gerek yok dedi, hamlilelikte tuz kesmeyi ancak tansiyon yüksekliğinde istiyoruz dedi aniden tuz kesilmesi doğru değilmiş kızlar 1 kilo almışım yavrum kıpır kıpırdı bize ayağının tabanını gösterdi sonra doktor çok güzel surat pozu yakaldı yandan bize poz verdi güzel evladım yaaa. kan uyuşmazlığı testimiz var bu ay.

maşallah canım

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199

maşallahh oğlumuza

hoş geldinn

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

ayy maşallah rüzgarımıza resminide koy annesi ekleyebiliyorsan

hoşgeldin eminecim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
sonra ayrıntılı için doktor ablaya gittik,

20 dakika falan sürdü renkli dopler değildi ışıklar kapalı bakıldı yavruma, bakan doktor ablayı çok sevik herşeyi anlattı bize tek tek bütün organlarıno gösterdi kalp akciğer mide diafram böbrekler, böbreklerinde idrarı bile vardı doktor ablamız allahım her durumda pipisini gösteriyor bu bebek inanmıyorum dedi, çok hareketli bir bebek bu dedi, bacak bacak üstüne atmış parmağını emiyordu elerini ayaklaırnı nereye koyacağını bilemiyor dedi
hıçkırıyordu rabbimin mucizesi, herşeyimiz süpermiş kızlar benden ona kan akışı güzelmiş kordonumuzda öyle suyum çokk normalmiş......

herşeyi gerektiği gibi gelişmiş haftası ile uyumlu canavarnız var dedi, sonra tekmeler savuyordu dedim ki canımı yakıyor bazen ooo dedi daha ne kadar yakacak o canını bu bişey değil dedi bu haftadan sonra huzla büyüyecekmiş, ağzı burnu dudakları ay çok yakışıklı idi benim yavrum yaa doktor ablamız bugün incelerken 10 kere maşallah dedi, heee bide bu sıralar hep erkek bebek inceliyorum dedi. maşallah benim tosunpaşama

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
ayy maşallah rüzgarımıza resminide koy annesi ekleyebiliyorsan

hoşgeldin eminecim
hoşbulduk nasılsın özgecim
sonra ayrıntılı için doktor ablaya gittik,

20 dakika falan sürdü renkli dopler değildi ışıklar kapalı bakıldı yavruma, bakan doktor ablayı çok sevik herşeyi anlattı bize tek tek bütün organlarıno gösterdi kalp akciğer mide diafram böbrekler, böbreklerinde idrarı bile vardı doktor ablamız allahım her durumda pipisini gösteriyor bu bebek inanmıyorum dedi, çok hareketli bir bebek bu dedi, bacak bacak üstüne atmış parmağını emiyordu elerini ayaklaırnı nereye koyacağını bilemiyor dedi
hıçkırıyordu rabbimin mucizesi, herşeyimiz süpermiş kızlar benden ona kan akışı güzelmiş kordonumuzda öyle suyum çokk normalmiş......

herşeyi gerektiği gibi gelişmiş haftası ile uyumlu canavarnız var dedi, sonra tekmeler savuyordu dedim ki canımı yakıyor bazen ooo dedi daha ne kadar yakacak o canını bu bişey değil dedi bu haftadan sonra huzla büyüyecekmiş, ağzı burnu dudakları ay çok yakışıklı idi benim yavrum yaa doktor ablamız bugün incelerken 10 kere maşallah dedi, heee bide bu sıralar hep erkek bebek inceliyorum dedi. maşallah benim tosunpaşama

ay çok güzel ya maşallah maşallah... ben de istiyorum ayrıntılı görmek bebişimi daha bir hafta var ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar