hoşgeldin tatlımmmmmm aramıza :1:
Hoşbulduk Canım çok teşekkür ederim.
hoşgeldin tatlımmmmmm aramıza :1:
selam kızlarrr
yaa göğüslerim artık canımı çok yakıorr sabahları sağa ve sola yatmaktan dolayı kaburgalarım ağrıor göbeğimde aynı şekilde ağrı yapıor ama göğüslerimin ağırlığı çok fena dün yasin bunlar daha fazla büyüyecekmi yaa dedi ufff
esracım anneler günü ile ilgili ben normalde almyacaktım hediye biz kaynanama alırız çenesi kapansın diye ona almıştık zaten fırlatıp attı hediyesini bölede muhteşem kibar bir insandır neyse sinirimi bozmayayım
ama bnm annem bana anneler günü hediyesi almış lohusa geceliği mecbur bende ona alıcam ama hediye bulamıorum benden daha açık giyindiği için kıyafetlerini kestiremiorum evi bnmkinden daha güzel ve yeni ev eşyasıda alamam aklıma bir tek buara maddi yönden çok sıkıştı iş yaptıkça para alıor ve eylüle kadar işi yok e habire sahile bişiler alıor hiç ileriyi düşünmeden acaba anne durumun bu diyip para mı versem yaa oda ayıp ama aklıma bişi gelmior başka
selam kızlarrr
yaa göğüslerim artık canımı çok yakıorr sabahları sağa ve sola yatmaktan dolayı kaburgalarım ağrıor göbeğimde aynı şekilde ağrı yapıor ama göğüslerimin ağırlığı çok fena dün yasin bunlar daha fazla büyüyecekmi yaa dedi ufff
:uzgun::uzgun:hayatım inanmıycaksınız ama 95 no sütyen aldım ve sıkıııııııııııııyyyyyyooooooooo:zonk::zonk:
vaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuv hepsi senin mi?
bende benimkine artık senin değil kızımın onlar diyorum -kizgin
yaaaa benim lulu ifadem yok nere gitti.. :ilknur:
Ayy bu çok daha önemli anneler gününden
Annen Antalya 'da değil mi şu anda canım?
Alsanız da hediyeyi oraya mı göndereceksiniz?
selamün aleyküm güzel annecikler hayırlı cumalar sonunda son sayfaya gelebıldık oku oku bıtmıyo anam ces çok geçmiş olsun özge senın bebeğinin resmıne baktım bacım eşimede gösterdım bişe anlamdım yada analdımmı omuydu neysem anlamaıdm kız o olamaz ya :1: melis sen atkı ör bacım bııtncede resmını koy
canım geldiğinde ben sana detaylı anlatırım
hoşgeldin dünürümmm:1::1::1:
nerelerdeydinnn
merhaba kızlar havalardan sanırım üzerimde bir ağırlık var ağlamak istiyorum :uzgun::uzgun: evimin camalrını silmek tavanların tozunu almak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum çok sinirim bozuldu :uzgun::uzgun: mayısın ortasında misafirlerim gelecek ankaradan evimi pırıl pırıl görsünler istiyorum ama yapamıyorum :uzgun::uzgun: başkasının temizlemeside içime sinmiyor ne yapıcam ben yaa
ben yarın doktora gidiyom yaşasınnnnn:3::3:
merhaba kızlar havalardan sanırım üzerimde bir ağırlık var ağlamak istiyorum :uzgun::uzgun: evimin camalrını silmek tavanların tozunu almak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum çok sinirim bozuldu :uzgun::uzgun: mayısın ortasında misafirlerim gelecek ankaradan evimi pırıl pırıl görsünler istiyorum ama yapamıyorum :uzgun::uzgun: başkasının temizlemeside içime sinmiyor ne yapıcam ben yaa
Kızlar hemen hemen hepimiz elevit kullanıyoruz.
Prospektüsünde kahvaltı ile birlikte alınmalıdır diyor sanırım değil mi?
Pekii kahvaltıda içtiğimiz süt bu ilacın emilimini engellemez mi?
Sonuçta içinde demir var elevitin:acep:
benimkiler şuan 95 i geçti yeni sütyen almam lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım aramızaHoşbulduk Canım çok teşekkür ederim.
ben yarın doktora gidiyom yaşasınnnnn:3::3:
haydi hayırlı haberlerle gel inşaallah..
tosunumun orasını burasını çok kurcalamayın ...
80 kullanıyodum 85 aldım şimdi oda küçük geliyo direk uzatmadan 95 alıp takıcam valla. zaten ewde kullanmıyorum salıveriyorum helkelerimi