Ebru Gündeş bacının da kızı oluyomuş.
ya sinir oluyorum onaya))ama anne
maşallah diyelim hayırlasıyla doğursun....
ben de çok içiyodum ama son zamanlar baya boşladım. hiç sevmiyorum su içmeyi.
görüşürüz canımmm.iyi haftasonları sana da.
için kız , en az 4 tane içiyorum şişeyle 330 ml. şişe..ee evdede içiyorum akşam..
ama zor yetişiyorum tuvalete
Ebru Gündeş bacının da kızı oluyomuş.
:1::1::1: o hamile mi sizden duyuyorum ne uzak kalmışım yaa tühh bana
kızlar bebek hayırlamasına gittik ay yeni doğmuş 20 günlük falan.insan bir tuhaf oluyor yaa.maşallah çok tatlıydı.herkese güzel doğumlar nasip etsin Allah
insanın yaşadığı ortam çok etkili tabi, bence senin anneni anlamanın yanında, annenle aranızın düzelmesinde aranıdaki mesafe ve sürekli görüşmemeniz de vardır. iyi tabi şimdi aranızın düzgün olması, ama keşke hep saglikli olsaydı annen, gençliginden beri iyi anlasiyo olsaydın.şimdi annemle konuştum telefonda, bu gün anlatınca bi tuhaf geldi..
evlenince bide beba sahibi olunca, para sıkıntısı çekince daha iyi anlıyo bazı şeyleri insan..
annem 14 yaşında hiç tanımadığı kendisiden 10 yaş büyük biriyle evlendirilmiş. babamı gerdek gecesi görmüş.
15 yaşında ablamı doğurmuş(ebeler parça pinçik etmiş)
17 yaşında öbür ablamı doğurmuş.
23 yaşında tam 3 tane kızı varmış,
Cahillik,parasızlık, hastalık, ameliyatlar kadını o hallere sokmuş işte..
Evlenmeden önce ölesiye nefret ederdim annemden, şimdi anlıyorum bazı şeyleri, insanı nasıl etkileyip, değiştirdiğini..
şimdi öyle değil zaten baya iyileşti,evlenince kıymete bindik
umarım ben bebeğimi sevgi yumağı yuvamızda iyi yetiştirebilirim..
ay ben de çıkıyorum kızlar. herkeslere iyi haftasonları diliyorum.
insanın yaşadığı ortam çok etkili tabi, bence senin anneni anlamanın yanında, annenle aranızın düzelmesinde aranıdaki mesafe ve sürekli görüşmemeniz de vardır. iyi tabi şimdi aranızın düzgün olması, ama keşke hep saglikli olsaydı annen, gençliginden beri iyi anlasiyo olsaydın.
kocaman bir amiiiinnnnnnnsöledğin resmen cuk canım, aynı evde değiliz, ayda bir görüşüyoruz.. amaaaaaaaan napalım, allah hepsine sağlık sıhhat versin...
biz kocalarımızıda bebeklerimizide çok seviyoruz, inşallah rabbimde bizim yuvalarımızı sevgi yumağı yapar,her türlü kötülüklerden korur..
hepinize hayırlı, iyi, hastalıksız, bol tepikli hafta sonları..
biz kızımla yarında çalışıcaz ama olsun napak.. :cikolata::cikolata:
Kızlarr güzel haberler var Handemizdennn oytun paşa 486 gr ve 26 cnm boyunda kocamaaann bir adam oluşş hepinizin ellerinden öper . BUarada handenin kaınvalidesi anjiyo olmuş ama handeen saklamışlar bugün öğrenmiş oraya gidiordu herkese selamı var