evet gelmiş ama şimdi okumalık modundadır o, geçmiş falan yani:1:elvin apla gelmiş hoşgelmişşş :1::1::1:
evet gelmiş ama şimdi okumalık modundadır o, geçmiş falan yani:1:elvin apla gelmiş hoşgelmişşş :1::1::1:
evet gelmiş ama şimdi okumalık modundadır o, geçmiş falan yani:1:
evet gelmiş ama şimdi okumalık modundadır o, geçmiş falan yani:1:
evet canım büyük ihtimalle öyledir :lilav::lilav:
artık okumuyorum
artık okumuyorum
biz geldikkkkkkkkk
hoşgeldiiinnnnbiz geldikkkkkkkkk
doktor amcamıza gittik bugün, ayrıntılımızı yaptırdık....
oğlum 26 cm 360 grammış, hafta ile çok uyumluymuş doktor amcamız herşey süper canavar gibi dedi, tetenoz aşısını önermedi bileklerim şişti dedim tuzu kesmem mi lazım diye sordum tansiyonumu ölçü gerek yok dedi, hamlilelikte tuz kesmeyi ancak tansiyon yüksekliğinde istiyoruz dedi aniden tuz kesilmesi doğru değilmiş kızlar 1 kilo almışım yavrum kıpır kıpırdı bize ayağının tabanını gösterdi sonra doktor çok güzel surat pozu yakaldı yandan bize poz verdi güzel evladım yaaa. kan uyuşmazlığı testimiz var bu ay.
bu düzgün amcamızın ultrasonu birazdan ayrıntılıyı yazacam kızlar
maşallahh oğlumuzadoktor amcamıza gittik bugün, ayrıntılımızı yaptırdık....
oğlum 26 cm 360 grammış, hafta ile çok uyumluymuş doktor amcamız herşey süper canavar gibi dedi, tetenoz aşısını önermedi bileklerim şişti dedim tuzu kesmem mi lazım diye sordum tansiyonumu ölçü gerek yok dedi, hamlilelikte tuz kesmeyi ancak tansiyon yüksekliğinde istiyoruz dedi aniden tuz kesilmesi doğru değilmiş kızlar 1 kilo almışım yavrum kıpır kıpırdı bize ayağının tabanını gösterdi sonra doktor çok güzel surat pozu yakaldı yandan bize poz verdi güzel evladım yaaa. kan uyuşmazlığı testimiz var bu ay.
hoş geldinnben de geldim
maşallahh oğlumuza
hoş geldinn
ayy maşallah rüzgarımıza resminide koy annesi ekleyebiliyorsandoktor amcamıza gittik bugün, ayrıntılımızı yaptırdık....
ben de geldim
hoşbulduk nasılsın özgecimayy maşallah rüzgarımıza resminide koy annesi ekleyebiliyorsan
hoşgeldin eminecim
sonra ayrıntılı için doktor ablaya gittik,
20 dakika falan sürdü renkli dopler değildi ışıklar kapalı bakıldı yavruma, bakan doktor ablayı çok sevik herşeyi anlattı bize tek tek bütün organlarıno gösterdi kalp akciğer mide diafram böbrekler, böbreklerinde idrarı bile vardı doktor ablamız allahım her durumda pipisini gösteriyor bu bebek inanmıyorum dedi, çok hareketli bir bebek bu dedi, bacak bacak üstüne atmış parmağını emiyordu elerini ayaklaırnı nereye koyacağını bilemiyor dedi
hıçkırıyordu rabbimin mucizesi, herşeyimiz süpermiş kızlar benden ona kan akışı güzelmiş kordonumuzda öyle suyum çokk normalmiş......
herşeyi gerektiği gibi gelişmiş haftası ile uyumlu canavarnız var dedi, sonra tekmeler savuyordu dedim ki canımı yakıyor bazen ooo dedi daha ne kadar yakacak o canını bu bişey değil dedi bu haftadan sonra huzla büyüyecekmiş, ağzı burnu dudakları ay çok yakışıklı idi benim yavrum yaa doktor ablamız bugün incelerken 10 kere maşallah dedi, heee bide bu sıralar hep erkek bebek inceliyorum dedi. maşallah benim tosunpaşama
bende, hem senin adına hem de kendi adıma....çok sağolun kızlar çok mutluyum ben