2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
eşin çok olgun davranmış aile ve eş arasında kalmak çok zor insan yıpranıyor ama allahtan böyle anlayışlı eşlerimiz var iyiki onları almışız:hihi:

evet evet, çok iyi seçim yapmışım eşimle evlenmekle. bi daha aynı şey olsa yine masaya yumrugumu vurur(gerçekten yaptım ) ben bu adamla evlenicem derim, yine sonrasına katlanırım :):):)

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar ben çıkıyorum, en baştan hikayeleri okuyucam cesi okuyamadım daha... hepinize güzel huzur dolu bol tekmeli haftasonları diliyorum canlarım....sıkılmayın akşam akşam...mutlu bebekler yetiştirelim....:nanik::nanik::nanik::nanik::nanik:
aren pati yolladı sizeee:huhuu:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kızlar benim eşimde ailede tek çocuk ama şöyle. annenin ve babanın 2. ewliliği. her ikisininde başka çocukları var. ama ortak tek çocuk eşim. okuyan ailede bir tek o. ama babası arıza. cimri mi cimri yok böyle bir adam dünyada. eşi benzeri yok gerçekten...paraları bankada istifler, ewde oturur kuru ekmek yer... hesap cüzdanını gördüm bayılıodum...
takı takacak diye adam bizim düğünümüze gelmedi...eşim nasıl boynu büküktü anlatamam...ama ahtım olsun o düğünün acısını onun parasıyla çıkartmayana pembe demesinler...75i devirdi adam, beklioruz bakalım elbet bizede bişiler düşer, o parayıda tatilde balayı yaparak kutlayacağım,yapamadığım o bayayını 40 yaşımdada olsam yapacağım!!!!!!
işte hepsi bu dimi pembe,- ölsün diye bekletiyorda kendini neye yarıyor o kadar para pul- hersey güzellikle olsa da sağlığına duacı olsanız dimi.yapcak bişey yok gidilecek o balayına, düğünde ki acılar unutulmuyor malesef, insanın ömründe çoğu kez 1 kez olan bişey insanın mutluluğunu içinde koyanları sevmiyroum hiç :eek:lmaz:

haa şimdiyide söyliiim de içiniz açılsın...
şimdi evde çiçek böcek modundayız,
eşim sabah ezanında kalkar,(ben hamileyim diye kıyıp kaldıramıyo bu aralar, akşam kaza kılıyorum)
gelir namazdan sonra kızını okşar(göbüşümü)
bensiz yatmaktan nefret eder.
İşten eve evden işe gider(şimdi spora başladı salona gidiyo)
İşede girdi çok şükür..
Gırgır şamata senede 1-2 kere kavga ederiz o da tuzu biberi(genelde maddi konular)

Ben eşimi hep çok sevdim çok da belli ederim sevdiğimi çocuk gibi bakarım ona, oda beni çok sever bilirim ama kolay kolay gösteremez..
olsun, bebemizi huzurlu komik bi ortamda büyütücez inşaallah.
ben şimdiden diyorum ilerde asla çocuğumuzun yanında yüksek sesle bile konuşmuycaz diye..
çok severek büyütücez allah nasip ederse..
Sevgi yumağı olacak, parayıda , parasızlığıda öğreticez..

:utan::utan:
çok şükür ya güzel bi evliliğiniz var da unutulmasa da mutluluk kapatır üstünü bunların gülaycım.Allah bozmasın daha da artırsın mutluluğunuzu inş.
eşim haaaaa, hahahahhahah, o allah bana acıdıda bu hallere geldi..
NEYSE DEVAMMM...

kaçtık istanbula halasına, hala şeker mi şeker, neyse onlarla oturduk onlar eşimin babasıyla konuşuyolar eşimin babası deliriyo..neyse annemler aramaya başlıyorlar filan.. neyse halsı kocası çocularını alıyo izmite barıştırmaya geliyo aynı gün...
aynı gün gitmeyin diyorum yok bişey olmaz diyo.. bizim aile doğulu bunlar rizeli,
hası sen ara annemi olan oldu ben onları izmire balayına gönderdim, barışalım biz geliyoruz evdemisiniz deeeee.
annem delleniyo iyice bağırıp çağırıp kapatıyo..
neyse sonrası biz izmite dönüyoruz hemen nikah işlemlerine başlıyoruz, babasının surat beş karış, ablaları kıl.. nikahtı şuydu buydu, aynı evde 1 aya yakın kaldık.
yok ayrı eve çıkıp ne yapacakmışız, yok düğünde takılan takılara babsına verecekmişiz, yok kredi çekip düğün yapacakmışız..
beni kaçırırken bin dil döken, herşey senin istediğin gibi olacak diyen eşim, babası ne derse ona boyun eğmeye başlıyo..
kaçtıktan 10 gün sonra yaşlı bi dede sayesinde ailemle barıştık.. babam çok sever dayanamaz bana zaten..
kredi çektik düğün için babasına verdik, çalışıyoruz düğün hazırlıklarıyla baba ilgilenecek, yedi paraların çoğunu..yarısını ben öderim dedi ödemedi,
beyaz eşya, mobilya dahil herşeyin taksitleri bizde, kredi bizde, bide düğünde ödenecekleri ödedmiş, düğünden sonra çıktı tabi hepsi..düğünden 1 gün önce altınları bana getir demiş eşime babası.. bende olmaz dedim, hayda kavgaaaaaa.zaten elimizde avucumuzda bişey kalmamış, ablası gelin çiçeği niye yok şundan alalım, şu kızın çiçeğini kullan filan dedi bide ona delirdim. ablasına dayanamdım kızdım.. gitmiş eşimi fitlemiş, bi kavgaaaaa..
düğün günü eşimle kavgalıyız zaten 1 hafta sırtını dönüp yatmış bana bi de düğün günü üzgün üzgün giydim gelinliği eee ablalarımıda üzmemek için bişi demiyorum..
uzun lafın kısası eşimi bu hale getirmem 2 senemi ve siyah saçlarımı aldı benden..
arada anlatmadığım öyle büyük , öyle acıklı şeyler var ki ağlarsınız diye yazmıyorum ....

