2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
yahu ağlamaktan bitap düştüm ya derya (bu vesile ile adınıda öğrendik) ne diyim allah sağlıklı huzurlu refah içinde uzun ömürler versin anneciğine ve sizlere hala tüylerim diken diken buarada ellerinden öperim annenin ve anneler gününüzü kutlarım ikinizinde

meloşşş:( en azından annenin harika bir kızı onu bırakmayan burnunu dibindde oturan ne mutlu onada sanada

bende beyaz tenliyim ama korku geldi bride bir sürü yerimde ben çıkmış benim yaaa acaba dr a sorsammı

yahu siz 2 dünür birbirinizden üçkağıtçı çıktınız yaa ahahah:1:

aaa çok sevindimmm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hep böle şanslı olsun arslan aliii

bi sor canım hamileliktendir herhalde bu kızlar neden çirkinleştiriyor annelerini ya ben kendimi çok çirkin hissediyorum :bitter:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

doğru söylüyorsun.ben pazartesi aldım kıyafeti bakalım pazar günü olucakmı onu bile düşünüyorum...
ben fikir edinsin diye dedim... zaten...:eek:ys:

umarım istediğin şeyi bulursun hemen...
çok zor oluyor hamile için şık kıyafet bulmak...
evet model falan belirlemesi gerek, iyi bi terzide arastırmalı,ama son hafta alınmalı yada dikilimeli kayefet.seninki olur canım ya 1 haftada cok değişmez,
kardeşim kız gibi çocuktur...
düzenli, titiz , anlayışlı bir kadınlar birlikte tüm gün yardımcı olarak alışverişe çıkabilir.şuraya da bakalım diyebilir.... ayrıca hesabını bilir..
cimri değildir ama hesaplıdır,akıllı alışveriş yapar...
fizik okudu.. kızda edebiyatçı....
kardeşim geldi okuldan eve geldi.. 4 sene sonra... eşyalarını getirdi...
bir baktım çorapları için minik hurç... kazakları için orta boy hurç... eşyalarını düzenlemiş... nevresimlerini felan...
böyle düzenli yani...
light değildir ama... :cokkomik:

o yüzden de ağlamış olabiliriz...
kızımız gitti diye... :cokkomik::cokkomik:
aman Allah mutlu etsin, maşallah kardeşine canım hakket ardından aglancak cocukmuş :)
Ben hep soluma yatıyorum bebeğe kan akışı açısından daha faydalıymış. Bu arada benim kk daki rumuzum talihsizdi pek yazmıyordum ama yazdıklarınızı okuyordum arkidişlerim.Sizi tekrar bulduma çok sevindim.
hoşgeldin dilek :kayris: bulmuşsun burayı hemide tek başına -gozluk

kızlar bu sitede bi IQ testi yaptım sizde yapın sonuçlara bakalım.. :1::1:
142 cıktı gülay çok yüksek zekalıymışım ben, 15 dakka ugrastım olsun o gadan dimi. :biyik::biyik:

ahaha temem olmuş başardın:1:

yaa bnm ordadabir sorunum var yaa bnm bacakalrım branz deilken iğrenç gözüküor çok utanırım elbise giymeye o sorunu nasıl çözücem bilmiorum buarada dr bu hafta bana en yüksek faktörlü koruyucuyu sür dışarı çıkarken bakkala bile gitsen dedi ben evde varmıydı bakmayı unuttum yaa
en yüksek faktörlü zararlıymış cok kimyasal içeriyormuş demiş annemin cildiyecisi. 30 faktör en iyisi demiş, siz yine de bi arastırında ben 30 faktörlü sebamed aldım bile beyaz tenli oldugum için :huhuu: güneş göslüğümüde takiim, sankim bronzlaşmaya cıkıcam, şimdiden başladım ben sürmeye yüzüme

giycez deee kızım bnm sen gibi bir boyum yok bildiğin pigmeyim ben hem koca göbek hem uzn elbisee kıyafet giymiş fok balığı gibi olucam

pigme mi :) cok hoşsun melis ya, kocaman gülümsedim fok ha.
olmazsın öyle, hamilelik her haliyle şirin be, tadını cıkar hiç bişey takmadan giyin bu yaz, seneye düşünürüz kiloları, kıyafetleri

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
eslia özge orda mısın?
bana gebelik haftası en yakın sen varsın sanırım,
kıpırtı hissettin mi ya hiç, delircem tık yok benim oğlanda :acep:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
benim de 04 haziranda görümcemin düğünü var, ne giymeyi düşünüyorsun.. ben hiç bişey bulamadım. herşey çok pahalı zaten..
aslında şöyle bir model var üstünü biraz kapalı diktirsem olur gibi ama kim uğraşacak.
Ekli dosyayı görüntüle 7595
nasıl?

internetide doktor sitelerinide alt üst ettim, boyatan çok kişi var, doktor sitelerinde de 2-3 doktor hariç herkes 3. aydan sonra boyatabilirsiniz diyo...
doktoruma sordum tavsiye etmiyoruz dedi ama düğün var bende bu beyazlarla istemiyorum düğüne gitmeyi allaha emanet artık boyuyacağım..
:lululu:
arastırdınsa iyi canım, dediğin gibi düğün olunca sıkıntı olur hakkaten beyazlar.
bişey olmaz inş. ama sonrasında devam etme her ay boyamaya derim ben tedbir amaclı yani

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar