2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
yahu ağlamaktan bitap düştüm ya derya (bu vesile ile adınıda öğrendik) ne diyim allah sağlıklı huzurlu refah içinde uzun ömürler versin anneciğine ve sizlere hala tüylerim diken diken buarada ellerinden öperim annenin ve anneler gününüzü kutlarım ikinizinde

meloşşş:( en azından annenin harika bir kızı onu bırakmayan burnunu dibindde oturan ne mutlu onada sanada

bende beyaz tenliyim ama korku geldi bride bir sürü yerimde ben çıkmış benim yaaa acaba dr a sorsammı

yahu siz 2 dünür birbirinizden üçkağıtçı çıktınız yaa ahahah:1:

aaa çok sevindimmm süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hep böle şanslı olsun arslan aliii

evet hep diyor zaten iyiki uzak yerlere gitmedin diye...düşün kendi evine yollamıyorum halbuki karşıda kardeşim yok ya...istiyorum hep gözümün önünde olsun...yarın kardeşim geliyor şu an yolda evime gidecğim diye tutturdu ben de git madem dedim ama içim buruk

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iwetttt gitme vakti. hava kapandı simsiyah oldu adana da. yağmurlu bir adana ctesisinden tüm canlarıma güzel hafta sonu tatili diliyorum. tatil başladı bende
dimekkk hava karanlıkkk hiçç anlamam öle havadan burdada güneş varr ama neysee:1:
evet hep diyor zaten iyiki uzak yerlere gitmedin diye...düşün kendi evine yollamıyorum halbuki karşıda kardeşim yok ya...istiyorum hep gözümün önünde olsun...yarın kardeşim geliyor şu an yolda evime gidecğim diye tutturdu ben de git madem dedim ama içim buruk

kardeşin dönüormu iyi iyi sevindimm cnmm

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Kendim yazdım içimden geldi, offf annemi mutlu etmeyi o kadar çok istiyorum ki ...

Deşmeyeyim deşersem hem ağlar hem ağlatırım , ama zaman zaman annemin hayatından kendi hayatımdam şeyler paylaşırım.

Ana olmak bambaşka bişi. Dilde değil yürekte ana olmak zor olanı. Bizim analarımız yürekte ana hepsi öyle bence. Hepsinin ellerinden öpüyorum...

herkesin annesi bir olmuyor tabii.. ben annemden gençliğim boyunca genelde hep nefret ettim.. Hiç sevgi görmemişim gibi hatırlıyorum hep.. hatta küçükken hep evlatlık filan olduğumu düşünürdüm, ama babam o kadar çok severdi ki annem üvey diye düşünürdüm.. çocuk aklı işte..
Ama ne olursa olsun anne ve baba başka bişey allah başımızdan eksik etmesin..
kardaşlarda başka tabiii onlarda herşeyin hayırlısıyla karşılaşsın inşaallah..
:dertli:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
merhabaaa sizdemi hafta sonunu evde veya işte geçirenlerdensinizz:huhuu:

keşke evde olabilsem annemler geliyor bu akşam, yemeklerinide yanında getirecekler , bende bi çorba , salata filan bişi yaparım..evide toparlamam lazım..
kaynanamlar gelse bide yemek derdim olur... bizimkiler ne zaman gelse muhakkak ya börek yaparlar yada başka bişi. insanın kendi ailesi az da olsa farkediyo işte.. :cokkomik:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
keşke evde olabilsem annemler geliyor bu akşam, yemeklerinide yanında getirecekler , bende bi çorba , salata filan bişi yaparım..evide toparlamam lazım..
kaynanamlar gelse bide yemek derdim olur... bizimkiler ne zaman gelse muhakkak ya börek yaparlar yada başka bişi. insanın kendi ailesi az da olsa farkediyo işte.. :cokkomik:

evet kesinlikle katılıyorummmmm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
evet canim evdeyim malesef
bende yaa
kac yasindasin hamilemisin
29 yaşındayım ve evete topicteki herkes gibi hamileyimm :huhuu:
evet dönüyor melisim yarın kahvaltıya bizlerle allahın izniyle güzel şeyler yapın ha diyor :)

merhabalar kuseyen
ohhh mıhalama yapınnnn
bnmde ailem gelse öle oluorr cnm insanın kendi ailesi gibi yok gerçekten buarada bende annem babam için aaahhh canlarım bnmm koşulsuz beni hep sevdiler gibi laflar etmem edemem ettirmedilerr ama yinede arkamda olmaları bile iyi
dimekkk hava karanlıkkk hiçç anlamam öle havadan burdada güneş varr ama neysee:1:

ay nasıl yağmur başladı nasıl rüzgar kaldık iş yerind eçıkamıyoruz melissssss

ben yaptım ben yaptımmmmmmm-ciko

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bende yaa

29 yaşındayım ve evete topicteki herkes gibi hamileyimm :huhuu:

ohhh mıhalama yapınnnn

bnmde ailem gelse öle oluorr cnm insanın kendi ailesi gibi yok gerçekten buarada bende annem babam için aaahhh canlarım bnmm koşulsuz beni hep sevdiler gibi laflar etmem edemem ettirmedilerr ama yinede arkamda olmaları bile iyi
ben yaptım ben yaptımmmmmmm-ciko

aaa bak mıhlama da olur kahvaltıdan sonra köye gidecez kuzenlerde geliyor şenlik varrrrrrrrr

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ah ne güzel yaaagidin köye tabi ama dikkat et kendine meloşum

yaa msnden yasin delrtiior beni tutturmuş 100 tl ye bir klozet gördükte geçen gün onu alcam diyee ne tuhaf bir adam bu yaaaa

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ah ne güzel yaaagidin köye tabi ama dikkat et kendine meloşum

yaa msnden yasin delrtiior beni tutturmuş 100 tl ye bir klozet gördükte geçen gün onu alcam diyee ne tuhaf bir adam bu yaaaa

ederim tatlım....piknik havasında olacak zaten
klozet miii evdeki eskidi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar