2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceygul

Üye
Tepki
45
günaydın kızlar herkes uyuyor tabi-rgulu-rgulu-rgulu biz doktor amcamıza gidiyoruz sabah sabah eşim elini karnıma koydu hadi oğlum falan diyordu bende dedimki ben uyanmadan oğlum uyanmaz eşimde dalga geçiyor anne karnında eğitimemi başladın diye derken oğlum kocaman bi tekme attı eşim hissedemedi ama ben de gördünmü nasıl eğitiliyormuş dedim :besik::besik::besik::besik: sıpam benim annesinin sözünü şimdiden dinliyor:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın kızlar herkes uyuyor tabi-rgulu-rgulu-rgulu biz doktor amcamıza gidiyoruz sabah sabah eşim elini karnıma koydu hadi oğlum falan diyordu bende dedimki ben uyanmadan oğlum uyanmaz eşimde dalga geçiyor anne karnında eğitimemi başladın diye derken oğlum kocaman bi tekme attı eşim hissedemedi ama ben de gördünmü nasıl eğitiliyormuş dedim :besik::besik::besik::besik: sıpam benim annesinin sözünü şimdiden dinliyor:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik

günaydınnn. hadi güzel haberlerle bekliyoruz canım. ee tabi resimde istiyoruz

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
tüm kemiklerim sızlıyo yaw. yatamıyorum artık. birde sırt üstü yatmak tehlikelimiymiş. kaynanam korkuttu bnei kordon boğazına dolanır dedi. sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorumda

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günayyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrr...

yetkililere sesleniyorum lullu diye bi smiley vardı onu geri istiyorum bana çok benziyordu :zopa:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar dün palettenin 5.0 açık kahvesini ve 5.6 Sıcak çikolatasını aldım karıştırıp yapıcam yarın.. bakim nasıl bi facia olacak :iyyyy:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günayyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrr...

yetkililere sesleniyorum lullu diye bi smiley vardı onu geri istiyorum bana çok benziyordu :zopa:

günaydın gülay baktımda lulu duruyo kontrol et bi daha gözünden kaçmış sanırım :lululu:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu::lululu:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
günaydın kızlarr:cicek::cicek:

Kızlarr güzel haberler var Handemizdennn oytun paşa 486 gr ve 26 cnm boyunda kocamaaann bir adam oluşş hepinizin ellerinden öper . BUarada handenin kaınvalidesi anjiyo olmuş ama handeen saklamışlar bugün öğrenmiş oraya gidiordu herkese selamı var

ay maşallah oytun paşaya kocaman olmuş çok sevindim
kayınvalidesine de çok geçmiş olsun..

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydıın kızlar :cee

ben geldim...
yokluğumu farkettiniz mi bilmem...
malum kızlar söylemiştim erkek kardeşim evleniyor. dün de kına vardı o yüzden işe gelmedim... hazırlaıklar felan... neyse ki çoğu gitti azı kaldı... yarında nikahı var...
inşallah sonra bitiyor...
çok yorucuymuş.inanın bu koşuşturmada hamile olduğu unuttum.arada bizimkiler ve kızım kendini hatırlatmasa... :nanik:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Günaydın herkese güzel annecikleerrrr :huhuu::huhuu::huhuu:
Haftasonu olması sesebi ile topik sessiz.
Neyse ki hava çok güzel.
Umarım her yerde öyledir de haftasonu tatilleriniz çok güzel geçer-ciko

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Neyse ki hava çok güzel.

günaydın canım evet kimse yok.... kızlar keyif yapıyor cumartesi sabahı...
yapsınlar bakalım.elbet bizimde keyif günlerimiz gelecektir.... -ciko

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydıın kızlar :cee

ben geldim...
yokluğumu farkettiniz mi bilmem...
malum kızlar söylemiştim erkek kardeşim evleniyor. dün de kına vardı o yüzden işe gelmedim... hazırlaıklar felan... neyse ki çoğu gitti azı kaldı... yarında nikahı var...
inşallah sonra bitiyor...
çok yorucuymuş.inanın bu koşuşturmada hamile olduğu unuttum.arada bizimkiler ve kızım kendini hatırlatmasa... :nanik:

tebrik ederiz kardeşinii. bir ömür boyu mutlu olurlar inşallah

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

güzel haberlerini bekliyoruz canım

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Neyse ki hava çok güzel.

dün birden adana da bir yağmur bastırdı neye uğradığımızı şaşırdık. bugünse açık güneşli görünüyor. aciiilll yaz gelmesi lazım çünkü giyecek hiçbir şeyim kalmadı. badiler kazaklar göbek üstü bende:panter: elbiselerle yazı çıkarıcam umarımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar