karanfilimm
Aktif Üye
hayırdır ne sınavı canım
ben liseyı bıtrmmestım de acık lıse sınawı canımm
hayırdır ne sınavı canım
ben liseyı bıtrmmestım de acık lıse sınawı canımm
o zaman sana kocaman başarılar benimde geçen direksiyon sınavım vardı hocalar göbeginin hatırına geçiriyorum seni dedi seninde ugurun olsun bebişin
işte oğluşumun fotosu kızlar
günaydın kızlar herkes uyuyor tabi-rgulu-rgulu-rgulu biz doktor amcamıza gidiyoruz sabah sabah eşim elini karnıma koydu hadi oğlum falan diyordu bende dedimki ben uyanmadan oğlum uyanmaz eşimde dalga geçiyor anne karnında eğitimemi başladın diye derken oğlum kocaman bi tekme attı eşim hissedemedi ama ben de gördünmü nasıl eğitiliyormuş dedim :besik::besik::besik::besik: sıpam benim annesinin sözünü şimdiden dinliyor:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik
günayyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııın kızlarrrrrrrrrr...
yetkililere sesleniyorum lullu diye bi smiley vardı onu geri istiyorum bana çok benziyordu :zopa:
günaydın gülay baktımda lulu duruyo kontrol et bi daha gözünden kaçmış sanırım :lululu:
:lululu: :lululu: ayyyyy çok özlemişim :lululu: :lululu:
:lululu: sağol gülüm ben niye göremedim ki yauuu :lululu:
Kızlarr güzel haberler var Handemizdennn oytun paşa 486 gr ve 26 cnm boyunda kocamaaann bir adam oluşş hepinizin ellerinden öper . BUarada handenin kaınvalidesi anjiyo olmuş ama handeen saklamışlar bugün öğrenmiş oraya gidiordu herkese selamı var
Günaydın herkese güzel annecikleerrrr
Haftasonu olması sesebi ile topik sessiz.
Neyse ki hava çok güzel.
Umarım her yerde öyledir de haftasonu tatilleriniz çok güzel geçer-ciko
günaydıın kızlar :cee
ben geldim...
yokluğumu farkettiniz mi bilmem...
malum kızlar söylemiştim erkek kardeşim evleniyor. dün de kına vardı o yüzden işe gelmedim... hazırlaıklar felan... neyse ki çoğu gitti azı kaldı... yarında nikahı var...
inşallah sonra bitiyor...
çok yorucuymuş.inanın bu koşuşturmada hamile olduğu unuttum.arada bizimkiler ve kızım kendini hatırlatmasa... :nanik:
günaydın kızlar herkes uyuyor tabi-rgulu-rgulu-rgulu biz doktor amcamıza gidiyoruz sabah sabah eşim elini karnıma koydu hadi oğlum falan diyordu bende dedimki ben uyanmadan oğlum uyanmaz eşimde dalga geçiyor anne karnında eğitimemi başladın diye derken oğlum kocaman bi tekme attı eşim hissedemedi ama ben de gördünmü nasıl eğitiliyormuş dedim :besik::besik::besik::besik: sıpam benim annesinin sözünü şimdiden dinliyor:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik
Günaydın herkese güzel annecikleerrrr
Haftasonu olması sesebi ile topik sessiz.
Neyse ki hava çok güzel.
Umarım her yerde öyledir de haftasonu tatilleriniz çok güzel geçer-ciko