eşim haaaaa,

hah

h, o allah bana acıdıda bu hallere geldi..
NEYSE DEVAMMM...
kaçtık istanbula halasına, hala şeker mi şeker, neyse onlarla oturduk onlar eşimin babasıyla konuşuyolar eşimin babası deliriyo..neyse annemler aramaya başlıyorlar filan.. neyse halsı kocası çocularını alıyo izmite barıştırmaya geliyo aynı gün...
aynı gün gitmeyin diyorum yok bişey olmaz diyo.. bizim aile doğulu bunlar rizeli,
hası sen ara annemi olan oldu ben onları izmire balayına gönderdim, barışalım biz geliyoruz evdemisiniz deeeee.
annem delleniyo iyice bağırıp çağırıp kapatıyo..
neyse sonrası biz izmite dönüyoruz hemen nikah işlemlerine başlıyoruz, babasının surat beş karış, ablaları kıl.. nikahtı şuydu buydu, aynı evde 1 aya yakın kaldık.
yok ayrı eve çıkıp ne yapacakmışız, yok düğünde takılan takılara babsına verecekmişiz, yok kredi çekip düğün yapacakmışız..
beni kaçırırken bin dil döken, herşey senin istediğin gibi olacak diyen eşim, babası ne derse ona boyun eğmeye başlıyo..
kaçtıktan 10 gün sonra yaşlı bi dede sayesinde ailemle barıştık.. babam çok sever dayanamaz bana zaten..
kredi çektik düğün için babasına verdik, çalışıyoruz düğün hazırlıklarıyla baba ilgilenecek, yedi paraların çoğunu..yarısını ben öderim dedi ödemedi,
beyaz eşya, mobilya dahil herşeyin taksitleri bizde, kredi bizde, bide düğünde ödenecekleri ödedmiş, düğünden sonra çıktı tabi hepsi..düğünden 1 gün önce altınları bana getir demiş eşime babası.. bende olmaz dedim, hayda kavgaaaaaa.zaten elimizde avucumuzda bişey kalmamış, ablası gelin çiçeği niye yok şundan alalım, şu kızın çiçeğini kullan filan dedi bide ona delirdim. ablasına dayanamdım kızdım.. gitmiş eşimi fitlemiş, bi kavgaaaaa..
düğün günü eşimle kavgalıyız zaten 1 hafta sırtını dönüp yatmış bana bi de düğün günü üzgün üzgün giydim gelinliği eee ablalarımıda üzmemek için bişi demiyorum..
uzun lafın kısası eşimi bu hale getirmem 2 senemi ve siyah saçlarımı aldı benden..
arada anlatmadığım öyle büyük , öyle acıklı şeyler var ki ağlarsınız diye yazmıyorum ....