kıyamam ya, bak bu bölümü hüzünlüymüş cok :(
eşin de sana küsmüş ya sinir oldum -zebani
aile cok önemli, hepimizi iyi insanlarla karşılastırsın Rabbim ilerde, biz hadi öyle böyle evlendik te insan evladının üzüntüsüne dayanamaz katlanamaz heralde.Senin yaşadıklarını evladın yaşamasın inş.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ew için para çektik dğün önü,kefil olmadı kaçtı adam...sonra gördüm ben hesap cüzdanını...bizim ewi alacak parası varmış adamın zaten. öyle üzülmüştüm ki...şimdi 5,5 aylık hamileyim beni daha görmediler arayıp sormadılar, çokta yakın oturuyoruz düşünün halimizi. ama lafa gelince beni çok sewerler...

öyle deme canım ya... ben,im annemlerde tek maaşlar, babam öğretmen emeklisi kardeşim kaptan. çocuk ilk seferine çıktı 6a ay yoktu, aldığı tüm parayı bize harcadı, babam bize mobilya aldı evimi boyattı onu geçtim, kredi için bize kefil oldu... insanın gücüne gidiyor, heleki kocamın...
bakın sizde göreceksiniz inşallah, beraber olduğumuz sürede... oğlumla balayı yapıcam ben o parayla!!!!!!!!!!:dill::dill::dill::dill:

o zamana çocukta büyümüş olur başbaşa bir balayı patlatırsınız cnm valla kız aileleri daha bir duyarlı bu konuda ben erkek annesi olucam eşime dedim ilk işimiz bir ev daha almak çocuk için en azından evini bırakalım görevimiz bu gözümüz arkada kalmasın dimi ama (biraz erken düşünmeye başladım ben bunları ama şimdiden düşünmek lazım belki kızım olur şimdi benim olan evde ona kalır dimi ama :D )

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ben çıkıyorum, en baştan hikayeleri okuyucam cesi okuyamadım daha... hepinize güzel huzur dolu bol tekmeli haftasonları diliyorum canlarım....sıkılmayın akşam akşam...mutlu bebekler yetiştirelim....:nanik::nanik::nanik::nanik::nanik:
aren pati yolladı sizeee:huhuu:

okuma boşver , öenmli digil, geçti gitti zaten. ben yerim Arenin papisini yerim. görüşürüz canım pazartesi günü.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay
:dj:dj:dj:dj:dj:dj:dj:dj:dj:dj:dj

amaaaaaaaaaaaaannnnnnn göreyim göbüşleriiiiiiii hop hoppppp :beyazbayrak:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
he yaaaa fredinin kabusu geri döndü.....:hihi::hihi:
FREDİNİN Bİ KABUSU VAR o da beni rüyasında paçalı donla görmek ...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay ben gerhün oylekabus gorsem keske. paçalı donlu Gülay. gerçekçi de oluyo ya şu sıralar rüyalarım, tanışmış oluruz rüyalarda olsa bilem.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ay ben gerhün oylekabus gorsem keske. paçalı donlu Gülay. gerçekçi de oluyo ya şu sıralar rüyalarım, tanışmış oluruz rüyalarda olsa bilem.

aaaaaaaaaaaa sapuuuuuuuuuuuuuukk... :zopa:
ay ben bile hayal edemedim kendimi, küçükken annem alırdı gerçektende giyerdik paçalı basmadan don.. :hihi::hihi::hihi::hihi:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
aman maşallah şenlendi ortalık, ne güzel oldu.bu hüzünle karışık aşk hikayelerinin üstüne.

ben ne sorucam size-hani diger sitede en son yazdığımız mesajı bulup okuyordum ben,burda son yazdıgım mesajı bulamıyorum daha sonra,varmı öyle bir buton kızlar, son yazdığıma bişeyler yazıp yazmadıgınızı bulamıyorum :(

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aman maşallah şenlendi ortalık, ne güzel oldu.bu hüzünle karışık aşk hikayelerinin üstüne.

ben ne sorucam size-hani diger sitede en son yazdığımız mesajı bulup okuyordum ben,burda son yazdıgım mesajı bulamıyorum daha sonra,varmı öyle bir buton kızlar, son yazdığıma bişeyler yazıp yazmadıgınızı bulamıyorum :(

sol üstte okumadığım ilk mesajı göste var canım. eski sitede varmıydı böyle bişi bilmiyodum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar