2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
aynen canım ya bazen önümde bazen de makatımda hissediyorum korkuyodum . sen de diyince rahatladım bak ben de.

salı kan doktoruma gidicem perşembe-cumada dr.uma giderim sormak lazım yinede...
bu arada gece 12 oldu mu benim uyu vaktim yani...anlıyo velet sanki gün boyunca vuran benim sanki, olanca gücüyle vuruyooo hemde banaaa... nasıl bir enerji bu çocuktaki... gece yatakta konuşuyorum, oğlum gece oldu bak heryer sessiz...baban uyucak, erken kalkıcaz işe gidecek...hadi uyuyalım diyorum :p gümm!!!!

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
sonra uyursun ya boşver gitme şimdiiiiii. demek faydası olmuyo konuşmanın ha, seninki baya yaramaz olcak desene. benimki geceleri uyuyo, sabah da kahvaltı edip arabaya bindikten 10 dk. sonra falan uyanıyo. gündüzleri de hareketli, aksam da 9:30 gibi mutlaka uyanık. 10:30 gibi uyuyo yine. İnsallah dogunca da bu düzende olur.

benimki bu düzende olmasınnnnnnnnnnnnnnn:lala::lala::lala::lala::lala::lala:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
evet garip durum ve garip hissettiriyo, hopluyorum bazen.

aynen cnm yaa benimkinin ayaklar önde olduğunda karnım şişip iniyor dün doktor bile farketti zayıf olunca böyle oluyor kilolu olsan daha yeni hissetmeye başlamıştın dedi
kızlar bu arada kumandayı karnınıza koyun yatarken tekmelerle nasıl düşürüyor izleyin çok eğlenceli yaa birisi yazmıştı nerde okudum bilmiyorum ama ben denedim süperrrrrrrr:eek:ky:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biriki kere otururken oldu dedim gaz mı bu ne yaniiii... ama dün gecede mesela inanılmaz bir zonklama oldu aşağı doğru...
normaldir bence...sorun olacağını sanmıyorum ama tedbirli olmak lazım

ben de sorun olcagını zannetmiyorum. hatta diyorum ki sanırım bağırsaklarda gaz varken oyle arkada hissediyorum. bakalım sorarız doktor teyzeye.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
keşke benimki de gündüzleri tepiklese gündüz 2 vuruyosa gece 12 vuruyo ters olcak benim kızım ters uyuyacagı vakit oynamaya başlıyo anneyi de uyutmuyo

dünürüm hoşgeldinnn bizimkiler aynı senle heralde.gerçi benimki sabahları uyandırıyor tepikleriyle beyfendi anneyi uyandırdıktan sonra uyuyor sanırım:1:

benden size bir soruuuu, bebişkonun attıgı tekmeleri alt kısımda (anladınız siz onu!) ön altınıda ya da arka altınızda, basınç olarak hissediyo musunuz? ben 1-2 haftadır bu şekilde hissediyorum da soriyim dedim. çarşamba doktora da sorucam normalmidir diye.

ces acaba bizde de olcak mı dersin.benimki sabahları karın ve mide taraflarımda geziniyor velet.midemde hissettikçe resmen kazınmaya başlıyor açlıktan:cikolata:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
şimdiden telkinlere başlarsan o uyku düzenini oturtabilirmişsin. doktorum dedi vallahi. konuşçakmışsın. daha sabah olmadııı, bu saatte uyuman lazım ki büyüyesiiiin. falan gibi.

yok canım ya işe yaramıyo pek uyu kızım uyuma vakti şimdi diyorum devam ediyo hemde iki taraftan vuruyo hem sağdan hem soldan

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
benden size bir soruuuu, bebişkonun attıgı tekmeleri alt kısımda (anladınız siz onu!) ön altınıda ya da arka altınızda, basınç olarak hissediyo musunuz? ben 1-2 haftadır bu şekilde hissediyorum da soriyim dedim. çarşamba doktora da sorucam normalmidir diye.

bende de oluyo o canım ben ortada hissediyorum yerinden çıkacak gibi oluyo oraya vurma annem diyorum arka arkaya bi kaç defa vuruyo güçlü de vuruyo cimcime ya:hihi:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
yok canım ya işe yaramıyo pek uyu kızım uyuma vakti şimdi diyorum devam ediyo hemde iki taraftan vuruyo hem sağdan hem soldan

bi tarafta kolları bi tarafta bacakları arada kafada atıyorr....
benim bide bazen bi tarafta toplanıyo karnım yamuluyooooo...nasıl batıyo kemikleri canım acıyooo...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dünürüm hoşgeldinnn bizimkiler aynı senle heralde.gerçi benimki sabahları uyandırıyor tepikleriyle beyfendi anneyi uyandırdıktan sonra uyuyor sanırım:1:

ces acaba bizde de olcak mı dersin.benimki sabahları karın ve mide taraflarımda geziniyor velet.midemde hissettikçe resmen kazınmaya başlıyor açlıktan:cikolata:

valla daha mideye kadar çıkmamıştır die biliyorum canım o yuzden mide tarafı ileilgili yorum yapamuıcam. ama asagida hissetmeyle ilgili herkes yasayabilir de yasamayabilir de. kisiye gore degisir heralde.

belki yavas yavas duzelir. daha 4 ay var ne de olsa.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

doğduktan sonra da böyle olmaz inşallah canım bizimkiler yoksa gece uykusu yok bize sabah 8 de başlıyo yarım saat bi saat devam ediyo artık karnımda da görülüyo tekmeleri inip kalkıyo

bence olmasın canım vurmasın aşağı tarafa rahatsız edici bi durum bazen altıma kaçırcak gibi oluyorum ben:hihi:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
valla daha mideye kadar çıkmamıştır die biliyorum canım o yuzden mide tarafı ileilgili yorum yapamuıcam. ama asagida hissetmeyle ilgili herkes yasayabilir de yasamayabilir de. kisiye gore degisir heralde.

belki yavas yavas duzelir. daha 4 ay var ne de olsa.

inşallah canım ya bakalım nolcak

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
aynen cnm yaa benimkinin ayaklar önde olduğunda karnım şişip iniyor dün doktor bile farketti zayıf olunca böyle oluyor kilolu olsan daha yeni hissetmeye başlamıştın dedi
kızlar bu arada kumandayı karnınıza koyun yatarken tekmelerle nasıl düşürüyor izleyin çok eğlenceli yaa birisi yazmıştı nerde okudum bilmiyorum ama ben denedim süperrrrrrrr:eek:ky:

sabahta söylemiştim ben daha hissetmiyorum diye. sanırım benim bebiş hareketlenip kumanda düşürse eşim o kumandayı karnımdan indirmez işin yoksa uğraş hem babası hem oğluyla

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Kızlar anneler için neler aldınız ya da alacaksınız haftasonu ?

arçelik kampanya yapmıştı adana ya özel mikrodalga fırın 89 lira diye anneme onu aldık. kayın validemede sinbonun elektrikli tenceresinden alıcaz oda 80-90 lira falan. asıl hediyeyi ben eşimden bekliyorum. adama açık açık dedim sen bana almazsan bende sana babalar gününde almam diye.:1:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
selam kızlarrr

yaa göğüslerim artık canımı çok yakıorr sabahları sağa ve sola yatmaktan dolayı kaburgalarım ağrıor göbeğimde aynı şekilde ağrı yapıor ama göğüslerimin ağırlığı çok fena dün yasin bunlar daha fazla büyüyecekmi yaa dedi ufff

esracım anneler günü ile ilgili ben normalde almyacaktım hediye biz kaynanama alırız çenesi kapansın diye ona almıştık zaten fırlatıp attı hediyesini bölede muhteşem kibar bir insandır neyse sinirimi bozmayayım

ama bnm annem bana anneler günü hediyesi almış lohusa geceliği mecbur bende ona alıcam ama hediye bulamıorum benden daha açık giyindiği için kıyafetlerini kestiremiorum evi bnmkinden daha güzel ve yeni ev eşyasıda alamam aklıma bir tek buara maddi yönden çok sıkıştı iş yaptıkça para alıor ve eylüle kadar işi yok e habire sahile bişiler alıor hiç ileriyi düşünmeden acaba anne durumun bu diyip para mı versem yaa oda ayıp ama aklıma bişi gelmior başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar