2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:1::1::1: o hamile mi sizden duyuyorum ne uzak kalmışım yaa tühh bana

kızlar bebek hayırlamasına gittik ay yeni doğmuş 20 günlük falan.insan bir tuhaf oluyor yaa.maşallah çok tatlıydı.herkese güzel doğumlar nasip etsin Allah

Maşallah canım, negüzeldir şimdi o. ben de haftasonu kuzenimin 3 aylık bebisiyle hasirnesirdim cok tatlı ya, konusuyosun gulucukler saciyo etrafa. bayiliryorum gülen bebeklere. insallah hepimizin bebekleri güler yüzlü olur.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
şimdi annemle konuştum telefonda, bu gün anlatınca bi tuhaf geldi..
evlenince bide beba sahibi olunca, para sıkıntısı çekince daha iyi anlıyo bazı şeyleri insan..
annem 14 yaşında hiç tanımadığı kendisiden 10 yaş büyük biriyle evlendirilmiş. babamı gerdek gecesi görmüş.
15 yaşında ablamı doğurmuş(ebeler parça pinçik etmiş)
17 yaşında öbür ablamı doğurmuş.
23 yaşında tam 3 tane kızı varmış,
Cahillik,parasızlık, hastalık, ameliyatlar kadını o hallere sokmuş işte..
Evlenmeden önce ölesiye nefret ederdim annemden, şimdi anlıyorum bazı şeyleri, insanı nasıl etkileyip, değiştirdiğini..
şimdi öyle değil zaten baya iyileşti,evlenince kıymete bindik :hihi:
umarım ben bebeğimi sevgi yumağı yuvamızda iyi yetiştirebilirim..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şimdi annemle konuştum telefonda, bu gün anlatınca bi tuhaf geldi..
evlenince bide beba sahibi olunca, para sıkıntısı çekince daha iyi anlıyo bazı şeyleri insan..
annem 14 yaşında hiç tanımadığı kendisiden 10 yaş büyük biriyle evlendirilmiş. babamı gerdek gecesi görmüş.
15 yaşında ablamı doğurmuş(ebeler parça pinçik etmiş)
17 yaşında öbür ablamı doğurmuş.
23 yaşında tam 3 tane kızı varmış,
Cahillik,parasızlık, hastalık, ameliyatlar kadını o hallere sokmuş işte..
Evlenmeden önce ölesiye nefret ederdim annemden, şimdi anlıyorum bazı şeyleri, insanı nasıl etkileyip, değiştirdiğini..
şimdi öyle değil zaten baya iyileşti,evlenince kıymete bindik :hihi:
umarım ben bebeğimi sevgi yumağı yuvamızda iyi yetiştirebilirim..
insanın yaşadığı ortam çok etkili tabi, bence senin anneni anlamanın yanında, annenle aranızın düzelmesinde aranıdaki mesafe ve sürekli görüşmemeniz de vardır. iyi tabi şimdi aranızın düzgün olması, ama keşke hep saglikli olsaydı annen, gençliginden beri iyi anlasiyo olsaydın.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
insanın yaşadığı ortam çok etkili tabi, bence senin anneni anlamanın yanında, annenle aranızın düzelmesinde aranıdaki mesafe ve sürekli görüşmemeniz de vardır. iyi tabi şimdi aranızın düzgün olması, ama keşke hep saglikli olsaydı annen, gençliginden beri iyi anlasiyo olsaydın.

söledğin resmen cuk canım, aynı evde değiliz, ayda bir görüşüyoruz.. amaaaaaaaan napalım, allah hepsine sağlık sıhhat versin...
biz kocalarımızıda bebeklerimizide çok seviyoruz, inşallah rabbimde bizim yuvalarımızı sevgi yumağı yapar,her türlü kötülüklerden korur..:panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
hepinize hayırlı, iyi, hastalıksız, bol tepikli hafta sonları..
biz kızımla yarında çalışıcaz ama olsun napak.. :cikolata::cikolata:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
söledğin resmen cuk canım, aynı evde değiliz, ayda bir görüşüyoruz.. amaaaaaaaan napalım, allah hepsine sağlık sıhhat versin...
biz kocalarımızıda bebeklerimizide çok seviyoruz, inşallah rabbimde bizim yuvalarımızı sevgi yumağı yapar,her türlü kötülüklerden korur..:panter:
kocaman bir amiiiinnnnnnn
hepinize hayırlı, iyi, hastalıksız, bol tepikli hafta sonları..
biz kızımla yarında çalışıcaz ama olsun napak.. :cikolata::cikolata:

bizde sana eşlik ederiz canım.buralardayız hep

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Kızlarr güzel haberler var Handemizdennn oytun paşa 486 gr ve 26 cnm boyunda kocamaaann bir adam oluşş hepinizin ellerinden öper . BUarada handenin kaınvalidesi anjiyo olmuş ama handeen saklamışlar bugün öğrenmiş oraya gidiordu herkese selamı var

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlarr güzel haberler var Handemizdennn oytun paşa 486 gr ve 26 cnm boyunda kocamaaann bir adam oluşş hepinizin ellerinden öper . BUarada handenin kaınvalidesi anjiyo olmuş ama handeen saklamışlar bugün öğrenmiş oraya gidiordu herkese selamı var

Maaşallahh paşamızaaaaaa :1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar