2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Su78

Aktif Üye
Tepki
95

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
alışveriş pazarını diyor galiba canımm :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
gecmişi kadlıgım yerden okumayı yeni ögrendim özge, şimdi bakabildim dünki mesajlara farkettim, heralde cuma pazarı falandı ya, ya da haftasonu analmında demiştir belkide, ona takılıyorum ben neler diyorum bi bilsen, beynimden gecen dilimde :cokkomik::cokkomik:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
chiquitita dersem hatırlarmısın acaba :huhuu:

maşallah özge, bende tık yok, ağır olacak babası gibi heralde:hihi:
ama merak ediyorum nasıl bir his

canım bu duygunun tarifi yok içinde birşey kıpır kıpır ben gerçekten hamilelik duygusunu o gün tattım allah herkese yaşatsın inşallah

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
gecmişi kadlıgım yerden okumayı yeni ögrendim özge, şimdi bakabildim dünki mesajlara farkettim, heralde cuma pazarı falandı ya, ya da haftasonu analmında demiştir belkide, ona takılıyorum ben neler diyorum bi bilsen, beynimden gecen dilimde :cokkomik::cokkomik:

takıl canımm :lilav:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
canım bu duygunun tarifi yok içinde birşey kıpır kıpır ben gerçekten hamilelik duygusunu o gün tattım allah herkese yaşatsın inşallah
değilmi ama, bende halaultrasonda gördüğüm kıpırtılar dışında hamile oldugumu hissetmiyorum, ki ultrasonda tepikleri hissetmek gibi olmuyor ki tv de izliyor gibi, 22. haftaya kadar hissederim kesin di mi.
doktora gidince de kıpırdamıyor pek, tatlı çikolata yemeye gönderdi doktor gecen, yarım saat sonra kıpır kıpırdı, boğazına düşkün, rüşvetle kıpırdıyo velet :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
değilmi ama, bende halaultrasonda gördüğüm kıpırtılar dışında hamile oldugumu hissetmiyorum, ki ultrasonda tepikleri hissetmek gibi olmuyor ki tv de izliyor gibi, 22. haftaya kadar hissederim kesin di mi.
doktora gidince de kıpırdamıyor pek, tatlı çikolata yemeye gönderdi doktor gecen, yarım saat sonra kıpır kıpırdı, boğazına düşkün, rüşvetle kıpırdıyo velet :)
canım hissedersin tabi sırtüstü uzan özellikle o zaman anlarsın çikolata ye uzan rüşveti görünce oynar belkii :1::1::1::1::1::1:
olsun bıtanem yaa oynamıstrda sen hısstmemessındrr
hareketlıdr benım messımm:cokkomik:

ayy aklıma kötü şeyler geliyor ama getirmiyorum uyuyor canım oğlummm özel mesaj kutuna baktınmı canımm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
canım hissedersin tabi sırtüstü uzan özellikle o zaman anlarsın çikolata ye uzan rüşveti görünce oynar belkii :1::1::1::1::1::1:

ayy aklıma kötü şeyler geliyor ama getirmiyorum uyuyor canım oğlummm özel mesaj kutuna baktınmı canımm

tabıkı annecıgı uyuyooo messımızz

ya canım mesajı acıyom bos sadece senın profıl bılgılerını gosterıyo anlamdımkıı

Su78

Aktif Üye
Tepki
95

kilo alıyorum özge,5-6 kilo aldım şimdiden,rüşvet sadece ultrasona giderken vereceğim ona bide benim canım isterse. değilse tombalak bi annesi olacak,begenmeyecek sonra beni

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
gecmiş olsun özge basın mı agrıyor.
zor olur ya, olmasın bi daha gectiği ile tamamen gittiği bir olsun

amin canım inşallah -ciko-ciko hepimiz iyi olalım.....

kızlaar yarın bizim günümüz çok heyecanlıyımmm ilk anneler günümüz olacak bana tekme atsın en büyük hediyem o olur benim.ama eşim için geçerli değil minik oğlum babasına para vermiş bana hediye alacak :1::1::1::1:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
tabıkı annecıgı uyuyooo messımızz

ya canım mesajı acıyom bos sadece senın profıl bılgılerını gosterıyo anlamdımkıı
neden göstermiyor acaba ya mesajı face den atayım canım o zaman
destuuurrrrrrrrrr
biz geldiiiikkkkkkkkkkkkk
hoşgeldin saadetcim
kilo alıyorum özge,5-6 kilo aldım şimdiden,rüşvet sadece ultrasona giderken vereceğim ona bide benim canım isterse. değilse tombalak bi annesi olacak,begenmeyecek sonra beni

aldığın kilo normal canım.o annesini her haliyle beğenir sen canını sıkma

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
heee
unutmuyom walla
bide her gelişimde bu site bana mail yolluyo, ne yazıyo merak ediyom ama hiçbirine bakmadım :3:

nasılsınız kızlar, bi yaramazlık yok demi
unutma walla yakısıyo sana
bız ıyız canım senn
amin canım inşallah -ciko-ciko hepimiz iyi olalım.....

kızlaar yarın bizim günümüz çok heyecanlıyımmm ilk anneler günümüz olacak bana tekme atsın en büyük hediyem o olur benim.ama eşim için geçerli değil minik oğlum babasına para vermiş bana hediye alacak :1::1::1::1:

ayyy ayyy ogluda warmıstaa:deli:
canımm okudum msjı cwp yazdım bakk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar